Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au brate Yakubu, pa moje kuce bi jace sutnulo!

Sta ce biti sada za FA kup, morace treci golman da brani...

Comment

• Imam neki osecaj da cemo primiti i taj drugi gol -.-

Comment

• Treba izdrzati jos 45 minuta,Henderson desni bek dobro se snalazi za sada.Mislim da cemo tesko zadrzati ovu prednost,ide ovde preokret,100% sam siguran.
        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Ma ovo su tipicni Maksijevi golovi, na odbitak nesto il kad mu daju loptu na prazan gol, nista neobicno.

Comment

• Znamo da vi Chelskijevi fanovi imate traume od Maxija
            Ali ovaj Carrol nikad nece dati gol kakav se od njega ocekuje covek je potpuni promasaj.Ajde da je placen 10 ili manje miliona ajde dobro inace...-.-

Comment

• Pa mozda i pobede ko zna -.- Majko moja jer oni misli bar malo nas sta mi prozivljavamo -.-

Comment

• Liverpul sam sebe unisti...da Doni nije dobio crveni u prvom ovaj bi ga dobio 100%...mislim,stvarno bi bilo previse da im oba golmana dobiju crveni...odbrana Liverpula

Comment

• Jebo mater pa rezerve,Sterling,Suso,Morgan itd bi bolje odigrali nego ova postava.Majko mila :@

Comment

• Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj golman rizikovao crveni onim glupim potezom.Trebao mu ga je dati,pa da ga isutiraju u svlacionici...

Comment

• ANDYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vjerujem ko je gol dao

Comment

• 280 evra cekao drugar X

Comment

• ali viskovic 'pogledajte sta je uradio Skrtel..stvarno svaka cast'' a skrtel 'prebio' ovog...viskovicu,aj molim te kao Boga da napustis svijet komentatora!koliko je tip postao nesnosan!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• Andy car! Dobro je odigrao,za tabelu nebitna pobjeda,ali od velikog znacaja za samopouzdanje.

Kakva utakmica
                              When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Hahahah Kerol , zamalo auto gol. Dobro, zasluzio je,dosta puta nije imao srece upravo u ovakvim zavrsnicama.

@ scouser, ti sam sebe demantujes u 2 posta

Comment

Working...
                                X