Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali tada se proslavio tek kada je Liverpul imao dva igraca manje na terenu.Ovo sto radi veceras je dominacija, malo mu fali za treci gol.
    Aston Vila nema nijednog iskljucenog igraca.

Comment

• Ako Tottenhem nastavi ovako mogli bi cak i za titulu da se bore. Trenutno oni i Man City igraju najbolji fudbal u ligi. Prava steta za Tottenhem da su bili u prilicnom rasulu na pocetku sezone, uglavnom zbog one price oko Modrica, ali evo sad im je on najbolji igrac, i sa Silvom apsolutnom dominira premijer ligom. Pa posle neka neko kaze da fizicki slabi igraci ne mogu da igraju u PL...
      sigpic

Comment

• Serija pobeda se nastavlja.... Ne pamtim kada je totenhem imao jaci tim od ovog a pratim ih bas, bas dugo!!
        sigpic

Comment

• Upisase tri boda i sad su treci, zaostaju za Junajtedom 4 boda i utakmicu manje.
          Ja bih u tu grupu koju si naveo, dodao i Arsenal.
          Ocekujem da ovuu seriju nastave do gostovanja Stouku kada ce krenuti rasipanje bodova.Ne verujem dda bi mogli da a preteknu Junajted, a i cisto sumnjam da mogu bolje od treceg mesta.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
            Ako Tottenhem nastavi ovako mogli bi cak i za titulu da se bore. Trenutno oni i Man City igraju najbolji fudbal u ligi. Prava steta za Tottenhem da su bili u prilicnom rasulu na pocetku sezone, uglavnom zbog one price oko Modrica, ali evo sad im je on najbolji igrac, i sa Silvom apsolutnom dominira premijer ligom. Pa posle neka neko kaze da fizicki slabi igraci ne mogu da igraju u PL...
            Pa poslije neka neko kaze da je Modric bezvezan igrac...
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Upisa Totenhem pobjedu, jako vazna, Adebayor se raspucao.. Inace ukoliko uzme pobjedu na tom zaostalom susretu, osim sto ce se pribliziti Unitedu, takodjer ce se odmaci i od Chelsea sto je jako vazno.. Vjerujem u njihov plasman na top 4, no rano je jos o tome..

Comment

• Dominacija na delu, igraju najbolji fudbal u PL posle Man Sitija, to se mora reci... Lenon i Bejl su ubitacni po krilima, pogotovo Bejl koji igra u sjajnoj formi... Odlicnu ekipu je sklopio Rednap, nema sumnje da Totenhem moze da se ukljuci u bitku za titulu, a imaju sjajne igrace za taj podvig... Izgleda da ce se Arsenal, Liverpul i Celsi boriti za to cetvrto mesto, a za sada po igri Arsenal je najblizi tom mestu... Njukasl ce ipak pasti u formi, nece se oni zadrzati u top 6 do kraja polusezone...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Totenhem za titulu? Ove sezone? Tesko, jako tesko, vec se pokazalo da nije u stanju da pobjedi Sitija, Uniteda a jos se tu moze ubrati i par malih kikseva.. Ekipu imaju odlicnu, taman za top 4.

Comment

• Siti i Junajted za titulu i mozda Celsi nekim slucajem da eksplodira + pojacanja u januaru, ostalo nema kvalitet. To sto Totenhem sad igra je isto igrao i prosle sezone u ovom delu sezone sa manje-vise istim timom i na kraju su zavrsili 5, a da Meireles i Dzerard nisu bili povredjeni u odlucujucem mecu za 5. mesto bili bi 6, mada je to nebitno. Isto tako ljudi misle za Arsenal sto su se malo digli da mogu nesto a evo na raznim mestima opet krecu price za Liverpul i kako ce ova pobeda da okrene sezonu i da se stize Siti i bla, bla, bla. Siti je daleko najjaci igracki i oni u principu mogu da pobede sami sebe. Junajted je na pocetku stavljen kao favorit broj 1 jer se ocekivalo da zvezdice nece i dalje uspeti da se sloze ali slozili se i sad nek je svima ostalima bog u pomoci, trebace im.
                    sigpic

Comment

• Mogao bi i Chelsea da se ukljuci ali kad bi se odmah "razbudio", usao u formu i ostvario dobre rezultate do januara, naravno moraju pobjediti i City u decembru.. A uz par dobrih pojacanja bi se nesto moglo uraditi.

