Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ganac View Post
    Pitanje za milion dolara: Da li je Čović sposoban da suzbije ego i bude SAMO predsednik KKa a ne GM, trener, skaut...ako je sposoban to da učini on jeste najbolji čovek za Zvezdu ALI ja sumnjam u tu varijantu, suviše se on zaigrao.
    Јел ти стварно верујеш да је Човић био и тренер?

Comment

Pitanje za milion dolara: Da li je Čović sposoban da suzbije ego i bude SAMO predsednik KKa a ne GM, trener, skaut...ako je sposoban to da učini on jeste najbolji čovek za Zvezdu ALI ja sumnjam u tu varijantu, suviše se on zaigrao.
      Ali pitanje za dolar je šta imaš bez Čovića sa nekim keramičarom , prvim bratom ,limarom [emoji34]

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Covic je extremno precenjena osoba sto se tice sporta. Kazem u domacim okvirima je jos i ok, ali sve se to vezuje uz politiku..Sto se tice evropskih, neka tamo deseta rupa na svirali je realno...

Ipak znam da ga podrzava bar 70 naroda, to je taj isti narod koji bira sps,sns,srs u tom procentu, tako da od njih ne ocekujem nista pametno......

Tipa, e znas kako je bilo pre, cuti dobro je....oces da rizikujes sve ovo itd....takvi ljudi su limitirani kao terasa i to je sustina...
        Samo dizanje CZ i trofeji, bili su jednaki satanizovanju Saolin Duloa Vujosevica i posle je manje vise sve bilo lako...Tako su i oni odradili nas....itd...

Napominjem ovakve price, kolektivi i sportski radnici...kao Ostoja, NC, Terza, Vucela, Kokeza...moze samo u ovakvim sprdnjama od zemalja da funkcionise i nigde vise...

Zato kazem, ovde perspektiva nikakva...i nece biti bolje za 50godina...
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Дијаз View Post
          Јел ти стварно верујеш да је Човић био и тренер?
          To je njegov modus (ona pozivanja TO...)

Originally posted by Samo Zvezda View Post
          Ali pitanje za dolar je šta imaš bez Čovića sa nekim keramičarom , prvim bratom ,limarom [emoji34]

Ne treba mi dolar, na tvoje pitanje bih odgovorio kontra pitanjem: Da li ti misliš da bi naš KK funkcionisao daa nije amina vlasti državnim firmama za ulaganjem kinte? Da li ti misliš da privatne kinte ulažu zato što vole Zvezdu ili zadto što im je damu priklještio ovaj na vlasti - pičkousti?
          Rekao bih da on jeste dobar menadžer, i UPPR je sproveden zato što se imao AMIN od strane vlasti (prethodne su nas zakopavale), tako da verujem da on nije jedini sposoban GM za sport u Srbiji ali da taj posao može da radi može (ako ima podršku vlasti)... ali isključivo taj a ne sve ono što je on ovih godina želeo da bude i bio u klubu.
          Ako pogledamo dugovanja koja su nastala ranijih sezona, i broj promašaja i zamena, doćićemo do toga da je (verujem) 2/3 duga nastalo zbog promašaja i zamena u toku sezone (neki od tih igrača su naplatili ceo ugovor a pride je angažovan drugi igrač, znači ta pozicija nas je koštala veoma mnogo) u Rangu Voje Stojakovića i angažmana Divca su neka otpuštanja i naknadna angažovanja. Zato i kažem da se zaigrao, jbg tuđim k****m je lako gloginje mlatiti.
          Last edited by nebitan; 17-05-18, 10:33.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Pitanje je ko bi mogao da zamijeni Čovića, ako ovaj ode. Iskreno, ne vidim nikoga ko dovoljno voli i pozna košarku i Zvezdu, a da je politički prihvatljiv vlastima, da može da odradi dobar posao.

Đilas je trenutno jedan od dva ili tri najveća neprijatelja ove vlasti i da nam je on predsjednik Zvezda bi imala ekvivalentan tretman.

Bogoljub Karić je vlasti prihvatljiviji, ali nema mnogo veze sa košarkom i ne vjerujem da ima motivaciju da ulazi u nešto što mu može donijeti nikakvu finansijsku i možda neku političku korist. Ne vjerujem da mu je išta od toga trenutno potrebno.

Poseban problem je tehnologija odlaska Čovića iz Zvezde. Neki misle da bi se u slučaju razvoda od FMP-a dobar dio starih dugovanja opet nekako pojavio (ili bi Čović izvukao fasciklu sa računima za korištenje FMP resursa). Ne znam tačno šta je od toga moguće, ali smatram realnim da si je Čović nekako obezbijedio dobru otpremninu, ako ode.

Osim toga, Čović je čitav klub, i stručni štab i menadžment, vjerovatno i skupštinu, postavio tako da nema nikakvu unutrašnju opoziciju. Vjerovatno može da ode samo ako sam tako odluči, nakon što ga stave pod vrlo jak politički pritisak. A mislim da je sa vlastima trenutno OK, opet je oborio neku optužnicu za zloupotrebu sredstava za Kosovo.

