Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
Kad god Liverpul igra kuci sa ovima sa sredine Evertonom,Fulamom,AV-om dolazi X i tu se gube bodovi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostRekao sam to pre pocetka sezone i zbog toga sto je Reina osim prvog meca prosle sezone sa Arsenalom branio bez greske, spasavao nas debaklova, Blekpul je mogao da nas tuce komotno 6:1 na Enfildu da nije bilo njega i takvih meceva je bilo koliko hoces. A golman sa 29 godina kad odigra tako, ocekujes da samo nastavi dalje, mada on nije problem ove sezone, imao je neke greske ali dobro brani, skidao je neke bitne zicere.
Ti si rekao sistem, razumem sve to, Celsi sa Boasem ne moze imati najbolju odbranu. Ja sam ti odgovorio za situacije 1 na 1, pogresne pasove i to. U Celsiju ne bi ni ovakvi Ager i Skrtel bili tako uspesni ali ne bi ih protivnici tako lagano prolazili niti dominirali u vazduhu to je sigurno, ljudi fenomenalno igraju. Evo pogledaj sta radi Adebajor cele sezone Skrtel ga pre par dana ubio u pojam, izdominirao najstrasnije i njega i Bejla, nije bilo prolaza osim jedne situacije protiv tima koji je izuzetno kompletan i moze da zapreti kroz sredinu, po bokovima, dugim loptama, prekidima...
Zar forum nije mesto diskutovanja, rasprave i ubedjivanja? Ja imam svoje misljenje, uvek argumente za iste. Neke stvari sam rekao vezano za Liverpul unapred pre pocetka sezone zbog nacina na koji je Keni preporodio tim u prosloj. Jer kad ti Lukas(koji stvarno kida sad i pokazuje sto je nekad bio prva nada Brazil) i Spiring kreiraju igru, Maxi daje het-trikove i sta sve ne sta tek da ocekujes kad ti dodju pojacanja koja su iskidala istu tu sezonu i dolaze u tim u usponu. Ne samo ja, mnoga ozbiljnija imena su videla Liverpul mnogo bolje plasiranog, upravo zbog tih stvari jer se racunalo da ce na sistem, timsku igru i borbenost nadoknaditi neke druge nedostatke koje bi ovosezonskim ulaskom u 4 resili tako sto bi privukli u tom slucaju igrace tipa Hazarda. Jbg, cinilo se da ce biti izvanredno sa Kenijem kako je krenulo, ipak nije, toga smo svesni i konstantno pricamo o svim nedostacima.
To kako cu ja da pisem je moja stvar isto kao sto je tvoja stvar kako ces ti pisati. Jedino sto se moze reci drugima kod pisanja i sto je moj posao je da ne vredjaju, ne spamuju i te stvari. Ja nikog vredjao nisam, nemam nameru.
Hazard ce po mom misljenju gde god da predje biti najbolji jednog dana, to sam rekao vise puta i stojim iza toga.A cinjenica je da cesto pretjeras sa naturanjem svojih procjena nekome drugom, moj ti je savjet bio samo da sa rezervom to ubuduce radis, to je bilo dobronamjerno... Ali radi naravno kako zelis, ali ce se onda desavati ovakve scene, da se komentari samo vrte u krug. Jer se cesto zna desiti da se prica i argumenti samo ponavljaju...
Forum jeste mjesto diskutovanja i rasprave ali fazon je u tome sto tvoja mora biti zadnja, evo kao i sada. Sve smo rascistili i ovo nastavljanje je cisti spam.
Chelsea je ocajan, to zna svako od nas. Pa niko od nas (koji volimo Chelsea) nije nikada svrsavao po jednom igracu. Samo nije bilo potrebe da nam govoris da Terryja guze... Guze nam citavu ekipu, to mi sami znamo.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostHm...ali vi navijaci Liverpula iz sezone u sezonu pricate kako cete da napadate tituli, pa na kraju nista ne bude... Cak i trazite da se smeni isti taj Daglish koji vas je preporodio.
Treba biti malo realan.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostEvo vidis, ja ti u prethodnom postu kazem da su Agger i Skrtel bolji stoperski tandem od naseg a ti meni to opet objasnjavas.A cinjenica je da cesto pretjeras sa naturanjem svojih procjena nekome drugom, moj ti je savjet bio samo da sa rezervom to ubuduce radis, to je bilo dobronamjerno... Ali radi naravno kako zelis, ali ce se onda desavati ovakve scene, da se komentari samo vrte u krug. Jer se cesto zna desiti da se prica i argumenti samo ponavljaju...
Forum jeste mjesto diskutovanja i rasprave ali fazon je u tome sto tvoja mora biti zadnja, evo kao i sada. Sve smo rascistili i ovo nastavljanje je cisti spam.
Chelsea je ocajan, to zna svako od nas. Pa niko od nas (koji volimo Chelsea) nije nikada svrsavao po jednom igracu. Samo nije bilo potrebe da nam govoris da Terryja guze... Guze nam citavu ekipu, to mi sami znamo.
To da li ja preteram ili ne, moja stvar. Moja mora biti zadnja - po tome svacija mora biti zadnja, svi se raspravljaju tako.
