Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 5:3, Van Persi legendo.... Potpuni debakl Celzija, kakva igra Arsenala, svi su igrali fantasticno, a Van Persi je to samo potvrdio...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Kako im Arsenal po kratkom postupku objasni teoriju fudbala , svaka cast majstori
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Auuuu kako igra Robin Van Persie, svaka ti cast majstore!!!!

Arsenal objasnio u drugom poluvremenu.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Prvo poluvreme su nas gazili ali zato drugo blago onom čupavom dobi Persijev dres
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ludi oktobar!Ovog puta,za josh jednu nevjericu su se pobrinuli igraci arsenala odnosno Van Persi odnosno VengerTako se to radi.Istina,ja sam stvarno mislio da ipak nece imati neke velike sanse danas,ali Van Peersi i ostali znaciiiiiiiiiiii nevjerovatna partija za njih!Bravo!Sto se tice Toressa uvjek sam govorio da je on samo preccjenjen igrac ej!Ali velika komedija pocinje kad on krene da dribla nekog haha kakva je to sajlaI da Lukaku,pojacanje! pa onaj ne zna dje je lijevo

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Aaaaaaa kakva utakmica 8 golova

Robin Van Persie

Comment

• Van Persie

Pored Van Persie-a izvanredna partija Walcott,kakav samo potez kod treceg gola,Cole nije imao rjesenja za njega.Sasvim zasluzena pobjeda,Chelsea skoro nista nije pokazao,jedino Mata sto je dobro odigrao cijelu utakmicu i mozda Lampard donekle.Mada je i jednim i drugim odbrana propuh skoro kao da ne postoji.Ove sezone ce ipak dva Manchestera da odluce izmejdu sebe koje prvak

A sad ce Dzeko da se probije na prvo mjesto najboljih strijelaca
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Konacno stigoh da gledam Villa-u, a Boga mi imam sta da vidim! Kapiten Stilijan!
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bratski Dzeko pa Kolarov
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Bas mi je drago sto se Kolarov upisao u strelce,je l' poceo utakmicu od pocetka?
                      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Lepo za Džeka i Kolarova ali da li to vredi Kolarovu kad će opet više prilika dobijati Kliši nego on

Mislim, pokušava Manćini da im rasporedi minutažu ali nekako deluje da više prilika dobija Francuz...
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Adaaaan Dzonson. Jedan od najboljih ostrvskih fudbalera.

Comment

• Igrac utakmice Kolarov.

Rasporedjuje Mancini njemu i Klisiju vreme, ali mislim da ce ubuduce da Kolarov dobija prednost zato sto je u odlicnoj formi.

Comment

• Kolarov je mnogo jaci ofanzivno od Klisija,a i nije puno slabiji defanzivno od njega..Tako da je Kolarov bolji igrac od Francuza,neko moje misljenje..

Zanimljivo je kako Siti ocajno igra prvo poluvreme,a onda u drugom da 3-4 gola i samelje protivnika..Tako je od pocetka sezone,ali bukvalno tako..
                              CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• sta radi city...........svaka cast momci, samo ovako nastavite i titula je vasa, jedini preostali konkurent u borbi za vrh je united.Bice zanimljiva borba izmedju ova dva kluba do samoga kraja ;)

Dzeko masina........ u 12 utakica ove sezone postigao je 12 golova ;)

Comment

Working...