Ne vjerujem u neku silnu želju Andreja Vučića da u uđe u klub kao predsjednik, mislim da mu brat ne bi dozvolio da se toliko eksponira, tako da bi nas zapao neki SNS drugoligaš, pandan ovom liku u Partizanu.

Comment

• Originally posted by quentin View Post
              Pitanje je ko bi mogao da zamijeni Čovića, ako ovaj ode. Iskreno, ne vidim nikoga ko dovoljno voli i pozna košarku i Zvezdu, a da je politički prihvatljiv vlastima, da može da odradi dobar posao.

Đilas je trenutno jedan od dva ili tri najveća neprijatelja ove vlasti i da nam je on predsjednik Zvezda bi imala ekvivalentan tretman.

Bogoljub Karić je vlasti prihvatljiviji, ali nema mnogo veze sa košarkom i ne vjerujem da ima motivaciju da ulazi u nešto što mu može donijeti nikakvu finansijsku i možda neku političku korist. Ne vjerujem da mu je išta od toga trenutno potrebno.

Poseban problem je tehnologija odlaska Čovića iz Zvezde. Neki misle da bi se u slučaju razvoda od FMP-a dobar dio starih dugovanja opet nekako pojavio (ili bi Čović izvukao fasciklu sa računima za korištenje FMP resursa). Ne znam tačno šta je od toga moguće, ali smatram realnim da si je Čović nekako obezbijedio dobru otpremninu, ako ode.

Osim toga, Čović je čitav klub, i stručni štab i menadžment, vjerovatno i skupštinu, postavio tako da nema nikakvu unutrašnju opoziciju. Vjerovatno može da ode samo ako sam tako odluči, nakon što ga stave pod vrlo jak politički pritisak. A mislim da je sa vlastima trenutno OK, opet je oborio neku optužnicu za zloupotrebu sredstava za Kosovo.

Ne vjerujem u neku silnu želju Andreja Vučića da u uđe u klub kao predsjednik, mislim da mu brat ne bi dozvolio da se toliko eksponira, tako da bi nas zapao neki SNS drugoligaš, pandan ovom liku u Partizanu.
              Ja verujem u ovo što ću sada napisati: Krajnje je vreme da se demistifikuje ta fora "da ne uđe SNS i pičkousti u klub", Čović je u dobrim odnosima sa vlašću i da vlast želi da ga smeni on bi bio bivši. Sponzori ne bi smeli da daju kintu da je u sukobu sa vlastima (pičkoustim) i kako ono beše, ko mu je išao na inauguraciju?
              Znači SNS je posredno tu u klubu, kod komšija i neposredno.
              Spoiler
              Nije umio da odstupi,
              Uračunato i u moj pad.

Comment

Ja verujem u ovo što ću sada napisati: Krajnje je vreme da se demistifikuje ta fora "da ne uđe SNS i pičkousti u klub", Čović je u dobrim odnosima sa vlašću i da vlast želi da ga smeni on bi bio bivši. Sponzori ne bi smeli da daju kintu da je u sukobu sa vlastima (pičkoustim) i kako ono beše, ko mu je išao na inauguraciju?
                Znači SNS je posredno tu u klubu, kod komšija i neposredno.
                E, upravo o tome se radi. Fazon, neka ostane Čović, da ne bi došao bata. A svi insajderi kao pouzdano znaju da bi se to desilo.

Comment

To je njegov modus (ona pozivanja TO...)

Ne treba mi dolar, na tvoje pitanje bih odgovorio kontra pitanjem: Da li ti misliš da bi naš KK funkcionisao daa nije amina vlasti državnim firmama za ulaganjem kinte? Da li ti misliš da privatne kinte ulažu zato što vole Zvezdu ili zadto što im je damu priklještio ovaj na vlasti - pičkousti?
                  Rekao bih da on jeste dobar menadžer, i UPPR je sproveden zato što se imao AMIN od strane vlasti (prethodne su nas zakopavale), tako da verujem da on nije jedini sposoban GM za sport u Srbiji ali da taj posao može da radi može (ako ima podršku vlasti)... ali isključivo taj a ne sve ono što je on ovih godina želeo da bude i bio u klubu.
                  Ako pogledamo dugovanja koja su nastala ranijih sezona, i broj promašaja i zamena, doćićemo do toga da je (verujem) 2/3 duga nastalo zbog promašaja i zamena u toku sezone (neki od tih igrača su naplatili ceo ugovor a pride je angažovan drugi igrač, znači ta pozicija nas je koštala veoma mnogo) u Rangu Voje Stojakovića i angažmana Divca su neka otpuštanja i naknadna angažovanja. Zato i kažem da se zaigrao, jbg tuđim k****m je lako gloginje mlatiti.
                  UPPR je urađen za vreme Đilasa. Direktan odgovor ti je ...Da , ja mislim da je Čović daleko najsposobniji u vođenju kkcz , pri tome sam potpuno svestan uticaja politike.Oko dovođenje i promene igrača u toku sezone , bilo bi zanimljivo saznati čije su to loše procene.Od Šilba do Milka

