Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by C-Bosh View Post
    Kakav je to bog.
    Car.Jedna od rijetkih pozitivnih stvari iz ove sezone je po meni sto su on i Agger postali ako ne najbolji onda medju najboljim stoperskim parovima u ligi.Veceras je odigrao isto odlicno i drago mi je sto je nosio kapitensku.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
      Car.Jedna od rijetkih pozitivnih stvari iz ove sezone je po meni sto su on i Agger postali ako ne najbolji onda medju najboljim stoperskim parovima u ligi.Veceras je odigrao isto odlicno i drago mi je sto je nosio kapitensku.
      Zaboravih da ih pohvalim u temi Liverpula,objasnili su veceras,kao i mnogo puta ove sezone,drago mi je sto cemo imati kompletnu odbranu pred duel sa Evertonom,samo da ne gledam Karagera vise.
      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Mnogo vise znaci za igru, ucestvuje u puno akcije, dobro asistira, Kerol je nebitan igrac u Liverpulu.
        Vreme ce pokazati
        Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
          Vreme ce pokazati
          Onog dana kada je potpisao smejao sam se kao kreten, ovde su me tako svi napadali jer sam lud kako pricam o tom golgeteru a jos tada sam rekao da je smece.

Comment

• Andy fuckin' Carroll... Kako dobismo ovo ni sam ne znam, ali da je Skrtel najzasluzniji za gol, u to nema sumnje... Vrlo bitna pobeda, za samopouzdanje pred 1/2 finale sa Evertonom... Ali sama tekma je bila ludilo... Onaj Kean mora otkaz popiti. Da mi celu tekmu imamo veci posed lopte i koliko-toliko kontrolisemo tekmu sa igracem manje, ne govori da smo mi mocna ekipa, nego da je Blekburn igrao zaista cudno i neshvatljivo sa igracem vise skoro celu utakmicu, neprihvatljivo...

A sto se tice Endija, da, najveci promasaj u istoriji Engleskog fudbala, na nasu zalost... Tores je za njega bogotac, to sto ima problem sa glavom i igra bez samopouzdanja je druga stvar...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Onog dana kada je potpisao smejao sam se kao kreten, ovde su me tako svi napadali jer sam lud kako pricam o tom golgeteru a jos tada sam rekao da je smece.
              Da se razumemo,ja te ne napadam,daleko od toga,samo nemamo isto misljenje i ja to postujem. Sad sam malo bacio oko na statistiku. OK,Torres ima vise asistencija od Carroll-a. Slazem se da ima bolju sezonu od njega,ali ja idalje mislim da ce AC#9 biti odlican napadac uskoro,ako popravi ponasanje (alkohol i zivci) i realizaciju. Moras priznati da je danas odigrao odlicno i da se trudio. Za onaj nesrecni slucaj kada je Jones odbranio onaj AG udarac,pa sta sad,nije namerno. Mada je ranije,pocetkom 2 pol. morao dati onaj zicer.
              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
                Da se razumemo,ja te ne napadam,daleko od toga,samo nemamo isto misljenje i ja to postujem. Sad sam malo bacio oko na statistiku. OK,Torres ima vise asistencija od Carroll-a. Slazem se da ima bolju sezonu od njega,ali ja idalje mislim da ce AC#9 biti odlican napadac uskoro,ako popravi ponasanje (alkohol i zivci) i realizaciju. Moras priznati da je danas odigrao odlicno i da se trudio. Za onaj nesrecni slucaj kada je Jones odbranio onaj AG udarac,pa sta sad,nije namerno. Mada je ranije,pocetkom 2 pol. morao dati onaj zicer.
                Ne vidim nista kod njega sto bi me ubedilo u to. Ne vidim kretnju, ne vidim osecaj za prostor, mora da popravi igru ledjima puno... Ne znam, za mene suvi prosek.

Comment

• Malo mu je falilo da postigne autogol!

Comment

• Tek sam sada video po ko zna koji put startove Balotelija, pa decko je za popravni dom a ne za teren!! Nije mi jasno ko je njega uopste i doveo i uveo u fudbal, a Mancini tupson ga forsira a Edina Zdeka jednog od najboljih klasicnih spic igraca na svetu drzi na klupi i drago mi je sto nece osvojiti prvenstvo jer nema veze sa vezom a onakve igrace ima na raspolaganju, dok s druge strane Ferguson vratio ljude iz penzije i polako osvaja sampionat! Baloteli van fudbala!

Comment

• crni Wolfsi u 8 min ostadose bez 1 igraca,a Arsenal u roku od 2 min dao 2 kom
                      1 gol Van Persi
                      2 gol iz penal dao WALLCOT

Comment

• Kako su otjerali Mekartnija nisu ni jednu dobili
                        sigpic

Comment

• Aaaauuuuu, ala ovi navalil.. jel ovo bio faul nad De Geom?
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jeste,mnogo smo losi,Runija nigdje,ludi SAF na njega ne da se ovom treneru Wigana nikako,prosli put ga zeznu sudije sa Celzijem,evo sad su mogli priznati i ovaj gol,zasluzio ga je Wigan skroz.
                            sigpic

Comment

• Davno sam gledao ovako opustenu utakmicu Arsenala. Nadam se da cemo dati jos 2 komada.
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Bolji Vigan masu,sad je vec jasno da zavisimo od Skolsa,samo on moze da poveze
                                sigpic

Comment

Working...