Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tako je!

Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mando, istorija stoji, sve je to u redu, sta su sve radili tamnoputim ljudima je kriminal, ali ovo sto sad rade je jos gore, i MVP je delimicno u pravu.... Cinjenica je da su tamnoputi zasticeni ko beli medvedi, i tu nema dalje... Prica se okrece totalno, zasto se sad ja ne bi uvredio ako mene neko nazove, belcem... Mislim totalna glupost i svinjarija....
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Pametan deda, samo malo je zaboravio neke stvari.

Jos sam izjavio da je to namerno uradio, jesu li i oni sramota za Junajted deda?
        sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
          Tako je!
          Carsi at their best!

@ Nash Deda stiti svoje razumem i to ali postenije je ovako ubit nego lajati kako laje Luis. Da su se potukli kao ljudi bilo bi najpostenije.

Comment

• Mozes dedi i United-u samo da zavidis!

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              @ Nash Deda stiti svoje razumem i to ali postenije je ovako ubit nego lajati kako laje Luis. Da su se potukli kao ljudi bilo bi najpostenije.
              A sta on to laje toliko? Sam si rekao da je to vredjanje smesno i da je sve to dobro za fudbal. Ako je Suarez sramota sto nije hteo da se rukuje ne znam sta je ovo.

Originally posted by Sir Giggsy View Post
              Mozes dedi i United-u samo da zavidis!
              Izjave su mu na nivou sedmogodisnjeg deteta a pored sedmice u godinama ima nulu. Poklonili mu 2 penala i zali se.
              sigpic

Comment

• Pa laje a nikako da ujede, ok je sto laje al daj mu ga malo konkretno, zagradis se i trazis loptu u prostor i onda kada protrcis pored cuvara nabijes mu takav lakat u bubreg da ne moze 2 dana da ustane a sudija ne moze da vidi. Ili pustis loptu izmedju tebe i njega kao da ti pobegne pa ga zgazis na skocni zglob da mu se smuci zivot. Ima nacina samo je sisa plasi se kako ce da mu se vrati, cigance je to klasicno.

Comment

Pa laje a nikako da ujede, ok je sto laje al daj mu ga malo konkretno, zagradis se i trazis loptu u prostor i onda kada protrcis pored cuvara nabijes mu takav lakat u bubreg da ne moze 2 dana da ustane a sudija ne moze da vidi. Ili pustis loptu izmedju tebe i njega kao da ti pobegne pa ga zgazis na skocni zglob da mu se smuci zivot. Ima nacina samo je sisa plasi se kako ce da mu se vrati, cigance je to klasicno.
                  Nije taj nista gori od ovih, samo sto Daily Fail i mediji tog tipa od njega prave nesto najgore i gledaju da ga uniste. Svima zapelo danas za to rukovanje, jel trebao mozda i da mu po...i da svi budu zadovoljni i da mu se skinu sa grbace?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Nije taj nista gori od ovih, samo sto Daily Fail i mediji tog tipa od njega prave nesto najgore i gledaju da ga uniste. Svima zapelo danas za to rukovanje, jel trebao mozda i da mu po...i da svi budu zadovoljni i da mu se skinu sa grbace?
                    Nisam ni rekao da je gori ali je daleko od toga da je dobar, primer Zizua je idealan, on je dobio 3 crvena u zivotu i to su sve bili udarci pesnicom ili glavom i molim lepo kao muskarac kao covek. Nikad se ciganski nije poneo u zivotu.

Comment

Nisam ni rekao da je gori ali je daleko od toga da je dobar, primer Zizua je idealan, on je dobio 3 crvena u zivotu i to su sve bili udarci pesnicom ili glavom i molim lepo kao muskarac kao covek. Nikad se ciganski nije poneo u zivotu.
                      Nisam ni ja rekao da je dobar, radi se o preteranom pljuvanju po njemu sa svih strana, toliko nije zasluzio. Zasto nijednom portalu i nijednim novinama nije zapalo za oko to da je i Evra njemu nesto rekao? Zasto zbog ovoga sto sam gore postavio niko nije ovoliko pisao i ovoliko palamudio? Sta je uradjeno Eduardu, Cehu, a o tim ljudima se isto mnogo manje pisalo i nije vrsen toliki pritisak. Teri je nesto mnogo gore rekao A. Ferdinandu, bez prethodnog izazivanja pa mu odlazu jos sudjenje i "velikom kapitenu" namestaju rociste kako bi mogao da odigra EP i prvenstvo do kraja. Mnoge su tu igre u pitanju, sve je to odvratno i kao sto si i sam rekao unistava fudbal. Suarez je sam kriv za mnoge stvari ali nije ovo zasluzio i ima mnogo, mnogo gorih stvari.
                      sigpic

Comment

• I da, nisam se danas zahvalio sudijama... Hvala vam sudije!

Comment

Nisam ni ja rekao da je dobar, radi se o preteranom pljuvanju po njemu sa svih strana, toliko nije zasluzio. Zasto nijednom portalu i nijednim novinama nije zapalo za oko to da je i Evra njemu nesto rekao? Zasto zbog ovoga sto sam gore postavio niko nije ovoliko pisao i ovoliko palamudio? Sta je uradjeno Eduardu, Cehu, a o tim ljudima se isto mnogo manje pisalo i nije vrsen toliki pritisak. Teri je nesto mnogo gore rekao A. Ferdinandu, bez prethodnog izazivanja pa mu odlazu jos sudjenje i "velikom kapitenu" namestaju rociste kako bi mogao da odigra EP i prvenstvo do kraja. Mnoge su tu igre u pitanju, sve je to odvratno i kao sto si i sam rekao unistava fudbal. Suarez je sam kriv za mnoge stvari ali nije ovo zasluzio i ima mnogo, mnogo gorih stvari.

Ja ne delim cigane na dobre i lose, delim ljude na cigane i ljude. Pritom ne mislim konkretno na navijace zvezde, mislim na karakter Da mi se ne uvredite Vas od miloste zovemo tako

Comment

Ja ne delim cigane na dobre i lose, delim ljude na cigane i ljude. Pritom ne mislim konkretno na navijace zvezde, mislim na karakter Da mi se ne uvredite Vas od miloste zovemo tako
                            To je ok, samo sto je poenta u dvostrukim standardima i mnogo vecim igrama. Ajde da uzme neko Glena Dzonsona da izvredja pa da vidis sta bi bilo. Videli smo uostalom sta bi sa Terijem i koja je to smejurija od slucaja, jos rekao mnogo goru stvar.
                            sigpic

Comment

To je ok, samo sto je poenta u dvostrukim standardima i mnogo vecim igrama. Ajde da uzme neko Glena Dzonsona da izvredja pa da vidis sta bi bilo. Videli smo uostalom sta bi sa Terijem i koja je to smejurija od slucaja, jos rekao mnogo goru stvar.
                              Istina ali moras da uzmes u obzir da je samo jedan Pride of London nije isto kad se prica o najsrcanijem igracu lige i urugvajskom cigancetu koje je tek doslo u ligu. Mora nesto i da se zasluzi.
                              Last edited by LBJmvpFORlife; 11-02-12, 16:24.

Comment

• To je nazalost tacno... Pitanje sta ce biti uopsteno sa tim slucajem. Umesto da su ga lepo odmah kaznili, do EP bi se sve to smirlio a ovako ce to da odugovlace sve vise i vise.

Comment

Working...
                                X