Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva sansa za Arsenal,vec sam vidio loptu u golu...
    When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Šteta što ne zabi Arsenal, da gledamo još bolju utakmicu. A i ovako će biti dobra jer Arsenal mora po gol.
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
        Šteta što ne zabi Arsenal, da gledamo još bolju utakmicu. A i ovako će biti dobra jer Arsenal mora po gol.
        Mozda ce utakmica biti bolja, ali ne zaboravi da se Arsenal bori za LP kao i mi.
        1977 1978 1981 1984 2005

You'll Never Walk Alone

Comment

• Originally posted by King Kenny View Post
          Mozda ce utakmica biti bolja, ali ne zaboravi da se Arsenal bori za LP kao i mi.
          To da. Ali meni je danas u glavi samo Carling Cup. Uostalom mi ako ne dobijemo gradske rivale, ovi su već odlijepili na +7 onda će biti naročito teško izboriti to 4. mjesto, da ne kažemo nemoguća misija.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• Ovako retardiran gol samo mi mozemo da primimo .
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• I oskar za najboljeg muskog glumca ide za ..... Gereta Bejla .....
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ali kakav pas Modrica
                When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• bravo beil za simuliranje

Comment

• Odlicno opucan penal Nije Sczeny mogao puno uraditi
                    1977 1978 1981 1984 2005

You'll Never Walk Alone

Comment

• Nije mi stvarno jasno sta izvodi Arsenal ,evo sada Persie ima otvoren Walcotta a pokusava neki prodor od koga nema nista... Totenhem je definitivno bar meni najomrazeniji tim u PL
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ne zna se dal je gori ovaj slepac Dean il ova lazovcina smrdljiva
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• idemo

Comment

• Nema dok Sagna ne zabije Puni majstore , taman mi 3+ prodje mora ovo Arsenal okrenuti , mora bre

Comment

• Bice ovo strasan mec,ovaj gol Arsenala je dosao kao narucen da drugo poluvrijeme se otvori.
                              Totenhem je zabio iz jedini sansi golove,i to kakve jos.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• 1:2 I Sagna se proslavio, a prije gola stativa.Zasluzili ste ga.
                                1977 1978 1981 1984 2005

You'll Never Walk Alone

Comment

Working...