Veceras ce Kerol da ugura 3 komada ;) !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostEh sta ti je profesionalna deformacija.
Ilija Kovacic, prevodeci vesti Premijer lige, izjavljuje:"Celzi i BOSTON su postigli dogovor oko transfera Gerija Kejhila".
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ja se nadam da ce Carroll veceras poceti utakmicu,volio bih da dobije priliku sad kad nema Suareza pa sta bude,ako se opet ne pokaze onda dovidjenja,ali sam ja ubijedjen da ce on proraditi,mozda vec vecerasZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Sastav Newcastlea za veceras:Krul, Simpson,Williamson, Collocini (C),R.Taylor, Obertan,Tiote,Cabaye,Jonas Gutierez,Vuckic,Demba Ba.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLiverpool: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Spearing, Downing, Carroll, Bellamy
Ovo je vjerovatno sastav Liverpoola
Sto ostali navijaci sad pokusavaju da nas tese i pricaju kako ce Kerol proraditi a usvari se raduju sto im je rival kupio drvo za ogromne pare.sigpic
Comment
-
Nisam nego tako prozivam i Torresa da i njega krene,ma salu na stranu ja Carrolla uopste ne smatram za drvo to je dobar igrac koji je pod pritiskom a i covjek bas ne mari za sportski zivot previse,misljenja sam da njemu treba samo jedan trenutak da sve okrene,veceras je vazna utakmica i mozda to bas bude veceras,ko zna...nije ni meni jasno zasto Spearing igraZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment