Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlicna partija i na utakmici Vigan - Sanderlend.
    Kakav prvi gol Gardnera, i jos dosta toga dobrog se desilo. Drago mi je zbog Martin Onila, trenera kojeg jako gotivim i eto sada se Sunderland stabilizovao na sredini tabele i bez poraza u zadnja 4 kola.

Comment

• I drugi gol Sitija je glup, na dušu Reine, naravno. Peterac je neprikosnoveno golmanovo carstvo.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        I drugi gol Sitija je glup, na dušu Reine, naravno. Peterac je neprikosnoveno golmanovo carstvo.
        Kazi to De Hei .
        sigpic

Comment

• Toliko puta sam mu rekla.
          Malo mi je lakše kada kažem i nekom drugom.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
            Odlicna partija i na utakmici Vigan - Sanderlend.
            Kakav prvi gol Gardnera, i jos dosta toga dobrog se desilo. Drago mi je zbog Martin Onila, trenera kojeg jako gotivim i eto sada se Sunderland stabilizovao na sredini tabele i bez poraza u zadnja 4 kola.
            Meni je posle Wengera, Marin O'Neill omiljeni trener u PL. Mogu da zamislim sta bi on radio u klubu sa nekim vecim budzetom(npr. Liverpool).
            Originally posted by maliajnstajn
            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
              Navijao sam za City zbog Arsenala(iz razloga da ih Liverpool ne preskoci na tabeli). Sta je sa Nasrijem ? Zasto nije igrao danas ?

Carroll se stvarno ni danas nije video. Vise je pokazao Maxi, ono malo vremena sto je igrao. Pre ce Torres proraditi od Carrolla, videcete.
              Bolestan neka prehlada ili tako ...
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• limitiran eventualno u smislu da ne igra desnom nogom, mada je tom logikom limitirano 80% igraca, decko ima sjajan sut i centarsut, brz je, odlican krilni igrac, steta sto ne igra u nekom drugom klubu gde bi vise mogao da dodje do izrazaja

Comment

• Nasri je do sada malo igrao u derbijima. Mancini se uglavnom odlucivao za trojku Aguero-Silva-Milner iza napadaca (Balotelli ili Dzeko), a Toure i De Jong kao 2 centralna. Realno Nasri nije mnogo pokazao od dolaska u City, a Milner mnogo vise pretrci i vise koristi u defanzivi sto je Manciniju vazno u derbijima.

Inace malo mi je bzvz kriviti Reinu za drugi gol, lose je bilo markiranje pre svega, a ne moze golman sve da pokupi, pogotovo je tesko pokupiti loptu na prvoj stativi, a i nije bila nesto visoka, pre svega je kriv Glen Johnson koji se lose postavio. Mada nznm zasto je uopste on cuvao Toure-a kad je ovaj duplo jaci i visi od njega. E prvi gol jeste Reina prodao, ali mogla je i odbrana Liverpoola da se vise potrudi da udje u sut Agueru...
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Potpuni ocaj, bice valjda bolje u narednim mecevima. Potrebno je najmanje jedno pojacanje u januaru.
                    "bice VALJDA bolje u narednim mecevima"ti svi mislimo nako svakog meca vec 3 godine -.-
                    Carroll nista,mrtvac,mada krivica idi visi na igrace iza njega a to su Kuyt,Downing i Adam koji su bili KATASTROFA.Nemogu da verujem da su dobili ovaj mec kad smo vecinom meca bili bolji.Muka mi je od City-a i Totenhema :@ i tih njihovih userskih pobeda.

Comment

• Steta za prvo poluvrijeme,stvarno ne znam koliko bi Liverpul sad mogao da proda covjeka kojega je u krv platio i koja je njegova funkcija na terenu.Sredina Sitija prevagnula.No sa onakvom vezom Liverpula to se i ocekivalo.
                      Kako se meni Adam svidja,a Jaja je cudoviste,igracina!

Totenhem prati,drzi korak.

Martin je genije,covjek je jednostavno genije!

Ne znam je li ovo ko postovao,ako jeste izvinjavam se,ali je ovo nestvarno,nevjerovatno
                      http://www.physioroom.com/news/engli...jury_table.php
                      sigpic

Comment

• Prosto neverovatno koliko su povrede zaobisle City, a recimo United-u i Arsenalu su svi vazniji igraci bili povredjeni, kapiten United-a zavrsio sezonu, a Jack propustio pola jbt...

A, nije bas ni Liverpool imao srece sa povredama...
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• F**k you Kenny!!!

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...kenny-dalglish

Posle Fergusona i Vengera najvise sam cenio ovog coveka iako je trener Liverpula, ali sada...katastrofa! Ma da, i vanzemaljci su pomerili zvezde pa mu je bio i los horoskop... o boze, koliko covek moze biti limitiran!

Comment

• Kad se nama 5 bekova povredi o cemu dalje da pricamo -.-
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                              Kad se nama 5 bekova povredi o cemu dalje da pricamo -.-
                              Mi s nasim povrijedzenim igracima mozemo napraviti jedan solidan sastav koji bi mogao parirati za plasman u ligu evrope

Comment

• Nidje penala onamo nije bilo!jos ljigavi Mancini skace sa klupe i kao asocira za zuti karton..ili crveni...znaci ovaj ga ni dotakao,ali covjek poput prave glumchine,pada i penal je tu.Naravno,nema to neki uticaj za konacni epilog,ali sramota...i 'divni glasic Viskic' kaze bilo je kontakta! koliko je losh samo!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X