Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja se nadam da ce Dzoni boj otici iz kluba prije nego se nakiti do te mjere da ga zamrze navijaci Liverpula

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
      Eh,kasno je pa ne znam vise ni sta sam procitao
      A ono protiv Sitija,imas pravo.Bas se obrukao i tada sam izludio...i imao je onaj ocajan penal protiv Evertona prije par sezona,isto u kupu.I jos gomilu je gresaka napravio,ali ja i dalje msilim da je dovodjenje Berbatova dobar potez(i ako se ne slazem sa cijenom :P)
      U sezoni 2009/2010, kada je Celzi uzeo titulu, osim sto su nas dobili u obe medjusobne mi smo i dalje imali sanse za titulu. To je bila pretposlednja ili utakmica pre nje sa Blekburnom kod njih. Runi povredjen od Bajerna. Napad nam je Berbatov sam. Takodje promasio svasta i tu smo ispustili 2 boda i Celzi je uzeo titulu sa bodom prednosti. Eto, kostao nas je 2 trofeja minimum.

U sustini ja ga licno ne volim zbog njegove lenjosti, manjka zelje i generalne nezaintresovanosti. Moze biti 2 klase iznad, ali igrao bi mi Velbek svaki put ispred njega.

A za Dzonija... Mislim da ce ipak on ostati. Mora da smanji pravljenje glupih gresaka i bice on ok back-up opcija za Karling kup i sl.
      sigpic

Comment

• Ma Velbek ce tek da se pokaze.Ako bude imao srece ostace u Junajtedu jos dugo dugo

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
          Ma Velbek ce tek da se pokaze.Ako bude imao srece ostace u Junajtedu jos dugo dugo
          Ja se iskreno nadam novi Endi Kol .
          sigpic

Comment

• Tu titulu je Celziju poklonio legendarni Steven Gerrard sa svojim prefinjenim dodavanjem Marsalu Didier-u...

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
              Tu titulu je Celziju poklonio legendarni Steven Gerrard sa svojim prefinjenim dodavanjem Marsalu Didier-u...
              Ma nebitno. Mi smo imali mec u nasim rukama i kiksali smo.

Da smo dobili jebeni Blekburn mogao je Dzerard da im pokloni jos 10 golova.

Mi smo sami sebe sjebali.

Igra se 38 kola, pobednik je onaj ko ima vise bodova. Prosto i jednostavno.
              sigpic

Comment

• jezim se od rijeci 'liverpul' kako su samo sablasni! znaci,prije 2 dana sam nesto komentarisao klubove,i izmedju ostalih iznio konstataciju i za Blekburn,znaci ni njihovi ljudi ih ne prate,naaaaaaaaaajdosadniji i najtupaviji klub u PL! i te pacere,liverpul nije mogao da odradi Presssssmijesni klub liveprul! I da,Celsi kiksao,City...veceras Totenhem moooora zgaziti druge najtupavijee ljude u PL

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• Istina, Berba nas je dokrajcio mnogo puta ali opet meni je drago sto je tu Moze posluziti za ove manje tekme, FA Cup a sada nek se razigra i u Europa ligi
                  Evans ce vremenom odrasti u mnogo boljeg igraca, jos je mlad.

Comment

• U jbt, sta ste sve ispisali, nisam mogao citati, mrsko mi.

Samo da kazem da je Mourinho obecao da ce voditi Chelsea prije okoncanja svoje karijere. Nije rekao tacno kada ce voditi, ali je rekao da ce voditi. Tako da je moguce da on preuzme United, pa Chelsea... Lud je on.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Samo neka ne ode u Siti, ali opet ima jos sigurno dosta vremena do njegovog dolaska u PL, barem jos 2 sezone, dok mu ne istekne ugovor sa Realom.
                      Danas ocekujem kiks Totenhema i pobjedu Arsenala, da se dodatno zakuha ta borba ispod nas

Comment

• Fanta naš čovek
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Mario Baloteli napravio lijepu gestu na kraju godine, otisao je u neki stari pub u Caltonu i castio sve prisutne.
                          http://sportsport.ba/ino_fudbal/mari...oznavali/71148

Comment

• Ne bih da zvucim negativno prema Balotelijevim fanbojsima ali mislim da se maximalno trude da ga "operu" kako znaju i umeju. Zato sa vremena na vreme izadje ovako neka lepa pricica. Kao.
                            Last edited by ExEric; 27-12-11, 13:45.
                            sigpic

Comment

• http://videa.hu/videok/sport/s1-1e-r9WtBobQvp61WBX9

Evo kako to radi "najbolji" sudija na svijetu.Da je kod nas to bilo pricalo bi se da je utakmica namjestena.

A ovo je Liverpool kroz cijelu sezonu,svaku utakmicu ista prica:

http://videa.hu/videok/sport/incredi...00OhMNykiHoTj3
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                                http://videa.hu/videok/sport/s1-1e-r9WtBobQvp61WBX9

Evo kako to radi "najbolji" sudija na svijetu.Da je kod nas to bilo pricalo bi se da je utakmica namjestena.

A ovo je Liverpool kroz cijelu sezonu,svaku utakmicu ista prica:

http://videa.hu/videok/sport/incredi...00OhMNykiHoTj3
                                Nema opravdanja, sto golmani ne brane kao ludi na Old Trafordu, Etihadu, Emiratima, WHL, SB. Najlakse je prati se tako i vaditi na to.
                                sigpic

Comment

Working...