Comment

• Ne znam da li se neko sjeca, ali ja sam u temi Chelsea napisao prije pocetka sezone da je dobro da zavrsimo u TOP4, s obzirom na to da ce se uvoditi novi sistem igre a potrebno je i novog igrackog kadra...

Mislim da ce se ove sezone boriti klubovi iz Manchestera za titulu.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mozda ne za titulu, ali su najblizi Sitiju i Utd-u, i po meni glavni favoriti za to trece mesto da tako kazemo... Osim ako im se ne povredi par igraca tipa Modrica i Bejla, onda su ga najebali... Celsi kako igra, ko zna dokle mogu oni i kako ce to Boas da sredi, Arsenal je previse zavisan od VP, tamo ako uskoro neko ne pocne postizati golove sem njega tesko njima, a mi smo prica za sebe, nasa sezona zavisi od toga koga cemo dovesti u januaru, i kako cemo igrati meceve sa osrednjim timovima u ligi, i oce li Suarez konacno da puni mrezu, 4 gola do sada je siromasan ucinak...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Prvo,znao sam ce Liverpool dobiti mec protiv Celsija,znaci znao sam!Ne zato sto mislim da su crveni jachi,nego sto Celsi ne igra dobro..Boas ne zna
                            E sad,mnogi su podrugljivo isticali nevjeru za tim Totenhema,tim koji ima mozda i najbolju sredinu terena u PL ili jednu od najboljih,sasvim sigurno..a carevi kidaju sve redom,svako kolo...Totenhem je ekipa za titulu..prefinjene kombinacije,stamenost odbrane,granit koji zidaju Walker King i Kabul...znaci ekipa koju,opet da ponovim,najvise volim u PL,i siguran sam da ce ovo biti jedna od najboljih sezona Rednapovih gladijatora;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Totenhemu se isplacuje taktika da u ligi evrope odmara skoro ceo tim. I onda su odmorni za prvenstvo. Znam da iako je jops daleko kraj da su mnogi ovde bili spremni da prestanu da prate engleze ako totenhem bude u 4 (sto se vidi u ranijim postovima) , ali kako igramo samo je siti ispred nas. Junajted makar ne igra tako. Za totenhem ce mnogo biti vazan januar. Jer do tada bi Modric trebao ili ne da potpise novi ugovor. A ako se to desi onda moze da igra samo jos bolje od ovog. Inace po meni sigurno najbolji igrac ove sezone u Totenhemu je Parker. Covek daje 120% sebe na svakoj utakmici.
                              Last edited by miki7878; 22-11-11, 15:31.
                              sigpic

Comment

• Prosle godine je Totenhem igrao LS, pa im je to bio dodatni teret i puno povredjenih igraca sto se najvise videlo po rezultatima u drugoj polusezoni.DO Nove Godine su bili u trci za titulu.
                                Ove godine ko da ne igraju Evropu i svi igraci su spremni za sledece kolo i Rednap ne mora svaki mec da menja stoperski tandem.Njihovu pravu snagu videcemo kada budu igrali sa Stoukom i Celzijem , zato sto ocekujem da pobede WBA i Bolton.Stouk zato sto je to jedno od najtezih gostovanja, a Celzi zato sto im je konkurent za pozicije koje vode u LS
                                Ako Totenhem bude igrao osmoni finala ili cetvrtfinale, da li ce i tada igrati sa drugim timom ili ce Rednap zaposliti neke prvotimce zbog ozbiljnosti meca?

Trebalo bi uskoro da dam neku svoju analizu PL(prvih 12 kola).Videcu koliko cu imati vremena i da napisem neka svoja zapazanja.

Comment

Working...
                                X