Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jesmo svi kolektivno spuseni...
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Duka View Post
      Frash..koliko si ubjedjen da Totenhem ne moze dalje od treceg mjesta,znaci toliko si ubjedjen..ko da ti placaju da to stalno ponavljas!Totenhem ima kvalitet da osvoji ligu jer oba mancestera su samo precjenjena!!!
      Bojim se da ce na ljeto Totenhem ostati bez Bejla...mada...

Dobro je vise , pusti ljude , svako ima pravo na svoje misljenje .. Kao sto ti mislis da Tottenham moze osvojiti , ili da hoce , tako Freshman i jos mnogo , a izmedju ostalih i ja mislim da ne mogu osvojiti .. Svaka njima cast , meni su jako , jako simpaticni , ali mislim da nemaju sanse da izdrze do kraja , no vidjet cemo . Na kraju krajeva zato fudbal i jeste ovako lijepa igra , jer uvijek mozemo ocekivati neocekivano .
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• zasto se svadjate kad ce arsenal da osvoji.... ;)
        www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

Apsoluttno se slazem,Nash! ali Fanta prica kao se radi o Evertonu ili Sanderlendu,a ne Totenhemu...on ili to radi namjerno ili je prosto neuk da diskutuje na temu 'PL' !
          Jesam li ja mozda rekao da Totenhem ne zasluzuje da bude treci na tabeli? Ja sam rekao da nece osvojiti PL.

Comment

Frash..koliko si ubjedjen da Totenhem ne moze dalje od treceg mjesta,znaci toliko si ubjedjen..ko da ti placaju da to stalno ponavljas!Totenhem ima kvalitet da osvoji ligu jer oba mancestera su samo precjenjena!!!
            Bojim se da ce na ljeto Totenhem ostati bez Bejla...mada...
            Jel si ti uopste procitao moj post ???;) Ko je rekao da nmg dalje od treceg mesta ??? Ja sam rekao da im je zagarantovano trece mesto i da nece prepustiti to mesto Arsenalu, Celsiju ili nama slepcima, ali to isto ne znaci da ne mogu dalje...;) Naravno da imaju velike sanse da se ukljuce za titulu, igraju po meni sjajan fudbal, mozda i najbolji u engleskoj, Bejl je neverovatan, vec je postigao golova koliko i za celu proslu sezonu, i nema sumnje da ce biti konkurenti iz senke za titulu.. A to sto si rekao za oba Mancestera da su precenjeni, to si lupio zestoko..;)
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Junajted i Siti precijenjeni!? E svaka ti cast!
              Siti je najefikasniji ove sezone i trenutno su prvi,tako da tu stvarno ne treba diskutovati...
              Junajted...enough said.

Comment

• Suarez kaznjen sa jednom utakmicom za ono protiv Fulama.Propusta Njukasl...

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                  Suarez kaznjen sa jednom utakmicom za ono protiv Fulama.Propusta Njukasl...
                  Ma ko da je bitno kad cemo opet nereseno igrati... A i to je pitanje, mada za nas vazi koliko jak protivnik toliko mi dobro igramo...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Sto se Bejla i Modrica tice, sve zavisi od toga na kom ce mestu zavrsiti sezonu... Ako budu dosli do LS, Bejl sigurno nece napustiti klub a Modric mozda...

Iskreno, sto se tice Bejla ja njega ne vidim vise ni u jednoj PL ekipi osim u Junajtedu. Ako bude odlazio iz Totenhema, bice ili inostranstvo ili Mancester.

A sto se ovog prepiranja tice, ko je zasluzio gde da bude na tabeli. Mislim da je poptuno zasluzeno Totenhem na 3. mestu. I nadam se da ce odrzati tu formu jer od klubova koji su u prvih 6, jedino njih i Arsenal gotivim!
                    Ali videcemo, ocekujem da ce Celzi dosta da ulozi u januaru jer uskoro ce da nastupi i finansijski Fair Play pa da iskoriste da trose dok jos mogu. Takodje me ne bi cudilo da i City dovede neke igrace. Vise imam osecaj da oni dovode neke igrace samo da ne bi ti isti pojacali konkurenciju...

Sezona je bukvalno tek sad pocela...
                    A moj Mancester je usao u formu!

Comment

• Ja ne vidim Bejla u vecem klubu od Totenhema, jedino mislim da ce ih napustiti kad mu je poslednja godina ugovora ili kada bude bio slobodan igrac.
                      A sto se tice Totenhema da bi bili ravnopravni konkurenti, trebali su barem da pobede Celzi na domacem terenu koji im je i konkurent za tece mesto u neku ruku, cisto da se vidi da su sposobni da se bore za titulu.Jedina olaksavajuca okolnost je sto igraju samo PL i FA Kup za koji pretpostavljam da ce brzo ispadnuti.Jedino njih vidim sampione kada bi Siti i Junajted krenuli da igraju promenljivo kao Liverpul.

Duka, nemoj da ovo shvatis kao uvredu, idi na bilo koji forum vezan za Totenhem i javi da li su svi optimisticni ko ti da mogu da preteknu dvojac iz Mancestera ili su prezadovoljni sa trecim mestom, s obzirom da su vrlo lose otvorili seznou?

Comment

• haha a joj,drvlje i kamenje na mene zbog mog hrabrog misljenja da Totenhem moze do titule Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,Dale!Nisam ja jbt lud hahaha! ali ja sam se samo zakacio za postove Fante koji je pricao o totenhemu kao o nekom osrednjem klubu a ne..igraju i mozda najljepsi fudbal za oko! Mnogi kazu 'osvojice city,osvojice MU,Livepul ili Celsi ce preteci Sparse...' i slicno...to su navijacka nadanja i to je nesto sto je normalno!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                        sigpic

Comment

• http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...o-10-games-by-

Trebali su se pomiriti lepo sa tim, sada ce biti jos gore po Liverpool...

Comment

• Koliko su sumorni ovi dani bez utakmica...

Jedva cekam sutra pocetak novogodisnjeg ludila.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                              Koliko su sumorni ovi dani bez utakmica...

Jedva cekam sutra pocetak novogodisnjeg ludila.
                              I nikako da prodju... Vrijeme stoji.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Znaci,vratio se Anri
                                Jedva cekam da ga vidim protiv Junajteda.Drago mi je sto se vratio u PL.Njega sam postovao dok je igrao u Arsenalu.

Comment

Working...
                                X