Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Istina ali moras da uzmes u obzir da je samo jedan Pride of London nije isto kad se prica o najsrcanijem igracu lige i Urugvajskom cigancetu koje je tek doslo u ligu. Mora nesto i da se zasluzi.
    Nema to veze nikakve kad su ovakve situacije u pitanju, a ispao je veci cigan milion puta od Suareza sa tim sto je rekao, bez da je pritom izazvan. Uz to opalio zenu nekome s kim je jeo hleba godinama, to ne radis drugu, prijatelju, saigracu. Suarez kakav je da je milion puta je iznad ovog kog ni blizu ne terorisu tako.
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Nema to veze nikakve kad su ovakve situacije u pitanju, a ispao je veci cigan milion puta od Suareza sa tim sto je rekao, bez da je pritom izazvan. Uz to opalio zenu nekome s kim je jeo hleba godinama, to ne radis drugu, prijatelju, saigracu. Suarez kakav je da je milion puta je iznad ovog kog ni blizu ne terorisu tako.

Mozda je dobra zena Nije subjektivan si al nema veze. JT je neko ko ima kredita da radi takve stvari ponekad u karijeri.

Comment

Mozda je dobra zena Nije subjektivan si al nema veze. JT je neko ko ima kredita da radi takve stvari ponekad u karijeri.
        Kakva je da je, drugu to ne radis, dno dna, nema nista gore. Ja bih prvi nesto svoje prevario ali ne sa ribom od nekog s kim jedem leba, podlo i odvratno.

Ja subjektivan? Imamo dva slicna slucaja. U jednom se dva igraca peckaju od prvog minuta. Oko 60. dolazi do jaceg obracuna posle udarca, koji je deo fudbalske igre. Jedan kaze "Bezi juznoamerikanac"(sto je isto uvreda ako tako gledamo), drugi uzvraca sa "U redu je crnac". Kaznjen, u redu. Nije kaznjen nimalo ovaj sto je izazvao, ajde i to da se podnese.

Drugi slucaj je taj gde veliki kapiten, mirni autoritet odjednom eksplodira i kaze protivniku sa cije strane nije izazvan "Fucking black cunt". Slucaj mu se namesta tako da moze da odradi prvenstvo do kraja, mada kako igra sad i kako ga malo jaci tehnicari guze bolje da ne igra, a i da moze da igra EP. Nije kaznjen, nece ni biti iako je ovo mnogo gore.

Posle ja subjektivan.
        sigpic

Comment

Kakva je da je, drugu to ne radis, dno dna, nema nista gore. Ja bih prvi nesto svoje prevario ali ne sa ribom od nekog s kim jedem leba, podlo i odvratno.

Ja subjektivan? Imamo dva slicna slucaja. U jednom se dva igraca peckaju od prvog minuta. Oko 60. dolazi do jaceg obracuna posle udarca, koji je deo fudbalske igre. Jedan kaze "Bezi juznoamerikanac"(sto je isto uvreda ako tako gledamo), drugi uzvraca sa "U redu je crnac". Kaznjen, u redu. Nije kaznjen nimalo ovaj sto je izazvao, ajde i to da se podnese.

Drugi slucaj je taj gde veliki kapiten, mirni autoritet odjednom eksplodira i kaze protivniku sa cije strane nije izazvan "Fucking black cunt". Slucaj mu se namesta tako da moze da odradi prvenstvo do kraja, mada kako igra sad i kako ga malo jaci tehnicari guze bolje da ne igra, a i da moze da igra EP. Nije kaznjen, nece ni biti iako je ovo mnogo gore.

