Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Reise View Post
    A izvini, sta si to gledao pa si vidio da je Liverpul bio bolji 70 od 90 minuta?
    A pobjeda nije zasluzena zato sto ih je Celzi ubio, a Liverpul je prvi put presao centar u 2. poluvrijeme u 85. minutu, sta je tu zasluzeno? Jedino sto su zasluzili je da izgube.
    Kad tim ima preko 60 % posed lopte i ne radi nista onda to znaci da protivnik kontrolise igru i da je bolji. U fudbalu mozes biti bolji i ako se strpljivo i organizovano branis a druga stvar je sto 99% ljudi gleda fudbal kroz posed lopte i misli da je to neki faktor. Jeste, ako tim stvara gomilu sansi a u suprotnom je nista. Kad trener zacrta da pobedi na odredjeni fazon i uspe u tome, onda je nadigrao protivnika.
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Navijac Mancestera kaze useri

Bili smo bolji 70 od 90 minuta. To sto su oni mlatili loptu u prazno je nista. Takticki su nadigrani i pobeda je zasluzena 200%.
      Ti si se proslavio sa onim izjavama juce da ce Celsi da dobije lagano, 2-0,da vi nemate igraca koji je sposoban da postigne gol...tako da-pusti se sad tih procjena koliko ste bili bolji
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Utakmica je bila bezveze.Znao sam da ce Liverpul izvuci pobjedu...pogodio sam i rezultat

Celsi sada u grdnim problemima.Bice trosenja u januaru

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
          Ti si se proslavio sa onim izjavama juce da ce Celsi da dobije lagano, 2-0,da vi nemate igraca koji je sposoban da postigne gol...tako da-pusti se sad tih procjena koliko ste bili bolji
          Kakve veze moja pogresna prognoza ima sa mojim komentarisanjem meca?
          sigpic

Comment

• Au Liverpool izvuce pobjedu, Chelsea porazen u svim derbijima do sada (Manutd, Arsenal, Liverpool), jako tezak period za njih, ove godine je vec mozda izvjesno da su glavni konkurenti City i United za titulu, dok Liverpool ovom pobjedom ima dobre sanse za top 4.

Comment

• Skrtel: 100% Tackles won
              Skrtel: 100% Ground Duels Won
              Skrtel: 100% Aerial Duels Won
              Nemam smajlije ali da imam ovde bi isao onaj sto se krsti i to 10 puta.

Bravo celavi!
              sigpic

Comment

• Mislis da sam gledao posjed lopte? Molim te, nemoj mi pricati ko da je veze o fudbalu nemam jer ga treniram 10 godina. Ako te zanima eto i taj posjed nije bio toliki, a pogledaj ostale statistike pa reci koliko je Liverpul zasluzio:
                56% Posjed lopte 44%
                15 Napadi na gol 6
                4 Šutevi na gol 2
                11 Šutevi pored gola 4
                sigpic

Comment

Mislis da sam gledao posjed lopte? Molim te, nemoj mi pricati ko da je veze o fudbalu nemam jer ga treniram 10 godina. Ako te zanima eto i taj posjed nije bio toliki, a pogledaj ostale statistike pa reci koliko je Liverpul zasluzio:
                  56% Posjed lopte 44%
                  15 Napadi na gol 6
                  4 Šutevi na gol 2
                  11 Šutevi pored gola 4
                  Smanjili smo na kraju taj posed ali poenta je da su veci deo meca vrteli u prazno osim prvih 20 minuta nastavka. Bez ideje u principu dok su ovi moji znali od pocetka sta hoce. Sad sto nemamo krila i sto je tu dosta nesposobnih igraca je nesto drugo ali su uspeli u onome sto su zacrtali. Ova je zasluzena, dok ona protiv Evertona recimo nije.

Statistika je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje nista.
                  sigpic

Comment

• Mozemo mi ovde u nedogled da pricamo ko je sta zasluzio itd... Poenta je da je Liverpul dobio 2:1 i kraj price, ne znam cemu bezmislena rasprava...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                      Mozemo mi ovde u nedogled da pricamo ko je sta zasluzio itd... Poenta je da je Liverpul dobio 2:1 i kraj price, ne znam cemu bezmislena rasprava...
                      I ja kazem. Samo je smijesno reci da je Liverpool bio dominantan 70. minuta, kada nisu sastavili 3 dodavanja u 2. poluvremenu...
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        I ja kazem. Samo je smijesno reci da je Liverpool bio dominantan 70. minuta, kada nisu sastavili 3 dodavanja u 2. poluvremenu...
                        Ko je rekao da su dominirali?

Samo su nadigrali protivnika i braneci se kontrolisali igru veci deo meca.
                        sigpic

Comment

• Svaka cast Liverpulu na pobjedi brate, ali ovdje svi pricaju kao da Celzi nije nista uradio, nego je samo lupao u prazno. A ne mogu se sjetiti one sanse kad je Luiz sutirao i Reina izbacio sa linije, pa onda onaj centarsut Ivanovica i promasaj Malude, bilo je tu jos prilika. Naravno kad se to ne iskoristi slijedi kazna, a ta kazna nije bila zasluzena.
                          sigpic

Comment

• Ma ne znam ljudi zasto ulazite u te detalje .. Jbg , statisticki gledano Chelsea je bio bolji , ali ipak ne toliko koliko statistika i broj suteva pokazuju ..

Nije se jednom desilo da bolji tim ne pobijedi , kao sto Freshman rece , bitno je da je Liverpool uzeo 3 boda i to je to .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                              Ko je rekao da su dominirali?

Samo su nadigrali protivnika i braneci se kontrolisali igru veci deo meca.
                              Bolji, ista je poenta. Samo ne znam kako neko moze biti bolji a ne moze se sastaviti s loptom i doci do gola?

Ne tvrdim nesto sto nije istina, istina je da Liverpool nije bio bolji 70. minuta i to je to, uzeli su 3 boda, cestitam i to je to.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Svaka cast Liverpulu na pobjedi brate, ali ovdje svi pricaju kao da Celzi nije nista uradio, nego je samo lupao u prazno. A ne mogu se sjetiti one sanse kad je Luiz sutirao i Reina izbacio sa linije, pa onda onaj centarsut Ivanovica i promasaj Malude, bilo je tu jos prilika. Naravno kad se to ne iskoristi slijedi kazna, a ta kazna nije bila zasluzena.
                                Sve je to bilo u tih 20 minuta i ostalo nista. Generalno su dosta bolji tim ali nisu to potvrdili danas.

A imali su te 2 sanse jos i to je to. Dobismo na fazon, sad neka im je sa srecom sledeci vikend, trebace sigurno.
                                sigpic

Comment

Working...