Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Nema tu price,on je veliki radnik.

AU kakvo ludilo vec od ponedeljka,zbog ovih kola toliko i volim PL.Ova subota je nekako prazna
    Vikend bez PL ne lici ni na sta...

Sad kad krene resetanje, jedva cekam.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Blago vama stvarno, imate cemu i da se radujete, meni zivci iz vikenda u vikend sve kraci, sve razmisljam ocu li gledati.

Nego ko vas odusevljava ove sezone od timova van TOP6 i igraca iz istih. Meni su za oko(osim vec pomenutog Dembe) zapali Hoile i Mozes i voleo bi u januaru jednog u Liverpulu, sigurno bolji od Dauninga, Kujta i Maksija, odusevljava me Lambert kao trener i sta radi sa stvarno prosecnim timom Norvica a u Norvicu Hulahan i Holt, koji nije atraktivan igrac ali stvarno pravi kapiten i vodja tima. Kabaj i Skot Sinkler isto pruzaju konstantno dobre partije, Rudi, Vorm, Cernji i Al-Habsi strasno brane.
      sigpic

Comment

• Slazem se sa svime. I meni je Moses dobar igrac... A lagano bi tu mogao uletjeti i Yakubu koji je najsvjetlija tacka Blackburna. I ovako su zadnji, a jos da nema ovih njegovih 9 golova, e onda bi se sigurno vec sada oprostili od PL. Ovako se bar imaju cemu nadati...
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
          Slazem se sa svime. I meni je Moses dobar igrac... A lagano bi tu mogao uletjeti i Yakubu koji je najsvjetlija tacka Blackburna. I ovako su zadnji, a jos da nema ovih njegovih 9 golova, e onda bi se sigurno vec sada oprostili od PL. Ovako se bar imaju cemu nadati...
          Hoile je tamo daleko najbolji igrac i apsolutni kljuc, neverovatno koliko posla radi. Odlicno i Jakubu igra i uz Sambu je tamo to to.
          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
            Hoile je tamo daleko najbolji igrac i apsolutni kljuc, neverovatno koliko posla radi. Odlicno i Jakubu igra i uz Sambu je tamo to to.
            Zato sam njega i spomenuo, jer ekipama iz zone ispadanja, svaki gol je zlata vrijedan a Yakubu uspjeva nekako trpati...

Comment

• Vorm je definitivno za mene broj 1 , od pozitivnih iznenadjenja , od prvog kola protiv Citya , gdje je primio 4 gola , ali da nije bilo njega primio bi bukvalno 10 , pa sve do danas . Svi ovi koje je Nash nabrojao su i meni masine , dodao bih tu jos Diamea iz Wigana i Eaglesa iz Boltona i to je to otprilike

Edit : Plus kompletna odbrana Newcastlea , ona cetvorka ( Simpson , Coloccini , S.Taylor , R.Taylor ) , naravno dok su svi bili zdravi .
              Last edited by Dale; 24-12-11, 18:31.
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Nevezano sad za to ali kad pomenu ko vas odusevljava moram.Covjek kojem se stvarno divim i koji me odusevljava je King.Covjek koji zbog za.ebane hronicne povrede koljena ne dolazi svako jutro na treninge,ne zagrijava se,trckara,vec samo ide na plivanje i jogu da bi bio u kondiciji.10-ak minuta pred mec ima kontakt sa loptom.Nakon utakmice mu koljeno strasno otekne i treba i do 7 dana da splasne.I tako on godinama ne trenira,a igra i do 20-ak utakmica godisnje,a kad moze da igra u prvi je tim,toliko je dobar.A svi vidimo kad igra kako to izgleda i koliko impresivno djeluje.Anri rece da je King najbolji defanzivac protiv koga je igra!Postovanje za to!
                sigpic

Comment

• Mene je odusevio Seb Larsson...

Comment

• Ima Vigan zanimljive igrace - osim Mozesa, Dale je spomenuo Dijamea a ja jos da dodam i Mekartnija. Sto rece Nash bilo ko da dodje u Junajted ne bi se zalio (mozda bi mi Diame bio poslednji izbor). Ima puno igraca ne mogu sada da ih trazim po glavi. Ros Barkli je odlicno poceo a nakon toga ga i nema nesto (mada ja i nisam preterano pratio Everton ). Da li neko zna sta se sa njim desilo?

