Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To stoji,ali sustina je isto da njihova igra ima glavu i rep,i da ce oni zavrsiti oko 4-5mjesta,a to sto kazes da su za sredine tabele radi jednog meca i poraza,za Liverpul bi ja rekao da su za sredine tabele,jer nemaju konstantne rezultate,kiksaju svakog casa od ekipa koji su iz donjeg djela tabele.
    sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Pa nisam to bas rekao zbog tog jednog poraza,tu grijesis..A sto se tice Liverpula,to je valjda svima znano,ne to sto ne podnosim taj klub,nego kad rezimiramo dosadasnji tok prvenstva i njihove prejadne partije,lako je zakljuciti da li ti momci uopste mogu i za sredinu da se bore;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Joj kad se samo sjetim kakvu je sansu imao RVP u 50min jucer.. pretrno sam

Comment

• Jos ne mogu da verujem za ono juce. Prvo sto nisam ni gledao utakmicu. A kad sam dosao kuci, imao sam sta i da vidim. I sam sam se bojao samo da nas ne uhvate u masinu pa da bude razvaljivanje. A ono mi trebali i da pobedimo. Ne znam samo kako ce sve to delovati na igrace.
          sigpic

Comment

• Mogli ste da promjenite tok prvenstva,da je Defo utjerao onu loptu u gol,bila bi trka u troje do kraja,a sada vi ste daleko ipak ovaj City ne gubi lako bodove.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Duka View Post
              Stvarno vishe...pi! Ipak vjerujem i dalje da se MU moze prestici i uz neki kiks 'pokvarenog' Sitija ici do kraja!Bolja igra Totenhema,so sigurno!ali neko chudo ne da,da se to i rezultira...zakljucio sam da Sparsi nemaju srece,ovo je vec nebrojeno puta bilo..kad se samo sjetim protiv Stouka....a Baloteli je demon,djavo..prelosh covjek,odavno dokazano,tako da nisam 'zinuo' juche posle onoga...
              Arsenal ...momci su realno za sredinu tabele,ne znaju....
              Vi bez Modrica ne mozete da pipnete a mi vec 4 kola igramo bez ijednog beka tako da ono vazno je da ste vi za sam vrh prva dobra sezona u zadnjih 30 godina i gledaj ih ludi su
              Zemljo otvori se ....
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Pa nisam to bas rekao zbog tog jednog poraza,tu grijesis..A sto se tice Liverpula,to je valjda svima znano,ne to sto ne podnosim taj klub,nego kad rezimiramo dosadasnji tok prvenstva i njihove prejadne partije,lako je zakljuciti da li ti momci uopste mogu i za sredinu da se bore;)
                Ma kakva sredina tabele,da nam je opstanak izboriti to bi bio ogroman uspjeh za ovakav jedan mali klub.

Rezimiraj partije protiv United-a,Chelesea dvaput,Arsenal-a i City-a.

Sad ce duel na Anfield-u pa cemo vidjet koliko ste vi jaki a koliko smo mi slabi.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Zar cete opet kuvati o tome ko bi bio kad bi bio itd...

Pa svako je zasluzio da bude gdje jeste i kraj price!
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ma sta je jedan mali Liverpul u odnosu na Totenhem koji je gigant evropskog i svjetskog fudbala,to je taj Totenhem koji je citav zivot u sijenci rivala iz sjevernog Londona,osim eto ovu sezonu,ali i to je nekad moralo da se desi.
                    When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Totenhemu fali jos jedan kvalitetan napadac, da je mogao da ubaci nekog umesto Defoa juce, siguran sam da bi taj igrac stigao loptu i uterao je u gol, posto bi bio dosta odmorniji, a ovaj mucenik juri i kidise 90 minuta i igra sam protiv oba stopera

Comment

• Da li je neko vidio Hazarda juce na Emirejtsu ? Negdje sam to procitao, ali nigdje nema dokaza.
                        " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Originally posted by Ves View Post
                          Da li je neko vidio Hazarda juce na Emirejtsu ? Negdje sam to procitao, ali nigdje nema dokaza.
                          Da bio je na tekmi, nisam ga video ali je tacno da je bio. Gervinho mu sredio kartu... Ali ne verujem da to ima ikakve veze sa potencijalnim transferom, pogotovo ne u januaru. Realno Arsenal nema para za njega, a i ne mogu da ponude Ligu Sampiona sledece godine, najverovatnije, mada jos imaju sanse za top 4...
                          sigpic

Comment

Pa nisam to bas rekao zbog tog jednog poraza,tu grijesis..A sto se tice Liverpula,to je valjda svima znano,ne to sto ne podnosim taj klub,nego kad rezimiramo dosadasnji tok prvenstva i njihove prejadne partije,lako je zakljuciti da li ti momci uopste mogu i za sredinu da se bore;)
                            Dosta arogantan post...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• najvjerovatnije Mario Balotelli će dobiti četiri utakmice kazne

Comment

• Tek sam sad pregledao nedeljne utakmice. Bio na rukometu juče, i bolje da sam bio, jer bi teško preživeo City-Spurs utakmicu. Loše prvo poluvreme, vratili se posle 0-2, dva igrača Sitija koja su trebala biti isključena (Leskot i Baloteli), Defoe promašio šansu i onda dobijemo u 94 min gol iz penala.

Da nam je neko na početku sezone ponudio treće mesto, pristali bi bez razmišljanja. Ali ovo boli, jako boli. Par utakmica gde smo ostali bez bodova (Stoke, Vulvsi, Man City) nigde nismo bili nadigrani, a sudijske odluke su išle drastično na stranu protivnika.

Nadam se samo da ekipa neće potonuti posle ovoga, imamo kup utakmicu u petak, i raspored u narednih par kola nam donosi utakmice sa ostalim ekipama iz vrha tabele.

Comment

Working...