Posle ja subjektivan.
          Izbaci frustracije iz sebe sinak... Ako ce ti biti lakse.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
            Izbaci frustracije iz sebe sinak... Ako ce ti biti lakse.
            Celsi puca po savovima kad je odbrana u pitanju i sa njim i bez njega. Ove sezone mu je svako ko je iole brz i ima neku fintu telom napravio probleme i prolazio ga. Samo krpio ih je Ceh sve redom a Luiz je mnogo vece greske pravio od njega pa se to nije toliko osetilo. Senka onog igraca.
            sigpic

Comment

• Kako mocno zutaci izgovaraju to cunt obozavam da cujem Fucking cunt! Ja bih to non stop pricao Sve to stoji i nimalo se ja ne razilazim sa tobom osim u jednoj stvari, jedno je Pride of London a sasvim nesto drugo Luis Suarez, nije isto Sasa Ilic i Eduardo Paceko Sasa Ilic ima pravo sta god, Eduardo nema.

Comment

Kako mocno zutaci izgovaraju to cunt obozavam da cujem Fucking cunt! Ja bih to non stop pricao Sve to stoji i nimalo se ja ne razilazim sa tobom osim u jednoj stvari, jedno je Pride of London a sasvim nesto drugo Luis Suarez, nije isto Sasa Ilic i Eduardo Paceko Sasa Ilic ima pravo sta god, Eduardo nema.
                To kad je fudbal u pitanju, tako Dzerard u Liverpulu moze da se sprda i ako mu isti taj Luis na primer nesto kaze, on mu kaze sine ja nosim ovaj tim sam 12 godina, uzeo sam sve osim PL sa maksimalno 20 normalnih saigraca za taj citav period, a ti si sad stigao zato cuti tu i trci za tom loptom da te ne bih isamarao pred svima. Teri u Celsiju, Gigs u Junajtedu...

Ovo su neke druge stvari, ovde ne bi smelo da bude dvostrukih standarda.
                sigpic

Comment

• Veliki Thierry , u 91. minutici , bravo legendo .
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Henry Jedan je on !!!
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Celsi puca po savovima kad je odbrana u pitanju i sa njim i bez njega. Ove sezone mu je svako ko je iole brz i ima neku fintu telom napravio probleme i prolazio ga. Samo krpio ih je Ceh sve redom a Luiz je mnogo vece greske pravio od njega pa se to nije toliko osetilo. Senka onog igraca.
                      Kad puca cijela odbrana, kako 1 igrac moze sve to nadoknaditi i popraviti? Malo razmisli... A zna se zasto cijela odbrana puca otkad je dosao Boas, to je 100 puta objasnjeno.

Vidi se da si jako isfrustriran, kada si napisao ono "kako ga guze..." Opisao si ga kao Kyrgiakosa, ali svima dodje ta zuta minuta.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• rekoh ja THE BIGG HENRY

Comment

• Romanova greska, Carlo je tvorac meni najbolje ekipe za oko ikada. Ne mozes dati Boasu taj posao jednostavno ne mozes, jedan je Mou ne radja se to svake godine.

Comment

• E moj Chelsea :hi: :hi: Ligu Sampiona ce sledece sezone gledati samo na TV-U
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Arsenal pobedio uh koje olaksanje

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Kad puca cijela odbrana, kako 1 igrac moze sve to nadoknaditi i popraviti? Malo razmisli... A zna se zasto cijela odbrana puca otkad je dosao Boas, to je 100 puta objasnjeno.

Vidi se da si jako isfrustriran, kada si napisao ono "kako ga guze..." Opisao si ga kao Kyrgiakosa, ali svima dodje ta zuta minuta.
                                Pogledaj razliku kad Pike igra i kad ne igra u Barsi, Ager kod nas, Kompani u Sitiju i videces da jedan igrac moze nesto da promeni, isto kao sto je to Teri radio dok je bio na vrhuncu.

Guze ga, prihvatili vi to ili ne. Njega i Luiza kako stignu, samo su zadnji vezni odlicni defanzivno + Bane i Ceh pa se pokrije dosta toga. Nije on igrac sto je bio, prosao mu je prime isto kao i mnogima u Celsiju, a i mnogim igracima u ostalim klubovima PL. Liga zbog toga opada, vodeci na tabeli ne moze da prodje grupu sa sedmoplasiranim iz Kalca i ove sezone raspalim Viljarealom.
                                sigpic

Comment

Working...