Vorm i Krul su golmani koji sigurno prelaze neke top klubove (Vorm verovatno sledece sezone a Krul mozda jos uvek ne).
                    sigpic

Comment

• Za mene je to Hoile... I prosle sezone sam ga malo pratio, al ove pokazuje da je talenat i odlican igrac... Sto kaze Nash kljuc igre u Blekburnu... Decko je brz, sjajan tehnicar, i veoma kreativan i sto je najbolje mlad je... Onda Mosesa sam slabo pratio, ali kad sam video sta je radio protiv nas, haos... Strasno koliko je eksplozivan i brz. Jedan od ove dvojice bi nam legao ko budali samar... Od odbrane, Kolocini definitivno, sjajan igrac...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Definitivno Demba Ba. Kad se vec spominje Wigan ne razumem zasto Martinez toliko forsira Sammona u spicu, a Rodallegu drzi na klupi i stavlja ga u 2. poluvremenu. Ja bas gotivim Rodallegu, a i on i Di Santo su po meni bolji od Sammona.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                          Definitivno Demba Ba. Kad se vec spominje Wigan ne razumem zasto Martinez toliko forsira Sammona u spicu, a Rodallegu drzi na klupi i stavlja ga u 2. poluvremenu. Ja bas gotivim Rodallegu, a i on i Di Santo su po meni bolji od Sammona.
                          Kad god igraju jedan od ove dvojice mnogo tecnije i brze igraju i bolji su rezultati.

Vigan je stvarno bio smesan ali oni trenutno uopste ne igraju los fudbal i meni licno nisu tako odvratni. Mozes, MekKarti, Diame, Di Santo, Gomez, Rodaljega, zaista ima tu nekog znanja, 2x potkovaniji igraci od Vulvsa na primer. Stouk ne volim kako igra ali mi sad nisu toliko odvratni jer napreduju i zanimljivo je to sto skoro svima uzmu bodove na Britaniji, mada su sve 4 od TOP6 ekipa koje su do sad igrale bile ostecene tamo i to mi je glupo.
                          sigpic

Comment

Kad god igraju jedan od ove dvojice mnogo tecnije i brze igraju i bolji su rezultati.

Vigan je stvarno bio smesan ali oni trenutno uopste ne igraju los fudbal i meni licno nisu tako odvratni. Mozes, MekKarti, Diame, Di Santo, Gomez, Rodaljega, zaista ima tu nekog znanja, 2x potkovaniji igraci od Vulvsa na primer. Stouk ne volim kako igra ali mi sad nisu toliko odvratni jer napreduju i zanimljivo je to sto skoro svima uzmu bodove na Britaniji, mada su sve 4 od TOP6 ekipa koje su do sad igrale bile ostecene tamo i to mi je glupo.
                            Meni se svidja kako Stoke igra. Nije to lep fudbal, ali je zanimljiv i neobican. Wigan se dosta poboljsao u igri i kako kazes bili bi jos jaci u napadu sa Rodallegom ili Di Santom. Ja bas ne volim kako igra WBA. Nisu mi toliko zanimljive njihove utakmice. Isto vazi i za QPR. A za Aston Villu sam jos ranije komentarisao da me jako podseca na igru Birmingema prosle sezone. Eto na mecu sa Arsenalom su igrali malo drugacije.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Po meni najgore/najruznije igraju Vuvlsi i Blekburn i ne bi imao nista protiv da ispadnu iz lige.

A ne znam sto je isla negativna "kampanja" prema Viganu, i ove i prosle sezone. Ne samo na forumu vec i na televiziji SK-a. Zivkovic, Cica, Plavsic su iz emisije u emisiju pljuvali Vigan i komentarisali kako bi trebalo da ispadnu... Oni uopste nisu bili losi toliko. Pored pomenutih igraca tu su bili jos i N'Zogbia i Kleverli i gledao sam ih na par utakmica i sasvim mi je ok fudbal bio.

Prosle godine najdekadentniji fudbal je ubedljivo igrao Birmingem.
                              sigpic

Comment

Da ali Berbatov je lenj i nezainteresovan, ovaj grize, bori se, preveliku zelju ima.

Ne znam sta ce biti ali ajde zamisli njega ovakvog sa boljom realizacijom, ja ga vidim u 5 najboljih u tom slucaju jer neverovatno znanje ima. Najbolja kupovina u poslednjih 10 godina za Liverpul uz Cabi Alonsa, kog je Benitez oterao jer je hteo Berija.
                                Torresa si vec zaboravio?!?!

Comment

Working...
                                X