Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by edohz View Post
    sta ovo bi u wiganu........ ;) opsta ludnica
    3:3 jbt, 'ladno ludnica.

Ali meni je jos uvijek neshvatljivo kako je Stoke kod kuce uspio izgubiti 3:2 od QPR-a...
    Ocigledno da je i njima palo samopouzdanje kada su u Cupu vodili 1:0 a onda izgubili 2:1 od LFC-a.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Jel gledao Manc neko,vidim Chica ga stavio,kako igraju,imaju li incjetivu?
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
        Jel gledao Manc neko,vidim Chica ga stavio,kako igraju,imaju li incjetivu?
        Samo su reci,trebaju Mancesteru pojacanja...

Comment

• Originally posted by manda View Post
          Jel gledao Manc neko,vidim Chica ga stavio,kako igraju,imaju li incjetivu?
          Gledao sam ja, ne celo poluvreme, Svonsi mlati loptu a Junajted se organizovano brani.
          sigpic

Comment

• Ajde zabijte makar jos 1, cisto da malo ubjedljivije zvuci.. GGMU

Comment

• 87. min i prvi korner

Ali evo odmah i drugog...

Bravo za Valensiju i Džons stativa...
              Last edited by miloolja; 19-11-11, 19:18.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vazni bodovi za Manci,ove pobjede su najvaznije
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Morace igraci iz Liverpula danas da se paze, ko god dobro odigra danas i da gol zavrsice u Celziju.

Prognoza rezultata komentatora sa Eurosporta dok su juce prenosili Bundesligu je da ce biti 1:3 za Liverpool, 2x Suarez, 1 gol Carrolla, i gol za Chelsea, Bosingwa/Terry.Nema sta, kraljevi.

Comment

• Vecina mojih drugova govori da ce Liverpool dobiti danas, dok ja mislim da ce biti suprotno.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• U zadnje vrijeme nijedan tim nije na ocekivanoj formi, Chelsea je izgubio 2 derbia ali ipak mislim da ce ovaj dobiti rezultatom 2:1

Comment

• Mislim da Celzi mora naplatiti promasaje protiv Manca i Arsenala,bice to lagana pobjeda,LFC nema sa cim da odgovori,osim Suareza,a i njega su procitali svi vec,u zadnje vrijeme i sto napravi promasi.
                        sigpic

Comment

• Podela bodova je najrealnija...

Comment

• Ocekujem dobru utakmicu i pobjedu Chelseaa , mada ako Liverpool povede moze biti svasta .

Volio bih da Torres zabije , da dobije to prijeko potrebno samopouzdanje ..
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Bice danas tezak mec, po meni nece biti previse golova. Jedan ili eventualno 2 gola ce resiti mec. Bice rat na sredini terena, nijedan ni druga ekipa se ne mogu pohvaliti formama svojih napadaca. Od veznog reda zavisi ce i jedna i druga ekipa.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                                Morace igraci iz Liverpula danas da se paze, ko god dobro odigra danas i da gol zavrsice u Celziju.

Prognoza rezultata komentatora sa Eurosporta dok su juce prenosili Bundesligu je da ce biti 1:3 za Liverpool, 2x Suarez, 1 gol Carrolla, i gol za Chelsea, Bosingwa/Terry.Nema sta, kraljevi.
                                Ta dvojica navijaju za Liverpul i nikad nisu objektivni. Oni su milion puta tokom prenosa koje rade za vreme letnjeg/zimskog prelaznog roka znali da batale taj mec i pricaju tako koga hoce u Liverpulu. A jedan od njih na Areni prenosi snimke meceva Liverpula, ludilo nevidjeno, evo par stvari koje sam zapamtio:

Ova Ngogovstina je zahvatila i ostale igrace Liverpula pa su i oni poceli da promasuju.
                                "Sto mi nisi dodao na volej", pitao je Dzerard Ngoga. "Sta ti uopste trazis u Liverpulu" , pitao bih ja Ngoga.
                                Bolton je fino napao ali sreca nasa pa imamo dva drveta u vidu Skrtela i Kirjakosa koji stoje i od njihovih glava se lopte odbijaju u kornere i aute.
                                Odlicno smo ukrali loptu Sanderlendu ide Spiring, Spiriiing i penal! (posle toga se na snimku vidi da je bio van kaznenog) Dzej je bio van kaznenog ali nema veze, sviraj sudija majstore!
                                Sto se tice meca, ja sam rekao. Celsijev stil igre nam najmanje odgovara. Sa posedom lopte ima da nas umlate i za njih je potrebno brzo iznosenje lopte i dobra kontra. Kod nas je to ocaj a i ako dodjemo do sansi necemo ih iskoristiti. U H2H sam tipovao 2:0 i ostajem pri tome. Nesposobni su ovi do bola. Tim komotno moze da promeni ime u Dzerard i maloumnici.
                                sigpic

Comment

Working...