Moje 3 najvece zelje su qmiller, djenka i jovic...ostali neka se poredjaju kako im je volja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Totalni off, ali bih se složio sa Losmijem, ako te porodica i prijatelji ne vezuju previše za Srbiju nema razloga da ostaješ ovde. Sigurno si svestan do sada šta dobijaš i šta gubiš tim potezom, na svakome je da izvaže.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ma nije tako prosto. Treba razjebati firmu koju sam razvijao od koje 10ak porodica zivi. Nikad ne bih te ljude ostavio na cedilu. Ali to je opet off topic ovde.
Povratak na temu. Koje su realne sanse da ostanu Danguba i Omic. Osim Dobrica, Davidovca i Jankele, to je jedino gde bih zalego da ostane po svaku cenu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Sanse su nesto vece od jedan posto...Prvo nemamo te pare da ih platimo.. drugo Omic znamo sta ima a Dangi je preko qrca CZ..posto ''povredjen'' nije ni gledao drugare pored terena...meni je to neverovatno da budem iskren...On ide u NBA klub da vide sta kazu za povredu...Meni je to sve sumnjivo...ali ako ode preko bare onda ce mi biti jos sumnjivije....Last edited by LosmiSK; 16-05-18, 22:23.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostMa nije tako prosto. Treba razjebati firmu koju sam razvijao od koje 10ak porodica zivi. Nikad ne bih te ljude ostavio na cedilu. Ali to je opet off topic ovde.
Povratak na temu. Koje su realne sanse da ostanu Danguba i Omic. Osim Dobrica, Davidovca i Jankele, to je jedino gde bih zalego da ostane po svaku cenu.
Edit: prvih 10 dana jula bi trebalo da iskristalisu planove.Last edited by Victor BG; 16-05-18, 22:23.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostZnas kakva je situacija sad... Da se ovo zavrsi, da se podvuce crta, vidi kako dalje. Da se definitivno vidi jel igramo EC pa u skladu s tim da formiramo tim. Omica bi da zadrze al on se pita. Za Dangubica se nista ne pitamo, ako bude imao ponudu, otici ce, kao i Lessor.
Edit: prvih 10 dana jula bi trebalo da iskristalisu planove.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSamo sta cekamo. Poceli radovi u Moraci, izbacen plan. Ispunice sve. Mi igramo EC. Ako mi sada be znamo koji nam je budzet i mogucnosti, nista nam se nece promeniti, niti pomoci do Jula
Imamo neke igrace na umu, postoje ljudi koji prate zanimljive kandidate ali mi sad niti imamo trenera, niti imamo budzet niti znamo takmicenje... Pa ce se u julu znati vise kako ce se uci u sezonu.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSamo sta cekamo. Poceli radovi u Moraci, izbacen plan. Ispunice sve. Mi igramo EC. Ako mi sada be znamo koji nam je budzet i mogucnosti, nista nam se nece promeniti, niti pomoci do Jula
Kad bude zvanične potvrde u kom takmičenju učestvujemo znaće se i koliki će nam okvirni budžet biti i kakve igrače/trenere gađamo.
I da nije tako, cela ova tema je preuranjena za dobrih dva, tri meseca, menja se tržište drastično završetkom svake sezone.Last edited by dekkard; 16-05-18, 22:44.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠto bi rekao mali Alek, maketu može svako da napravi, a i da napravi izložbu slika. Ali nisu samo đetići u jednačinii, tu je i PAO.
Kad bude zvanične potvrde u kom takmičenju učestvujemo znaće se i koliki će nam okvirni budžet biti i kakve igrače/trenere gađamo.
I da nije tako, cela ova tema je preuranjena za dobrih dva, tri meseca, menja se tržište drastično završetkom svake sezone.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostAko u Julu krecemo da sklapamo kockice, ponovicemo ovakvu sezonu. Nazalost. Ako mi nemamo sada vec razgovore s trenerima, u problemu smo. Trener mora da dodje prvi, da selektira i da se vec u avgustu peglaju pripreme sa full rosterom.
Comment
-
Pisao sam nekima da postoje sanse, i postojale su ali vise ne postoje...Niti PAO, niti Dacka,a ni Buducnost...to vam je sve jedan kroz jedan...
Ako smo mi prosli reviziju, proci ce i Skendeberg..mlatite praznu slamu...
Iskreno se nadam i to iskljucivo od kad je FC dosao da je NC era gotova...i da se lagano vraca u Zeleznik...i to je to...On je dobar na lokal varijanti, suvise je on sitan za Evroligu i tu pricu....treba Big Fish i on da radi pod nekim...ali to se nece desiti, posto covek radi ''pro bono'' pa mu se ne isplati....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment