Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ae, ko da vam je ovaj Suarez iz oka izašao.. Šta ste zapenili, bre? Ni prvi, ni poslednji... odličan igrač u PL.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svaki cigan hvali svoga konja = anketa skysports
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
        Jbt. ne mogu da verujem,kakav ciganluk.
        Anketa za najboljeg igraca kalendarske 2011. godine i najboljeg igraca u poslednjih 20 godina.

Dakle,anketa je trebala biti do 00:00,glasanja za Suareza je onemoguceno u 23:01,to im nije bilo dovoljno pa su je produzili (bas me zanima razlog),na kraju je Nani dobio najvise glasova .
        U drugoj kategoriji je Gerrard pobedio.

Ryan Giggs 53% (ocigledan pobjednik )
        Steven Gerrard 24%

Comment

• Koji ste vi mozgovi pa uporedjujete Di Mariju i Suareza, koji nemaju istu ulogu u timu?
          Jedan je tu da asistira, drugi je tu da daje golove.Pogledajte statistiku i bice vam sve jasno.

A sto se tice napadaca, smesno je reci da je Demba Ba bolji od Suareza kada igra za manji tim i on se recimo ne igra bez velikog pritiska kao sto igra Suarez.
          Bolji od Suareza su Dzeko, Baloteli, Aguero, Runi i Van Persi.
          Last edited by Ricma; 23-12-11, 14:47.

Comment

• Joe Kole

Nisi mi jasan, jel oces 10 trenutno koji su u boljoj formi ili generalno ? Ako Aguero nije bolji onda ne znam stvarno ko je ?

Comment

• Ja imam jednu teoriju

Kada bi Runija jedne sezone zaobisli novinari i skandali,on bi vjerovatno bio uz rame Mesiju i Ronaldu :P Svaki put kad mu dobro krene nesto mu se desi i onda najmanje 2-3 mjeseca ne lici na sebe...najsvjeziji primjer.9 golova u prvih 6 kola i sjajna igra...uhapse mu oca,sjutra dan dobije crveni portiv nas i od tada 2 mjeseca nije bio na nivou.Sada je opet poceo da igra kako i treba

Comment

• Joj sto mrzim kad neko poredi igrace, jos kad se porede igraci na razlicitim pozicijama... Suarez je sjajan, fantastican igrac, ali nije dosegao visine prave svetske klase, bar ne jos... Jer ipak ne moze igrac biti svetska klasa a da mu tim ne moze zavrsiti ni u LS... Ja kao LFC navijac sam realan i nmg da dizem svoje igrace u visine, i mi trenutno nemamo nijednog igraca svetske klase... Gerrard je u godinama, plus povrede, malo mi smesno kad ga neko sad stavlja u tu grupu igraca...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                  Joe Kole

Nisi mi jasan, jel oces 10 trenutno koji su u boljoj formi ili generalno ? Ako Aguero nije bolji onda ne znam stvarno ko je ?

Pa jebi ga , ne mozes ti porediti Aguera i Suareza trenutno nikako .. Aguero ima Silvu i Nasria koji igraju nenormalno , a ovi koji su iza Suareza nisu ni priblizno tako kvalitetni . Meni je Aguero drazi , ali sto se tice kvaliteta tu su negdje , po meni
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Koji ste vi mozgovi pa uporedjujete Di Mariju i Suareza, koji nemaju istu ulogu u timu?
                    Jedan je tu da asistira, drugi je tu da daje golove.Pogledajte statistiku i bice vam sve jasno.

A sto se tice napadaca, smesno je reci da je Demba Ba bolji od Suareza kada igra za manji tim i on se recimo ne igra bez velikog pritiska kao sto igra Suarez.
                    Bolji od Suareza su Dzeko, Baloteli, Aguero, Runi i Van Persi.
                    Sto izbrisa da je Drogba dao vise golova od Suareza .Rooney i Van Persie jesu bolji ali sva trojica iz City-a nikako ne mogu biti bolji,jedan eventualno dvojica ali sva trojica nikako.

@Drogba nabroj mi 10 napadaca u ligi koji su bolji igraci od Suareza.Ja ti kazem ne mozes ih vise od 5 nabrojati i ziv bio ne spominji Dembu Ba.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• E jebite se onda sa poredjenjem . Onda niko ne moze da se poredi jer nema ovog do sebe

Comment

• Nemojte samo Balotelija da stavljate u krem de la krem.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                          Sto izbrisa da je Drogba dao vise golova od Suareza .Rooney i Van Persie jesu bolji ali sva trojica iz City-a nikako ne mogu biti bolji,jedan eventualno dvojica ali sva trojica nikako.

@Drogba nabroj mi 10 napadaca u ligi koji su bolji igraci od Suareza.Ja ti kazem ne mozes ih vise od 5 nabrojati i ziv bio ne spominji Dembu Ba.
                          Ponela me je Drogbina forma u poslednjih mesec dana i iznenadio sam se koliko je malo golova dao, tj sve je dao u prethodnih mesec dana.xD
                          U tom slucaju Dzeko nije bolji od Suareza.
                          Baloteli i Aguero objasnjavaju.
                          Mada sva trojica su efikasni u napadu Dzeko dao 10, Aguero 13 i Baloteli 8.Ne znas od kog vise da strepis.

Comment

• Evo ti na ga na Joe Cole : Runi,Robin,Drogba,Tores ( iz LIV ),Aguero(govore golovi i asistencije).
                            Evo ovih pet napadaca su meni bolji od Suareza(dakle 4 posto Toresa sada ne racunam)
                            A mogao bih i Staridza uvrstiti kao slicnog suarezu.

Comment

• Nabrojao si 4 igraca i od ta 4 nekom je bolji Aguero nekom Suarez,a vi se uhvatili pricat kako ima 10 boljih napadaca.
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                                Evo ti na ga na Joe Cole : Runi,Robin,Drogba,Tores ( iz LIV ),Aguero(govore golovi i asistencije).
                                Evo ovih pet napadaca su meni bolji od Suareza(dakle 4 posto Toresa sada ne racunam)
                                A mogao bih i Staridza uvrstiti kao slicnog suarezu.
                                Trebao si staviti Sirera iz Njukasla i Lesa Ferdinanda is Spursa...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X