Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Manchester-London 2:0

Arapi kupite nas

miloolja ne pitaj me nista ... revolucija
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Rafaelu se treba naj..... majke za onakvu igru!Pogotovo za onaj primljeni gol kada je istrcao do kraja terena i bukvalno predao loptu kao nekakva baba...uhh kako me ispizdio.No ajde...dobili smo.
      Evra je danas bio odlican.U sustini su svi bil idobri osim sto su me Nani i Rafael par puta izludjeli.
      Sta se desava sa igracima Arsenala?Igraju grublje od Stouka.Runija je danas udarao kako je ko stigao...

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
        Rafaelu se treba naj..... majke za onakvu igru!Pogotovo za onaj primljeni gol kada je istrcao do kraja terena i bukvalno predao loptu kao nekakva baba...uhh kako me ispizdio.No ajde...dobili smo.
        Evra je danas bio odlican.U sustini su svi bil idobri osim sto su me Nani i Rafael par puta izludjeli.
        Sta se desava sa igracima Arsenala?Igraju grublje od Stouka.Runija je danas udarao kako je ko stigao...
        Rafael je za mene igrao sjajno danas. Jeste on kriv za primljeni gol, ali nije nista lose uradio. Istrcao je kontru, jbg, Vermalen mu uzeo loptu i sevnula je kontra na drugoj strani. Mislim da ga je Fergi vadio vise jer je primetio da je primljeni gol uticao na njega previse, postao je nervozan a i imao je zuti.
        sigpic

Comment

• Dobra utakmica,puna tempa,prvo poluvrijeme je Mancester dominirao i krunisao to golom u nadoknadi,DIVAN(sto bi rekao Visko) centarsut Rajana i Valensija se morao samo nakloniti i zakucati loptu u mrezu,potpuno zasluzeno vodstvo slavnog kluba iz Mancestera.
          Drugo poluvrijeme Arsenal preuzma i pitanje je bilo kada ce da padne izjednacujuci gol,i naravno Robin ga stavlja.
          I onda uz malo srece sjajni Velbek zabija gol danas,iako je prije toga bio u par izraziti sansi,covjek gine na terenu ne moze mu se nista zamjeriti.
          Vazna pobjeda jos smo u igri za titulu,samo da Nani i Jones nisu teze povredjeni i Runi je dosta udaran od strane igraca Arsenala.
          Moram da pohvalim golmana Mancestera Lindegarda pokazao je da ima karakter da brani za Manc,a ne kao ona spanska,da ne kazem sta.
          Mozda i nerealan rezultat na kraju,ali sta da se radi,ne bunimo se.
          Iz Arsenala bi izdvojio bi Cembrlejna decko ima drskost,prosao je par puta Evru,imao je sut iz vana,ima potencijal,samo ga treba iskoristiti.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Van Persi poludeo sto Oks izlazi .
            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post

Van Persi poludeo sto Oks izlazi .
              Covek je u pravu nije ni cudo ako ne produzi ugovor ....
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Dobra igra,mozda nije bilo previse sansi u prvom ali kao da se igralo na Teatru,tako je to izgledalo.Neko jednostavno ima klasu,nenormalnu klasu,pa daje lopte kao rukom.Gigs je jos jednom objasnio da je i u ovim godinama majstorcina i da nije vrijeme za penziju.U drugom vec nesto povucenije i to nam se uvijek obije o glavu,iako smo ih mogli kazniti da je samo malo jace Velbek sutirao kod onog provlacenje lopte iza Scesnija.Opet Van Perije je promasio nesto sto ne promasuje prije toga,Smoling se okliznuo,ne znam jesu li imali krampone neki igraci.Povrijedi Dzons sam sebe,katastrofa.Posle i Nani,ma nemam vise rijeci za ove povrede.Nema smisla stvarno.
                Rafael je kriv kod gola koji smo primili,mozda lopta nije trebala njemu da ide ali je jednostavno otvorio teren i kazna je uslijedila.Isto tako smo mogli da primimo jos jedan zbog nega,nije ovo bio njegov dan.
                ALi srecom i mi smo dobili igraca,neka je Arsavin usao.Zasluzena pobjeda koja nas drzi u igri,ali jos dvije povrede,no na to smo vec navikli.
                Runi slab,mora nekako da se konsoliduje,Velbeku bjezala lopta danas,Valensija odlican,forma mu je strasna!
                sigpic

Comment

• Odlican Valensija, sto sam nagovestio da ukoliko on odigra kako ume da je pobeda realna! I tako je bilo na kraju, bio je i solidan Nani ali kao i uvek potez vise ili pogresan potez!

Steta sto Velbek na kraju nije dao treci gol, trebao je da sutira a ne da se izmotava. Svakako vazna pobeda, ali Mancesteru sada predstoji tezak period.

Negde procitah da Dzonsova povreda nije teze prirode, uganuo je clanak ali nista strasno.

Comment

• Jao, Baloteli zivotinjo!

btw. nek smo mi pobjedili danas, to je vazno. Ako nista, odmakli smo se od Totenhema i sada smo zakucani na drugom mjestu zasigurno. Bojao sam se da ce RVP dati gol i to se desilo, De Hea nista nije mogao. Takodjer, kao sto sam rekao i Valensija je bio sjajan, dao je gol i fino odradio tekmu.
                    GGMU

Comment

• De Hea je bio na klupi...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                        Jao, Baloteli zivotinjo!

btw. nek smo mi pobjedili danas, to je vazno. Ako nista, odmakli smo se od Totenhema i sada smo zakucani na drugom mjestu zasigurno. Bojao sam se da ce RVP dati gol i to se desilo, De Hea nista nije mogao. Takodjer, kao sto sam rekao i Valensija je bio sjajan, dao je gol i fino odradio tekmu.
                        GGMU
                        Lindegard je branio
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Citam komentare i vidim da Koscielnog niko nije spomenuo. Po meni je bio jedan od najboljih igraca Arsenala danas.
                          Najbolje da Wenger sve karte baci na osvajanje FA Cupa, da na neki nacin zadovolji navijace, od LS i 4. mesta nema nista.
                          Originally posted by maliajnstajn
                          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ox ce tek da bude igrac, zaista sjajna njegova igra, ali kakav cudan potez Arsena, zaista ga ne razumem... Sto ga je izveo, i pritom uveo onog nesrecnika ??
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Nisam bio kuci. Gledao sam samo prvo poluvreme totenhema. Sve sam cuo. Mozda je i bolje sto nisam gledao. Pa kako smo mi nestretna ekipa. Mesto da smo udaljeni 2 boda od prvog mesta mi smo 8 bodova daleko. To je ipak zavrsena prica. Al kako ste samo najavljivali da ima Dzeko da nam strpa 4 komada. A bio najlosiji. Mada bolje i da je strpao, manje bi se nervirao. Ovako, mislim da cemo ostati treci. A svi ostali nek se lome za cetvrto. I nisam video, jel Baloteli stvarno trebao dobiti crveni?
                              Last edited by miki7878; 22-01-12, 22:13.
                              sigpic

Comment

• S obzirom da je imao zuti, morao je dobiti jos jedan i napolje.
                                Moje misljenje je da je ovaj drugi udarac namjeran, ali eto, ja sam manutd fan pa necu nista dalje govoriti, da ne bude...

Comment

Working...