Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Siti sprema ponudu za De Rosija iz Rome kojem ce ugovor isteci krajem sezone, a Siti mu nudi godisnju platu od 9 miliona funti.
    Pa najbolje da odmah kupe prvi sastav Barse i rezervni Reala i da onda osvoje titulu....

Comment

• Jbt. ne mogu da verujem,kakav ciganluk.
      Anketa za najboljeg igraca kalendarske 2011. godine i najboljeg igraca u poslednjih 20 godina.

SkySports are not allowing votes for Luis Suarez, since around 23:01 with 59 minutes left, no more votes were allowed, a white screen was displayed instead!

Dakle,anketa je trebala biti do 00:00,glasanja za Suareza je onemoguceno u 23:01,to im nije bilo dovoljno pa su je produzili (bas me zanima razlog),na kraju je Nani dobio najvise glasova .
      U drugoj kategoriji je Gerrard pobedio.
      sigpic

Comment

• Mamu im jebem !! Dobicu cir od nerviranje ovih dana !

Comment

• Cudi me kako je Suarez uopste bio prvi jer je on po mnogima ovde samo prosjecan igrac,ali sigurno mu neko od rodbine radi u Sky Sports-u pa mu namjestio da bude u ovoj anketi.

Izgleda da FA nece izbacit prije februara razloge zasto su kaznili Suareza a najavili su ako se bude zalio da ce mu jos vise podici kaznu,kakav cirkus od organizacije.

I Boga pitaj kad ce se Terry-u sudit,a evo sta je i Terry rekao Ferdinandu:"Fuckin' black cunt".

http://www.guardian.co.uk/football/2...ce-prosecutors

Pa ako je Suarez dobio 8 utakmica onda Terry zasluzuje jedno 20 minimalno.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Sta je vas briga za Terijem,ima FA oni ce odluciti da li je i sta je rekao,a oni su odlucili da je Surez rekao to sto je rekao,iako je opovrgavao,i to su cinjenice.a ovo sto je Mamba postavio je smjesno u jednu ruku,za mene.
            Kada bude neko zvanicno saopstenje da je to izvrseno onda mi javite,a na ovo rekla kazala,je smjesno.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
              Cudi me kako je Suarez uopste bio prvi jer je on po mnogima ovde samo prosjecan igrac,ali sigurno mu neko od rodbine radi u Sky Sports-u pa mu namjestio da bude u ovoj anketi.

Izgleda da FA nece izbacit prije februara razloge zasto su kaznili Suareza a najavili su ako se bude zalio da ce mu jos vise podici kaznu,kakav cirkus od organizacije.

I Boga pitaj kad ce se Terry-u sudit,a evo sta je i Terry rekao Ferdinandu:"Fuckin' black cunt".

http://www.guardian.co.uk/football/2...ce-prosecutors

Pa ako je Suarez dobio 8 utakmica onda Terry zasluzuje jedno 20 minimalno.
              Ne voli svako Suarez-a batice..samo sto ga navijaci LFC-a preuvelicavaju u dosta slucajeva.

Jbg igra za vas, ali trebas ocekivati odgovor od navijaca drugih timova.

I btw, Di Maria je opet bolji.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Valjda 1. februara ce biti Terry na saslusanju, tako je pisalo u sapostenju koje je dostavljeno klubu.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                  Sta je vas briga za Terijem,ima FA oni ce odluciti da li je i sta je rekao,a oni su odlucili da je Surez rekao to sto je rekao,iako je opovrgavao,i to su cinjenice.a ovo sto je Mamba postavio je smjesno u jednu ruku,za mene.
                  Kada bude neko zvanicno saopstenje da je to izvrseno onda mi javite,a na ovo rekla kazala,je smjesno.
                  Manda,to je anketa koja je napravljena za fanove i posetioce sajta.I ti ocekujes nekakvo zvanicno saopstenje?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Ne voli svako Suarez-a batice..samo sto ga navijaci LFC-a preuvelicavaju u dosta slucajeva.

Jbg igra za vas, ali trebas ocekivati odgovor od navijaca drugih timova.

I btw, Di Maria je opet bolji.
                    Pa gdje da ga poredim sa Di Maria-om jer on cim igra u Realu to znaci da je nebeski igraci,samo me cudi da u ekipi u koji igra 11 vanzemaljaca redovno gube od Barce.Eto ti mi nadje dvije utakmice u PL otkako je Suarez dosao da ga je neko ustopao i da se on nije vidio tokom cijele utakmice.Sada sto on ima problema sa realizacijom to je druga prica,ali on sebi stvori svaku utakmicu 2-3 zicera pa cemo vidjet sta ce biti kad proradi i pocne davati golove.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Pa mozda je taj lik sto je postavio taj klip je manijak,koji hoce da se reklamira na netu,gdje si to nasao,daj link?
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Pa gdje da ga poredim sa Di Maria-om jer on cim igra u Realu to znaci da je nebeski igraci,samo me cudi da u ekipi u koji igra 11 vanzemaljaca redovno gube od Barce.Eto ti mi nadje dvije utakmice u PL otkako je Suarez dosao da ga je neko ustopao i da se on nije vidio tokom cijele utakmice.Sada sto on ima problema sa realizacijom to je druga prica,ali on sebi stvori svaku utakmicu 2-3 zicera pa cemo vidjet sta ce biti kad proradi i pocne davati golove.
                        Nema ga sta zaustaviti, kada mu treba 50 sansi da da jedan gol. Di Maria je tata Dzoel...A, to za Barsu ti izgovor da je Suarez bolji? Di Maria ne moze dobiti njih, a Suarez Norwich, hmmm...mora da je Norwich sa druge planete.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Pa ja ne pricam da su u Liverpoolu sve igracine,ja kazem da trenutno u Liverpoolu su samo Gerrard i Suarez igraci svjetske klase,dok je u Realu i fizioterapeut najbolji na svijetu,a da o prvih 11 ne pricamo jer su to ljudi sa druge planete.

Comment

• Lako cemo za realizaciju...

Comment

• Originally posted by manda View Post
                              Pa mozda je taj lik sto je postavio taj klip je manijak,koji hoce da se reklamira na netu,gdje si to nasao,daj link?
                              Postavljali su neki ljudi na FB,ne znam gde su oni nasli,ali im se isto desavalo kad su glasali.
                              Kakav manijak covece,pa vidi se sve na klipu.

@Wada

Di Maria igra u ligi u kojoj ima 2-3 jake utakmice,ostalo trening.
                              sigpic

Comment

Pa ja ne pricam da su u Liverpoolu sve igracine,ja kazem da trenutno u Liverpoolu su samo Gerrard i Suarez igraci svjetske klase,dok je u Realu i fizioterapeut najbolji na svijetu,a da o prvih 11 ne pricamo jer su to ljudi sa druge planete.
                                Pa brate, ti sta god napisao ja necu prihvatiti da je Suarez korisniji od Di Maria-e i samim tim bolji, tako da ovako mozemo do sutra. A, ovo, samo da proradi..Hah, mogu i ja reci da Di Maria nema Ronalda dao bi 15 golova...

Ali koliko su navijaci LFC-a nerealni pa se postavljaju komentara da pet igraca nema tehniku kao Suarez, onda znas da sa vama nema rasprave kada su u pitanju igraci vaseg kluba. Suarez je svetska klasa sto se istice u prosecnom timu LFC-a, to se ne bih slozio...

Dobar igrac, jako dobar, ali ne koliko vi tvrdite.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X