Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veceras ce Kerol da ugura 3 komada ;) !

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
      Veceras ce Kerol da ugura 3 komada ;) !
      Mi ne mozemo 3 timski da uteramo a ne on sam onako bangav. Ako da 1 da pevaju i on i svi u klubu i svi mi navijaci.
      sigpic

Comment

• Eh sta ti je profesionalna deformacija.

Ilija Kovacic, prevodeci vesti Premijer lige, izjavljuje:"Celzi i BOSTON su postigli dogovor oko transfera Gerija Kejhila" .
        sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
          Eh sta ti je profesionalna deformacija.

Ilija Kovacic, prevodeci vesti Premijer lige, izjavljuje:"Celzi i BOSTON su postigli dogovor oko transfera Gerija Kejhila" .
          Svaka mu dala. Ja ne bih znao ovako nesto sastaviti.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja se nadam da ce Carroll veceras poceti utakmicu,volio bih da dobije priliku sad kad nema Suareza pa sta bude,ako se opet ne pokaze onda dovidjenja,ali sam ja ubijedjen da ce on proraditi,mozda vec veceras
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sastav Newcastlea za veceras:Krul, Simpson,Williamson, Collocini (C),R.Taylor, Obertan,Tiote,Cabaye,Jonas Gutierez,Vuckic,Demba Ba.
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ako sad ne pobedimo Newacastel necu gledati fudbal do kraja godine

Comment

• Liverpool: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Spearing, Downing, Carroll, Bellamy

Ovo je vjerovatno sastav Liverpoola

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                    Liverpool: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Spearing, Downing, Carroll, Bellamy

Ovo je vjerovatno sastav Liverpoola
                    To je sastav, ne znam zasto Spiring pre Selvija kad vec ne moze najveci da startuje ali ajde, bitno da se pobedi, nekako.

Sto ostali navijaci sad pokusavaju da nas tese i pricaju kako ce Kerol proraditi a usvari se raduju sto im je rival kupio drvo za ogromne pare.
                    sigpic

Comment

• Nisam nego tako prozivam i Torresa da i njega krene,ma salu na stranu ja Carrolla uopste ne smatram za drvo to je dobar igrac koji je pod pritiskom a i covjek bas ne mari za sportski zivot previse,misljenja sam da njemu treba samo jedan trenutak da sve okrene,veceras je vazna utakmica i mozda to bas bude veceras,ko zna...nije ni meni jasno zasto Spearing igra

#the return

Comment

• Kreg Belami, hvala lepo.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Moram dupli post...Cabaye 0:1,Bellamy 1:1,utakmica vrlo teska za gledanje do prvog gola,Liverpool ima inicijativu,Johnson odlican

#the return

Comment

• I Downing vam je danas po meni odlican. Carroll se trudi.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Njih dvojica se trude ali stravicno usporavaju igru. Priprema se za ulazak Stivie G. Krece ludnica.

Last edited by Nebojsa; 30-12-11, 21:07.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Nikako Kerol da se proslavi, los prijem lopte ga kostao gol-sanse.

Comment

Working...