Nikakve scene se ne desavaju, diskutuje se najnormalnije. Ne vidim nijedan sporan post.
Izvini necu vise, nisam znao da ste tako osetljivi.
Elem, petarda na WHL, fenomenalno je ovo sto Totenhem radi i najlepsi fudbal igraju. Ne znas odakle preti veca opasnost. Bilo bi lepo da prestignu dvojac iz Mancestera ali bice tesko izvodljivo. Junajted i nekako ali Siti je stvarno mocan. Steta za onu sansu Defoa protiv njih bilo bi sve drugacije. Nisam pre pocetka sezone verovao da su sposobni da igraju ovako u kontinuitetu ali drago mi je da su me demantovali jer jaci Totenhem doprinosi ligi. Jos kad bi se ostali malo sredili bilo bi potpuno uzivanje, nije ova sezona ono sto se ocekivalo da ce da bude ali dok jednom ne smrkne drugom ne svane.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostOdgovorio sam ti na svaku stavku tvog posta, za Agera i Skrtela se nismo razumeli pa sam pokusao da ti objasnim na sta sam mislio.
To da li ja preteram ili ne, moja stvar. Moja mora biti zadnja - po tome svacija mora biti zadnja, svi se raspravljaju tako.
Nikakve scene se ne desavaju, diskutuje se najnormalnije. Ne vidim nijedan sporan post.
Izvini necu vise, nisam znao da ste tako osetljivi.
Elem, petarda na WHL, fenomenalno je ovo sto Totenhem radi i najlepsi fudbal igraju. Ne znas odakle preti veca opasnost. Bilo bi lepo da prestignu dvojac iz Mancestera ali bice tesko izvodljivo. Junajted i nekako ali Siti je stvarno mocan. Steta za onu sansu Defoa protiv njih bilo bi sve drugacije. Nisam pre pocetka sezone verovao da su sposobni da igraju ovako u kontinuitetu ali drago mi je da su me demantovali jer jaci Totenhem doprinosi ligi. Jos kad bi se ostali malo sredili bilo bi potpuno uzivanje, nije ova sezona ono sto se ocekivalo da ce da bude ali dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
Ne moras mi se izvinjavati, nisi me nicim uvrijedio. Nisam ja osjetljiv na tebe i na forum, ima vaznijih stvari koje izazivaju kod mene osjetljivost. Ja se izvinjavam tebi, ako sam ti izvukao zivac, nije mi bila namjera.
Tottenham je strasan. Sa kakvom lakocom igraju, a opet su nevjerovatno ubitacni.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostAl Adebajor je doktorski odigrao, gol i 4 asistencije....Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Sada je tek ludilo u ligi , ja sve ocekujem da ce Totenhem krenuti silaznom putanjom a oni samo pune i pune... Sve se nekako nadam da ce Arsenal i Celzi izvuci 3 i 4 ali kako stvari stoje Arsenal ce na 4-to a Celzi u LESale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNormalno da je tvoja stvar. Da je neko drugi pretjerao, rekao bi da je to spam.
Ne moras mi se izvinjavati, nisi me nicim uvrijedio. Nisam ja osjetljiv na tebe i na forum, ima vaznijih stvari koje izazivaju kod mene osjetljivost. Ja se izvinjavam tebi, ako sam ti izvukao zivac, nije mi bila namjera.
Tottenham je strasan. Sa kakvom lakocom igraju, a opet su nevjerovatno ubitacni.
Nisi mi ti izvukao zivac nikada pa ni sada.
Adebajor igra sezonu karijere, neverovatno koliko doprinosi ekipi i koliko fali kad ne igra. Navlaci odbranu, asistira, daje golove, stvara visak, odradi i defanzivu. Svuda ga ima, da je Keni malo mislio i sacekao sa zamenom za Toresa pa da je njega uzeo i upario sa Suarezom. Pusti snovi...sigpic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostHm...ali vi navijaci Liverpula iz sezone u sezonu pricate kako cete da napadate tituli, pa na kraju nista ne bude... Cak i trazite da se smeni isti taj Daglish koji vas je preporodio.
Treba biti malo realan.
Meni Suarez nije nista posebno. Mislim da je previse sebican. Negde sam video sliku kao neka sprdnja reakcije menadzera(Wengera, Harrya, Fergia) na povratak Suareza nakon suspenzije. I svi prikazani menadzeri su se nervirali.A ako je takva reakcija bila za Suareza, kakva bi tek bila za Robina van Persija.
Da prokomentarisem i ostale utakmice koje sam gledao. Everton zasluzeno dobio(mada sam ja ocekivao X). Pienaar nije ni trebao odlaziti, Donovan mnogo znaci igri Evertona. Odbrana mi se najvise svidja, svi su pozrtvovani. Chelsea razocarao.
Sto se tice Tottenhama i Newcastle-a nisam ocekivao takav debakl. Mislim da trenutno Tottenham igra najlepsi fudbal u Premier ligi. Bale im danas nije ni trebao. Adebayor je pokidao danas(zna se iz cije je skole).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment