Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
    Kenny Dalglish insisted his striker would shake hands with the Manchester United defender.

Hm... ili Daglish laze ili je ispaljen kao sto sam rekao. Nebitno, ne ocekujem od tebe da ces biti objektivan...tj zapravo bi se iznenadio, jer to bi od tebe najmanje ocekivao.
    Kenny Dalglish: Don't believe everything that newspapers say.

Nisam nigde procitao da je to rekao, mozda i jeste. Znam da je juce ovo izjavio.

To sto ti pise u potpisu te iskljucuje iz svake ozbiljne rasprave i automatski se vidi da ti je objektivnost nepoznanica.
    sigpic

Comment

• Aha, a ti ces da sudis na osnovu mog potpisa dal ja smem da dajem ozbiljan komentar ili ne?!
      A da, to je ono...napad je najbolja odbrana?

Ne znam dal si zaista rodjen 1995, ali eto ako je tako, mogu ja reci da to tebe iskljucuje iz svake ozbiljne rasprave...

Comment

• boze kako ovi komentatori ne znaju sta ce da kazu- sad odemwingie izadje 1 na 1 sa golmanom sa strane i sutne punom pravo u njega i ovaj kreten krene da se dere kakav sut jos bolja odbrana

edit: e ovo je vec odbrana, svaka cast henesi
        Last edited by prskaj; 12-02-12, 13:53.
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          boze kako ovi komentatori ne znaju sta ce da kazu- sad odemwingie izadje 1 na 1 sa golmanom sa strane i sutne punom pravo u njega i ovaj kreten krene da se dere kakav sut jos bolja odbrana

edit: e ovo je vec odbrana, svaka cast henesi
          Komentatore bih sve po kratkom postupku smenio, ne znaju nista o fudbalu. Cela ova postavka na SK mi je smesna, ne znam da li si mozda gledao pre pocetka sezone u avgustu kada su u studiju analizirali ko ce kako igrati ove sezone.... pa to je bilo zalosno. Jos je jedan od njih sedeo u sorcu u studiju, pa alo bre, daj malo postovanja prema gledaocima makar, ako vec ne znas sta pricas. To je onaj najzagrizeniji navijac Uniteda, koji stalno prognozira psiholoski pad City-ja. Ma smesno stvarno...

EDIT: Sad sam se setio da je taj lik u sorcu rekao da Chelsea od dolaska Mourinjha igra neku dijamant formaciju ,samo se pitam gde su tu igrali Robben i Duff...
          Last edited by Tony_G; 12-02-12, 14:05.
          sigpic

Comment

• Milinković i Bajčetić sa ES su majke.Oni bi napravili show i kada bi sahranu prenosili
            Posto nemam SK na kablovskoj ja uglavnom gledam Sky stream.Milina je slusat njihove komentatore.

Comment

• Ma strasno, platio bih samo da mogu da slusam ton sa stadiona bez nasih komentatora. A tek koje bih pare dao da mogu da cujem britanske komentatore. Generalno 90% komentatora na svim televizijama su krajnje neprofesionalni. Od uzvika, uzdaha hohoho wau ijao, do izjava kako je dosadna utakmica i sprdanja igraca na terenu. Alo kretenu, pa ti si placen da prenosis tu utakmicu,a ne da dajes subjektivne izjave. Kod dosta komentatora moze se primetiti ekstremni cinizam u glasu, ja samo ne razumem te televizije koje ih angazuju. Ja da sam gazda svima bih im dao otkaz.
              A za "strucni studio" SKa se totalno slazem. Pa kao da su uzeli mene i moje ortake da komentarisemo forme i taktike klubova. Ja se secam onog idiota sto navija za Arsenal kad je davao neke smehotresne izjave na pocetku sezone
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• ma svi su oni male mace za MILOJKA PANTICA kad su komentatori u pitanju

Comment

• Evo od Luisa licno za Junajted:

Luis Suarez: I'm sorry

Liverpool striker Luis Suarez has today issued the following apology:

"I have spoken with the Manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong.

"I've not only let him down, but also the Club and what it stands for and I'm sorry. I made a mistake and I regret what happened.

"I should have shaken Patrice Evra's hand before the game and I want to apologise for my actions.

"I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."
                  sigpic

Comment

• Ali ako Mancini vrati Teveza ispasce duplo vece smece od trenera nego sto je sada...

Comment

• Ovo je vjerovatno bilo na nagovor kluba,ali valjda ce sa ovim ovaj cirkus biti zavrsen.

A posto svi pricaju kako su se trebalo rukovati a Ferguson je otisao tako daleko da je rekao da je on sramota za klub Liverpool,jedno pitanje da li su Scholes i Keane sramota za klub Manchester?Pogledati od 1:05:

TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Evo od Luisa licno za Junajted:
                        Nasi su podlegli ogromnom pritisku medija,bitno je da je Evra u cijeloj prici ispao nevinasce
                        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Evo potvrde o onome o cemu sam vec govorio...

'He misled us and let Liverpool down' - Ian Ayre slams Luis Suarez's unacceptable behaviour & reveals striker had promised to shake Patrice Evra's hand
                          Ma neka se izvinjava, nece to popraviti sliku sada nikako. A i nebitno je na kraju krajeva, United je dobio vazan mec i nastavio dalje tamo gde je stao.

Comment

• Au koja utakmica, 3 komada Pitera,ko nije gledao nek pogleda reprizu , ja sam uzivao. Bas mi milo, Vulse ne podnosim !

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              Evo potvrde o onome o cemu sam vec govorio...

Ma neka se izvinjava, nece to popraviti sliku sada nikako. A i nebitno je na kraju krajeva, United je dobio vazan mec i nastavio dalje tamo gde je stao.
                              I vi ga preteraste sad napraviste od njega veceg zlikovca od Hitlera .Nije ni taj vas Evra cvecka nije on za dzabe povukao ruku kad je dosao Suarez na red a ono navijanje na kraju utakmice ispred Suareza necu ni da komentarisem , cinjenica krivi su i jedan i drugi Suarez naravno vise zato sto je naseo onako glupo END OF STORY .
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Nisu oni razocarani njime, nego su ovo uradili preko one stvari kako bi se zavrsio cirkus. Da se pitaju, lincovali bi Evru verovatno. Shvatili su da se ne moze sa ovakvim pritiskom. A to da je on sramota za Liverpul je smesno, presmesno. Kacio sam ja, evo sad i Joe. Po tome pola legendi iz Fergusonove ere sa sve njime su sramota sto je nonsense.

Ovo je gotovo nadam se, pametno su ovo odradili sad fudbal nek igraju.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X