Originally posted by Guthrie
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by Guthrie View PostSto se trenera tice, pre sam za Uvalina i Pavicevica, nego recimo Trife. Sa njim bi po meni ozbiljan zajeb napravili.
Nama treba trener na long term, a od svih koji bi nam bili dostupni bi najpre doveo Jovovica.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Mislim da bi Čoviću pametno bilo da odvoji malo veće pare i pokuša da dovede nekog ozbiljnijeg trenera za iduću sezonu, čak i ako to znači da će tim biti slabiji.
Važnije je imati dobrog trenera, kod koga će mlađi igrači da napreduju kroz sezonu, nego dovesti nekog legionara koji možda donosi trenutni kvalitet, ali dugoročno nemamo ništa od njega.
Comment
-
Jovovic je u nemackoj.
Mlad je, moze biti trener na duze staze, ima mnogo vise iskustva nego mladjani Haralampije, a pored asistiranja DR bio i prvi trener future i sutjeske cini mi se, kao i ovo sada u nemackoj. Mislim da bi na long term bio dobro resenje. Pre bi uzeo nekoga tako mladjeg(ne kao sto je Dulence ili Cica), nego nekog starijeg i iskusnijeg koji je u karijeri trenirao uglavnom osrednje ekipe.
Antonic mislim da nije za nas.
Dugo nije head coach, a posledni put je bio u nekom konstantinu fazon...
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostJovovic je u nemackoj.
Mlad je, moze biti trener na duze staze, ima mnogo vise iskustva nego mladjani Haralampije, a pored asistiranja DR bio i prvi trener future i sutjeske cini mi se, kao i ovo sada u nemackoj. Mislim da bi na long term bio dobro resenje. Pre bi uzeo nekoga tako mladjeg(ne kao sto je Dulence ili Cica), nego nekog starijeg i iskusnijeg koji je u karijeri trenirao uglavnom osrednje ekipe.
Antonic mislim da nije za nas.
Dugo nije head coach, a posledni put je bio u nekom konstantinu fazon...
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by quentin View PostMislim da bi Čoviću pametno bilo da odvoji malo veće pare i pokuša da dovede nekog ozbiljnijeg trenera za iduću sezonu, čak i ako to znači da će tim biti slabiji.
Važnije je imati dobrog trenera, kod koga će mlađi igrači da napreduju kroz sezonu, nego dovesti nekog legionara koji možda donosi trenutni kvalitet, ali dugoročno nemamo ništa od njega.
Sve ovo u varijanti da se tim stvara putem trazenja mladih nada (bilo iz koje zemlje / kontinenta), NCAA igraca i sl.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostSlazem se, ali ono, kao sto se kaze, trener stvaralac. Da zna da radi sa igracima, da im pomaze u razvoju + naci vise mladih (jeftinih i neafirmisanih) trenera koji imaju volju i znanje da individualno rade sa igracima i ukljuciti ih u strucni stab. + kondicioni, najbolji moguci
Sve ovo u varijanti da se tim stvara putem trazenja mladih nada (bilo iz koje zemlje / kontinenta), NCAA igraca i sl.
Comment
-
Originally posted by quentin View PostDa. U svakom slučaju, nadam se da se neće ponoviti ova sezona u koju Čović kao da je ušao sa stavom da je trener najmanje važan, da bilo ko može da bude trener. Pri tom ne mislim samo na glavnog trenera, već na čitav stručni štab. Nama je struka ove sezone katastrofalna bila.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostStruka je katastrofa ali i selekcija igrača je bila jednako loša kao i odabir struke, dolazim do zaključka da je sujetni sve to sjebao.
Sad treba prvo da se dovede kršten trener, da on nađe neke pomoćnike koji znaju da rade individualno sa igračima, pa da se s njim sjedne, pogleda tim, vidi ko može i treba da ostane i kakvi igrači mogu i treba da se dovedu.
Kažem, tako treba, ali ne vjerujem da će tako da bude. Vjerovatno će opet Čović sve sam da odradi i onda da izmisli nekog trenera koji pristaje da radi u takvim uslovima.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostStruka je katastrofa ali i selekcija igrača je bila jednako loša kao i odabir struke, dolazim do zaključka da je sujetni sve to sjebao.
Ovo je ujedno i komentar na quentinov post ispod....
Comment
Comment