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                    UPPR je urađen za vreme Đilasa. Direktan odgovor ti je ...Da , ja mislim da je Čović daleko najsposobniji u vođenju kkcz , pri tome sam potpuno svestan uticaja politike.Oko dovođenje i promene igrača u toku sezone , bilo bi zanimljivo saznati čije su to loše procene.Od Šilba do Milka

Apsolutno, dosta je bilo mistifikacija, ako je DR u pitanju da se zna, ako je Čo u pitanju da se zna.
                    Glede menadžmenta, Zvezde će biti i kad Čović ode....menadžeri žive od uspeha (i zlatnog padobrana), ako ima uspeha i njihovi prihodi rastu ako nema uspeha nema ni njihovog prihoda, dobijaju pedalu jer firmu koštaju više nego što doprinesu, čovićev zlatni padobran je vrv Železnik i neke naduvane fakture.

P.S. UPPR je započet u vreme Đikija, završe u vreme pičkoustog (znači da je i on dao podršku toj varijanti).
                    Last edited by nebitan; 17-05-18, 11:33.
                    Spoiler
                    Nije umio da odstupi,
                    Uračunato i u moj pad.

Comment

Apsolutno, dosta je bilo mistifikacija, ako je DR u pitanju da se zna, ako je Čo u pitanju da se zna.
                      Glede menadžmenta, Zvezde će biti i kad Čović ode....menadžeri žive od uspeha (i zlatnog padobrana), ako ima uspeha i njihovi prihodi rastu ako nema uspeha nema ni njihovog prihoda, dobijaju pedalu jer firmu koštaju više nego što doprinesu, čovićev zlatni padobran je vrv Železnik i neke naduvane fakture.

P.S. UPPR je započet u vreme Đikija, završe u vreme pičkoustog (znači da je i on dao podršku toj varijanti).
                      A šta je mogao da uradi Pičkousti ? Sve i da je hteo da zajebe nešto a verovatno nije.UPPR je odobren na sudu.Odoh do Pionira , lepše je tamo[emoji3]

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                        A šta je mogao da uradi Pičkousti ? Sve i da je hteo da zajebe nešto a verovatno nije.UPPR je odobren na sudu.Odoh do Pionira , lepše je tamo[emoji3]

Mogao je da uskrati pare i tako ne bi imali za vraćanje po UPPR...ako znaš ko je koga od promašenih akvizicija doveo baš bih voleo da znam (ovu sezonu je 99,99% Čo sjebao...
                        Spoiler
                        Nije umio da odstupi,
                        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ne bi trebalo to od Silba do Milka, treba se prosiriti i na zadnju sezonu, posebno na mesto trenera. Kada klub ne moze da zadrzi trenera i 90% svog tima iz uspesne sezone onda se zna cija je to greska. Doziveti da u EL sezoni imas trenutno ovakav kadar sa sve FC, Keseljom i ovakvim trenerom je jasno kako i sta. Nepotrebno se islo da se KKP izuje iz patika sa otimanjem Radicevica, JJ, Rakicevica itd..Oni kad su otimali, otimali su nosioce igre...ova cetiri igraca apsolutno nista nisu doneli, pitanje oce ih se neko secati uopste za 10 godina da su igrali kod nas.

Da zajebemo ovu pricu, vrtimo se u krug. Mislim da Darius Johnson Odom moze biti dobar igrac za nas u EC...Ove sezone igra u Kremoni, pre u Sasariju, imao jednu solidnu rolu u Olimpijakosu, dobar igrac, dobar ulaz, dobre igra sa loptom i od lopte, vise nego solidan sut i solidna odbrana...zna sve da radi po malo....

Igra sve bolje i bolje+ mu je Misko menadzer sto bi se lako uklopilo za nas, sigurno je imao neku malu platicu u Kremoni
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Krucijalno za Zvezdu je dovođenje ttrenera zatim i da svako radi ono što mu je u opisu radnog mesta, to bi bilo više od pola zagarantovanog uspeha i tek onda igrača koji odgovaraju filozofiji trenera.
                            Ovo što se radi na ovoj temi je ok i ne mogu da verujem da ljudi koji profesionalno rade taj posao u klubu ne vide isto ili slično.
                            Spoiler
                            Nije umio da odstupi,
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

.
                              Potpuno je ocigledno. Odgovornost je podjednaka, i ne treba tu nista deliti.
                              Direktor je trebalo da stopira los transfer ako je iniciran od strane strucnog staba, a trener je trebalo da stopira transfer sa kojim se ne slaze po cenu svog posla. Jednostavno.

Comment

• Budzeti i novci

Dosta se pisalo o budzetima, visinama ugovora igraca, itd. pred predstojeci prelazni rok. U želji da doprinesem bolje informisanoj diskusiji, evo dve informacije koje su vam možda promakle. Prva je o budžetima klubova VTB lige a druga o "platama" igrača u NBA G-ligi.

VTB League announces budgets of Russian teams, CSKA leads with €36.5 millions
                                https://sportando.basketball/en/cups...-millions.html
                                NBA G-League to increase player salaries to $7k per month ($35k per season) starting next season
                                https://sportando.basketball/en/usa/...xt-season.html

Comment

Working...
                                X