Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
    Mi ovo ako ne dobijemo, ako u ovih par minuta ne damo gol, tesko se mozemo nadati 4 mestu a kamoli nesto vise...
    Teško je biti objektivan a posebno optimističan.
    Ovakvom igrom, 4. mesto je san, a realnost 7. ili 8. mesto.

Comment

• Ocajna igra, bolje reci katastrofa... Izgleda da nema hemije medju igracima, svaka akcija na silu, veoma ovo sve lose izgleda, kad mi ne mozemo na nasem stadionu pisljivi Svonsi da dobijemo...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Eto..rekoh ja..Liverpul da protiv Sevojna da igra ne bi bilo sigurno..to je takva ekipa,nema tu snage ni koncepcije!Mancester rutinski,Astoon Vila sa mukom,ali ipak dobila mec protiv dosadnog Norvica..Njukastl me iznenadio!Arsenal rutina!bravo Celsi.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Sta radi bre ovaj tvoj Enrike retardirani!!! Ovo najbolje u premijer ligi slepac bre
          Njemu je ovo prvi los mec ove sezone i njemu najmanje zameram. A ove sezone je najvise pokazao od svih bekova do sada.

Necu da se nerviram, zvanicno dizem ruke od bilo kakvih nadanja i vere, samo cu da pratim tim.

Steta sto je Dirk pozurio pa je bio ofsajd. Nije 1 penal cini mi se sviran, stream je malo seckao pa nisam video da li je bila ruka ili ne ali nebitno je, dno dna danas i to je to.
          sigpic

Comment

• Ocaj zivi i posle se usudis da udjes sa mnom u raspravu o potezima SD-a Liverpula, balvan, konj, slepac.

Comment

• Auu jbt,koliko smo srece imali
              Torres opet veliki promasaj
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Torres je mogao lagano zabiti za 2:0, ali nije...

Pobjeda, minimalna 1:0, i clean sheet.
                I prije utakmice sam rekao samo da pobjedimo, i to je ono najvaznije.

@ivane

Morala je jednom sreca biti i na nasoj strani.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Ocaj zivi i posle se usudis da udjes sa mnom u raspravu o potezima SD-a Liverpula, balvan, konj, slepac.
                  Da su sva pojacanja na nivou iz prosle sezone, bili bismo bar 3. ali nisu jbg.

A Komoli je napravio par losih poteza ali ovo sto Totenhem sad ima je 90% njegova zasluga. Svi imaju svojih dobrih i losih poteza.
                  sigpic

Comment

• Uf uf uf uf uf konacno malo srece, joj toresu sta radis

Comment

• Moracu da se slozim sa Dukom... Mi nazalost mozemo samo sa Arsenalom da se teramo a i to je pitanje jer su oni usli u formu... Nema uopste jedne jedine sklopljene akicije i sve se nekako svodi na cist individualizam Suareza... Daj boze da se nesto promeni, ali postajem pesimista...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Da su sva pojacanja na nivou iz prosle sezone, bili bismo bar 3. ali nisu jbg.

A Komoli je napravio par losih poteza ali ovo sto Totenhem sad ima je 90% njegova zasluga. Svi imaju svojih dobrih i losih poteza.
                        Liverpul je kup uefa ekipa i ti i dalje branis maloumnika...

Comment

Liverpul je kup uefa ekipa i ti i dalje branis maloumnika...
                          Maloumnik ne moze da dovede Lenona, Bejla, Modrica i tu ekipu u isti tim. On nije ni klasa ni maloumnik vec prosek.

Nego jesi ti video jel bio penal onda kad su se nesto zalili za ruku, meni je stream seckao tad?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                            Torres je mogao lagano zabiti za 2:0, ali nije...

Pobjeda, minimalna 1:0, i clean sheet.
                            I prije utakmice sam rekao samo da pobjedimo, i to je ono najvaznije.

@ivane

Morala je jednom sreca biti i na nasoj strani.
                            Na pocetku meca,kod one povrede sam mislio da je nikada necemo imati
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Suareza se danas nije igralo,i on jedino moze iz desetog suta dati gol,ne trudi se ne grize kao obicno.
                              Ma Enrike nikad ne ide u napad,kao na primjer Kolarov koji je po toj strani car.

Mancester nisam gledao,ali vidim ponovo uz natezanje pobjedili..
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• dako City danas padne zelja je chudo

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X