Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedan od rijetkih dana kada su svi navijaci Mana uz Liverpul
    You'll never walk alone
    sigpic

Comment

• Jedino Mancinija gotivim kod Sitija. Inace dobra stvar sto ne igra Dzeko veceras, on moze da bude jako nezgodan ako ima svoj dan

Comment

• Pa da.Jedino je Mancini dobar lik u tom odvratnom klubu On je budaletina,ali je ok
        I AVB mi je ok..u sustini me jedino nervira Keni koji ce,nadam se,veceras izvuci makar bod :P

Comment

• ma samo super mario ako bude igrao siti ce mozda uspjeti da nesto napravi i sa raspolozenim silvom

Comment

• Nista od Suareza veceras jer nece biti nikakve zalbe i kazna krece od veceras. Znaci opet zaglavismo sa Kerolom ali bolje da kazna sto pre krene i da se vrati protiv Totenhema kad pocinje serija derbija.
            sigpic

Comment

• Fali ce Suarez veceras sigurno,ali bitnije mi je da Gerrard pocne.

A u City-u izgleda Dzeko od pocetka,vidjet cemo ko ce mu pravit drustvo u napadu.

City:Hart, Richards, Kolo, Kompany, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Milner, Aguero, Dzeko

Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Henderson, Downing, Spearing, Adam, Kuyt, Bellamy

Last edited by Joe Cole 10; 03-01-12, 19:12.
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Evo sastava:

MCFC: Hart; Richards, Kompany, K.Toure, Clichy; Barry, Y.Toure, Milner; Silva, Aguero, Dzeko
                Nisam nasao izmene ali nema ni Balotelija ni Nasrija jer su bolesni.

Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Spearing, Adam, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll. Subs: Doni, Gerrard, Maxi, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy.
                Suareza nema, Dzerard ne startuje, Belami isto ne moze 90 zbog lakse povrede. Tesko ce se ovde ista uraditi ali videcemo. Treba poceti malo defanzivnije i strpljivije. Sto duze bude 0:0 to ide u nasu korist.
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Nista od Suareza veceras jer nece biti nikakve zalbe i kazna krece od veceras.
                  Bez ikakve namere da ulazim u svadju sa navijacima Liverpula, nepreuzimanje nista oko kazne, fakticki znaci da su dokazi jaki i da je kriv, i da nemaju osnove za zalbu? Ili ja pogresno gledam na stvari?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                    Bez ikakve namere da ulazim u svadju sa navijacima Liverpula, nepreuzimanje nista oko kazne, fakticki znaci da su dokazi jaki i da je kriv, i da nemaju osnove za zalbu? Ili ja pogresno gledam na stvari?
                    Nisam citao jer sam cekao sastav. Izaslo je saopstenje od strane kluba i posebno od strane Suareza. Evo ako te interesuje:

http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...m-liverpool-fc
                    http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...om-luis-suarez
                    sigpic

Comment

• Kenny je dobro pio izgleda za Novu Godinu,ako sta uradimo sa ovakvim sastavom bit ce to cudo.

A ako je istina da je Suarez sve ono govorio,onda mislim da zasluzuje i vecu kaznu.Ali Liverpool se nece zaliti jer bez obzira bio on kriv ili neduzan samo bi dobio jos koju utakmicu kazne na ovih 8 utakmica.
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Dobro si to rekao Nash,Liverpool mora igrati zatvoreno i vrebat kontre jer protiv Aguera,Silve i Dzeke ako se otvore moze biti zajebano,onda i Yaya upada iz drugog plana

Problem je samo ko ce kod Liverpool-a istrcati kontru,nece valjda Andy...

Kuyt Dalglish-u nije trebao veceras nikako
                        Last edited by AK47; 03-01-12, 19:28.
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Nisam citao jer sam cekao sastav. Izaslo je saopstenje od strane kluba i posebno od strane Suareza. Evo ako te interesuje:

http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...m-liverpool-fc
                          http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...om-luis-suarez

Hmmm....

Pa dobro, znam samo da im je prvobitni stav bio mnogo drugaciji.
                          sigpic

Comment

• Klupa citya za vecerasnju utakmicu:

pantilimon, leescott, zabaleta, savic, de jong, a.johnson, kolarov

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Dobro si to rekao Nash,Liverpool mora igrati zatvoreno i vrebat kontre jer protiv Aguera,Silve i Dzeke ako se otvore moze biti zajebano,onda i Yaya upada iz drugog plana

Problem je samo ko ce kod Liverpool-a istrcati kontru,nece valjda Andy...

Kuyt Dalglish-u nije trebao veceras nikako
                              Pa jedino Dauning, mada je istrcao i Kerol protiv VBA ali to mu je slucajno doslo.

Nije ni moglo drugacije jer Belami ne moze da pocne, mozda da je Maxi jedino krenuo. Sa Stivijem izgleda nece i ne sme da rizikuje i onda ostaje to sto ostaje.

Kod Sitija samo Dzonson od ofanzivnih resenja na klupi. Treba ovi nekako da izdrze a posle Dzerard i Bellars da probaju da povuku do pobede. Vrlo je moguce da ce biti tvrda utakmica jer Keni sa ovim sastavom mozda bas to i planira a Mancini znamo kako igra derbije i koliko je uplasen.
                              sigpic

Comment

• Hari, rotiraj malo ekipu! Menja samo kad mu se neko povredi (kao danas Parker).

Comment

Working...
                                X