Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bogi View PostNije ga sramota, nece da pruzi ruku i da stavi tacku na celu pricu. Pa jos ono sa Parkerom u proslom mecu. Sramota.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostZale se fudbaleri Mancestera za svaki kontakt pogotovo Runi i valjaju se po travi.Nego nema veze,bili ste bolji u prvom poluvremenu,ali sa Kujtom i Dauningom bolje ne mozemo
Originally posted by S-Nash View PostNecemo ponovo o tome jer mec tece bez ikakvih problema i za divno cudo Daud sudi normalno ali Evra mu je rekao "Bezi Juznoamerikanac", na sta mu ovaj odgovara "U redu crnac". Nije u redu sa njegove strane da vredja na rasnoj osnovi ali Evra ga je izazvao sa tim na nacionalnoj. Posle da se rukuje sto je 8 meceva propustio zbog ovog koji nije ni saslusan pred komisijom, normalno da nece, ne bih ni ja. Parkeru bih se izvinio, ono nije smeo da uradi. Sreca pa je Skot dobro prosao.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Poluvrijeme i nije bilo neko.Junajted je bio bolji i steta sto nisu stekli prednost kada su mogli.Valensija i Velbek su odlicno odigrali.Skols,kao i obicnoZa mene je najvece iznenadjenje Rio Ferdinand koji je odigrao doktorski ovih 45min.Svaka mu cast za onaj start kada je Suarez ostao sam nakon sto je presao svog ljutog rivala Evru
Comment
-
Originally posted by mandaSto mu ovaj nije odgovrio bjezi evropljanin?
Rekao sam, necemo na tu temu, to je bilo i proslo ne treba to sad pokretati.sigpic
Comment
-
Ovo je kriminal kako igramo... Trojka u napadu, nevidljiva, jedino Luis pokusava nesto, ali i to je daleko od njegovog nivoa... Kajt kako primi loptu, napravi gresku, a Dauninga nisam video na terenu... Vezni red nam je dosta pogubljen danas, Dzonson igra vise desno krilo nego sto igra desnog beka, ali to odlicno radi... Valensija terorise Enrikea, zaista Utd dosta bolji... Belami ako ne udje, izgubili smo utakmicu...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPitaj njega, znam samo da je prozvan i da je ako je on dobio 8 meceva, Evra morao bar 4 s obzirom da se rasna osnova smatra gorom od nacionalne mada meni to nije nista gore, sve je to isti kurac i velika glupost u ljudima.
Rekao sam, necemo na tu temu, to je bilo i proslo ne treba to sad pokretati.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment