Originally posted by C-Bosh
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostCar.Jedna od rijetkih pozitivnih stvari iz ove sezone je po meni sto su on i Agger postali ako ne najbolji onda medju najboljim stoperskim parovima u ligi.Veceras je odigrao isto odlicno i drago mi je sto je nosio kapitensku.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Andy fuckin' Carroll... Kako dobismo ovo ni sam ne znam, ali da je Skrtel najzasluzniji za gol, u to nema sumnje...Vrlo bitna pobeda, za samopouzdanje pred 1/2 finale sa Evertonom... Ali sama tekma je bila ludilo... Onaj Kean mora otkaz popiti. Da mi celu tekmu imamo veci posed lopte i koliko-toliko kontrolisemo tekmu sa igracem manje, ne govori da smo mi mocna ekipa, nego da je Blekburn igrao zaista cudno i neshvatljivo sa igracem vise skoro celu utakmicu, neprihvatljivo...
A sto se tice Endija, da, najveci promasaj u istoriji Engleskog fudbala, na nasu zalost...Tores je za njega bogotac, to sto ima problem sa glavom i igra bez samopouzdanja je druga stvar...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostOnog dana kada je potpisao smejao sam se kao kreten, ovde su me tako svi napadali jer sam lud kako pricam o tom golgeteru a jos tada sam rekao da je smece.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostDa se razumemo,ja te ne napadam,daleko od toga,samo nemamo isto misljenje i ja to postujem. Sad sam malo bacio oko na statistiku. OK,Torres ima vise asistencija od Carroll-a. Slazem se da ima bolju sezonu od njega,ali ja idalje mislim da ce AC#9 biti odlican napadac uskoro,ako popravi ponasanje (alkohol i zivci) i realizaciju. Moras priznati da je danas odigrao odlicno i da se trudio. Za onaj nesrecni slucaj kada je Jones odbranio onaj AG udarac,pa sta sad,nije namerno. Mada je ranije,pocetkom 2 pol. morao dati onaj zicer.
Comment
-
Tek sam sada video po ko zna koji put startove Balotelija, pa decko je za popravni dom a ne za teren!! Nije mi jasno ko je njega uopste i doveo i uveo u fudbal, a Mancini tupson ga forsira a Edina Zdeka jednog od najboljih klasicnih spic igraca na svetu drzi na klupi i drago mi je sto nece osvojiti prvenstvo jer nema veze sa vezom a onakve igrace ima na raspolaganju, dok s druge strane Ferguson vratio ljude iz penzije i polako osvaja sampionat! Baloteli van fudbala!
Comment
-
Aaaauuuuu, ala ovi navalil.. jel ovo bio faul nad De Geom?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment