Originally posted by Joe Cole 10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Realno Miki, preterujes, sad je Totenhem igrao lose, a mi extra, al ste ipak vi uzeli bod... nemoj zajebavat, Bale je bio neprimetan jer ga je nasa odbrana u dzep stavila danas...
Elem, jako nezanimljiva utakmica, Kerol omasio onaj zicer, stvarno je budala pijana...;) I opet remi na Enfildu. Steve odigrao sjajno kod nas, u Totenhemu Voker je pokidao... Po bod svakome, realan rezultat na kraju, i bez skandaloznih odluka, vrlo korektno sudjenje...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostRealno Miki, preterujes, sad je Totenhem igrao lose, a mi extra, al ste ipak vi uzeli bod... nemoj zajebavat, Bale je bio neprimetan jer ga je nasa odbrana u dzep stavila danas...
Elem, jako nezanimljiva utakmica, Kerol omasio onaj zicer, stvarno je budala pijana...;) I opet remi na Enfildu. Steve odigrao sjajno kod nas, u Totenhemu Voker je pokidao... Po bod svakome, realan rezultat na kraju, i bez skandaloznih odluka, vrlo korektno sudjenje...sigpic
Comment
-
Svakom je jasno da mi ove sezone lose igramo sa ekipama koje se brane i da imamo ogroman problem sa realizacijom,ali pricas o Liverpoolu cijele sezone u najmanju ruku kao da se o Wiganu radi.Ne bih se bas kladio da cete imati na kraju sezone uspjesniju godinu od nas.Prije dvije sedmice si pricao kako cete nas dobit bez problema,a veceras niste centra presli kako treba.Liverpool nista nije pokazao veceras ali Tottenham je jos manje.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSvakom je jasno da mi ove sezone lose igramo sa ekipama koje se brane i da imamo ogroman problem sa realizacijom,ali pricas o Liverpoolu cijele sezone u najmanju ruku kao da se o Wiganu radi.Ne bih se bas kladio da cete imati na kraju sezone uspjesniju godinu od nas.Prije dvije sedmice si pricao kako cete nas dobit bez problema,a veceras niste centra presli kako treba.Liverpool nista nije pokazao veceras ali Tottenham je jos manje.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostModric je fantastican, niko ne moze da mu uzme loptu!
Odlican pregled igre, i sve kod njega izgleda laganica i sve tecno ide...
Nazalost falili su Lenon i VdV... Sa Lenonom bi svakako bili opasniji po krilima, a ovako je morao Bale konstantno da menja strane.
PS Ona lopta Kranjcara je bila jedna od boljih asistencija u sezoni. Kad si majstor si majstor.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMeni je Parker igrac meca,sta je covjek pretrcao zatvorio,pokreio,cudo,izginuo je na terenu,primao je i zadavao udarce.
Comment
-
Gledao sam samo drugo poluvremen, Tottenhem kao da nije ni igrao tako da za njih ovo je dobar bod. Videlo se da im fale VDV i Lennon, mislim cak vise Lennon jer ako nemaju 2 krila u ekipi gube balans i mnogo su manje opasni. Bale kroz sredinu je diskutabilna varijanta, a ocigledno da jos uvek nisu takticki dovoljno dobro spremljeni da odigraju neku jelku ili sta god da je bilo danas, u svakom slucaju 4 centralna igraca + 1 free role na sredini. Liverpool nastavlja po obicaju ove sezone, ne mogu vola da ubodu, a igraju sasvim dobro. I da, Skrtel je ladno mogao da leti napolje za onaj start na Bale-a, mnoge sudije bi ga iskljucile. I malo mi je smesno da FA dozvoljava tolike razlike od sudije do sudije, jedan da crveni Kompany-ju ni za sta, FA ga kazni 4 utakmice, posle toga vidimo 20-ak gorih ili istih startova koji prodju bez faula, ili bez crvenog...sigpic
Comment
-
Kad se sve sabere i oduzme,utakmica je bila bezveze.Najbolji momenat je svakako bio ulazak mace na teren
Najbolju sansu je imao Totenhem,kada je Bejl pokusao da provuce Reini kroz nogeBilo je par zestokih udaraca napr kada je Suarez raspalio po Parkeru
i onaj kada je Skrtel udario Fridela(koji je dobro prosao cak se i smijao nakon toga).Bila je i ona situacija kada je Bejl simulirao pa se pokacio sa Agerom koji je odigrao kao gospodin
Sta znam,utakmica nije bila nesto.Kerol se ponovo obrukao...Totenhem je bio nekako "siv" veceras.Za mene je Voker bio igrac utakmice.Kakva utakmica,takav i rezultat...mislim da je podjela bodova fer ishod
Comment
Comment