Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Ekonomista sam po struci, za to zavrsio fax. I zadnjih 10 godina bio deo jedno 15ak razlicitih revizija. I da ne znam, naucio bih do sada
    Salim se.
    Svakako, to je u Srbiji jedna od prvih stvari koje se nauce.

Comment

• Screenshot_2018-05-16-21-24-01.jpg
      Francuska liga, pa ti vidi gdje smo i koliko mozemo da biramo.

Comment

Ekonomista sam po struci, za to zavrsio fax. I zadnjih 10 godina bio deo jedno 15ak razlicitih revizija. I da ne znam, naucio bih do sada
        cek bre, zar ne treniras neke klince

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
          cek bre, zar ne treniras neke klince
          Ne zivim od toga. Pisao sam i ranije, marketingom se bavim. Klince treniram uglavnom individualno + jednu grupu. I to mi je ono cimanje od 10ak sati nedeljno. Pre svega sto volim kosarku, i ne mogu da je se odreknem. Tu para nema...

Comment

Ne zivim od toga. Pisao sam i ranije, marketingom se bavim. Klince treniram uglavnom individualno + jednu grupu. I to mi je ono cimanje od 10ak sati nedeljno. Pre svega sto volim kosarku, i ne mogu da je se odreknem. Tu para nema...
            [emoji23]
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Mekintajer iz Parme bi bio pun pogodak.

Comment

• Dekkarde, nista licno, ali zamolio bih Manny-a da ovo smece od slike koje si stavio on ukolni.
                Djubri se sveti topic.

Comment

• Tegi je ok novinar da nije previse ostrascen, sto opet dovodi do toga da nije dobar novinar

Moze se ziveti od kosarke, ali zna se ko i gde u Srbiji...ostali prezivljavaju ...

Na primeru CZ smo videli da je veza sve, porodicna, stranacka itd....Ne samo za njega vec i za predsednike dva najveca kluba da ne idem u dubinu...

Biti poltron je jedino isplatljivo...Imas porodicne veze i po SK, verovatno ko zna koliko i da ne znamo....

Vecina dobrih trenera nije ni radila nista ozbiljno u Srbiji....
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                    Tegi je ok novinar da nije previse ostrascen, sto opet dovodi do toga da nije dobar novinar

Moze se ziveti od kosarke, ali zna se ko i gde u Srbiji...ostali prezivljavaju ...

Na primeru CZ smo videli da je veza sve, porodicna, stranacka itd....Ne samo za njega vec i za predsednike dva najveca kluba da ne idem u dubinu...

Biti poltron je jedino isplatljivo...Imas porodicne veze i po SK, verovatno ko zna koliko i da ne znamo....

Vecina dobrih trenera nije ni radila nista ozbiljno u Srbiji....
                    Ili ti Vladan Smece Tegeltija.

Comment

• I kada iz jednacine odstranimo "ostracenost", Tegi je go Q od novinara .

Comment

• Ma ja sam od bilo kakve ozbiljne price sa kosarkom odustao jos na faxu u USA. Znao sam da od igracke karijere ozbiljne nema nista, povrede kolena itd. Tako da sam samo zavrsio licencu za trenera dok sam vec studirao i radio u praksi za istu. Uvek sam hteo da studiram marketing, i to sam upisao u startu. Ja sam na kosarku uvek gledao kao nesto sto volim i bice deo mene, a koristila je vise kao alat da se dodje do stipendije i zavrse studije napolju.

To sto radim ovde, je samo uzivanje moje s decom koja su posvecena, i ako mogu da im pomognem da se unaprede i iskoriste taj sport da nesto uspeju u zivotu, to je to. Nemam ti ja stomak za profi bavljenje kosarkom u Srbiji. Da sam od toga hteo da pravim nesto, to bih radio napolju...

Comment

Ma ja sam od bilo kakve ozbiljne price sa kosarkom odustao jos na faxu u USA. Znao sam da od igracke karijere ozbiljne nema nista, povrede kolena itd. Tako da sam samo zavrsio licencu za trenera dok sam vec studirao i radio u praksi za istu. Uvek sam hteo da studiram marketing, i to sam upisao u startu. Ja sam na kosarku uvek gledao kao nesto sto volim i bice deo mene, a koristila je vise kao alat da se dodje do stipendije i zavrse studije napolju.

To sto radim ovde, je samo uzivanje moje s decom koja su posvecena, i ako mogu da im pomognem da se unaprede i iskoriste taj sport da nesto uspeju u zivotu, to je to. Nemam ti ja stomak za profi bavljenje kosarkom u Srbiji. Da sam od toga hteo da pravim nesto, to bih radio napolju...
                          Neko je Manny neko Alimpijevic[emoji23][emoji23][emoji23]

Comment

• Pa da, ovde nema leba od toga ako nisi podoban, veze itd...Jbn je put, ne samo za to )) Mada ruku na srce, tesko bih se vratio ovde da sam ziveo vise od godinu dana preko....

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                              Pa da, ovde nema leba od toga ako nisi podoban, veze itd...Jbn je put, ne samo za to )) Mada ruku na srce, tesko bih se vratio ovde da sam ziveo vise od godinu dana preko....
                              Jebi ga nije bio izbor. Keva se razbolela (sad je vec pokojna). Nema te karijere zbog koje bih bio daleko a ona se bori sa rakom. Sad je vec drugacija situacija, tako da cu mozda opet preko ali svakako ne u kosarci. Mozda bih mogao da peglam neki HS coach tamo u kraju gde zivim, cisto iz hobija i ljubavi

Comment

• Pa dobro, ti volis i taj drugi posao i to je super. Radis ono sto volis, ovo hobi...fino je to. Mada kazem, svakako bih palio iz ove Srbije da sam na tvom ali i mom mestu...Nije stvar o lovi, vec sto moras svaki dan slusati gluposti a kurca nemas za razonodu.. Mada svako gleda drugacije...ti si ziveo preko i to u Americi, tako da ti je jasnije nego meni )

Comment

Working...
                                X