Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nepisano je pravilo da se preko trenera ubacuju igraci u agenciju, Duda Ivkovic je pionir toga. Agencije kad ubacuju igraca u klub koji pretezno vodi neka druga agencija ponude dogovor da podijele proviziju cisto da im ovi ne bi ukrali klijenta kad ovoga klub potpise. To se desilo ljetos sa ovim Gibsonom iz Buducnosti, a tip je sad na sajtu Beobasketa iako ga Misko nije zastupao do ove godine.

Igor je Wasserman klijent i oni su ga uzeli da im bude neka vrsta jeftinijeg projekta koji se moze isplatiti pa su zato dosta zasluzni za ovaj njegov povratak u relevantnost u Njemackoj. Tako da ako bi nekim slucajem postao kandidat za klupu Zvezde, morao bi se brzo prebaciti kod Miska ili nesto zajednicki odraditi da oba vuka budu zadovoljna. Ja nemam pojma koji su njegovi planovi i ambicije trenutno al sigurno da ako bi mu iskocilo nesto poput Zvezde da se ne bi dvoumio, plus bi mogao iz prve ruke da dobije guidelines sto i kako od bivseg mentora koji sve i da osvoji titulu u Njemackoj (a tesko da ce sa ovakvom promjenljivom igrom), sanse da ostane su mu 50:50

Comment

• Originally posted by MrTwister View Post
      Nije ga klub smjenio nego je on sam otisao, iz privatnih razloga koji su se kasnije ispostavili da su bili vezani sa nesuglasicama sa pojedinim ljudima u klubu (ne Bokanom) koji su se mijesali u posao coeku koji je tu bio vec 2 ipo godine. I to je otisao nakon sto je u EC dobio Aris 20 razlike fazon i bio prvi u ABA sto je bio svojevrsni sok za sve. Tek nakon 10tak dana je dosao Luka jer se nijesu mogli dogovoriti sa Duskom oko para. Jovovic je Sutjesku vodio par mjeseci dje se i nije zadrzao previse prije nego li je posao u Njemacku. On je Raskovicev klijent tako da ne znam koliko je realno da dodje kod vas zbog te veze sa Miskom, ali on je morao poceti od 2 lige, dje ih je uveo nakon 1 sezone sa skorom 33-3 u prvu njemacku ligu i onda izborio opstanak sa tipovima poput Drenovca i Jonesa iz Mornara koji su najbolji igraci ekipe. Sustina je da je on jos uvijek mlad trener (35-36 godina mislim da ima) koji se usavrsava i uci ali bi uskoro mogao se vratiti na neki veci nivo. Meni licno bi bilo drago zbog njega jer je momak solidan trener, vrijedan, radan i zeli da napreduje i uci.

I na kraju se dogodilo to sto se dogodilo sa mrcenim Lucianom kojeg sam i ja svojevremeno na sva usta pljuvao al vremenom covjek sazna neke stvari i prodje ga ona gorcina i skonta da je Luka odradio (obzirom na okolnosti) sasvim dobar posao i da je takticki i znanjem jedan od boljih trenera u regionu ali da ce vazda nositi taj epitet chokera i luzera. Ona Buducnost od kako je on preuzeo je bila mozda jedna od najboljih napadackih ekipa u ABA zadnjih godina. Sad je ja mislim nedje u Japanu ali mislim da i on zasluzuje 2 sansu nedje.
      Ima/imao (mrzi me da googlam ,onako iz glave ) je Raskovic svojih igraca kod nas, tako da ne vidim to kao prepreku. Trenutno

Comment

• Jelovac MVP lige u maju.....to nam nikako ne odgovara, skrenuo je sigurno paznju na sebe bogatijim klubovima kojima nikako ne mozemo da pariramo.

Comment

• Sto mislite o Jelovcu? Nisam ga nikad nesto posebno pratio i ne mogu da ocijenim koji je nivo njegove igre , sto su dobre strane a sto mane. Ako je neko upuceniji neka kaze.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
            Sto mislite o Jelovcu? Nisam ga nikad nesto posebno pratio i ne mogu da ocijenim koji je nivo njegove igre , sto su dobre strane a sto mane. Ako je neko upuceniji neka kaze.
            Apsolutno igrac po mom ukusu i radije bih ga koristio na 4 a odlican je na 5 u nekoj postavci protiv zone ili nizih igraca. Odbrana moze dosta bolje obzirom da je jak kao bik, kao i bolji skok ali u principu jako dobar igrac.

Comment

• Jelovac, Bjelica za siromasne, sa velikom platom.Vecom i od Bjelkanove.

Doduse, dobili bi jos materijala za pljuvanje

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                Sto mislite o Jelovcu? Nisam ga nikad nesto posebno pratio i ne mogu da ocijenim koji je nivo njegove igre , sto su dobre strane a sto mane. Ako je neko upuceniji neka kaze.
                Zarobljen izmedju pozicija 4 i 5. Ofanzivni je mismatch ako ga cuvaju 4ke zbog visine i snage, a ako ga cuvaju 5ce klasicne jer je pokretljiv, puca spolja, midrange i sl. Nadaren je napadacki i dobar skakac, pa i paser sa kapice.

Defanzivno je lenj, i u modernim switching shemama ispada dosta. Rad nogu i lateralne kretnje ga ogranicavaju.

Za Evrokup ili EL roster nasih ekipa je odlican igrac.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Jelovac je klasična priča "prvi u selu". Igra u slabom timu, uz veliku minutažu i ulogu koju ne bi imao u iole jačem klubu koju je dobio od srpskog trenera, otud i takve cifre.
                  Došao je do ozbiljnih godina (29) da se nije oprobao u nekom jačem klubu.
                  Bio bi upotrebljiv za backup 4/5 u nekom eurocup klubu.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Jelovac je klasična priča "prvi u selu". Igra u slabom timu, uz veliku minutažu i ulogu koju ne bi imao u iole jačem klubu koju je dobio od srpskog trenera, otud i takve cifre.
                    Došao je do ozbiljnih godina (29) da se nije oprobao u nekom jačem klubu.
                    Bio bi upotrebljiv za backup 4/5 u nekom eurocup klubu.
                    Таман за нас.

Comment

• Tesko da u Niznjem ima ne znam koju platu. Medjutim, on igra fenomenalnu sezonu i u svakom slucaju suludo je razmisljati o njemu. Mocice da bira mnogo jace i bolje klubove od nas koji bi platili debelo.
                      Sa nasim budzetom tesko je razmisljati o Jelovcu, i slicnim domacim igracima.
                      Mi u trenutku igranja El prosle sezone nismo mogli dovesti istog vec smo pokupili jesnog Keselja, tandem JJ, Radicevica itd,itd.
                      Domaci a kvalitetni igraci su sve veca retkost a samim tim i nama nepristupacni.
                      Ocekujem naredne sezone jedan tim slican FMP sa dva do 3 stranca.

Comment

• Originally posted by Дијаз View Post
                        Таман за нас.
                        Do 250k uzimaj, sve preko toga je opterecenje. Ako je ta prica realna za njega onda da se mirbozimo, ako misli da vrijedi vise, ostace u VTB jer mu tamo ocigledno prija a oni mogu da plate.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                          Tesko da u Niznjem ima ne znam koju platu. Medjutim, on igra fenomenalnu sezonu i u svakom slucaju suludo je razmisljati o njemu. Mocice da bira mnogo jace i bolje klubove od nas koji bi platili debelo.
                          Sa nasim budzetom tesko je razmisljati o Jelovcu, i slicnim domacim igracima.
                          Mi u trenutku igranja El prosle sezone nismo mogli dovesti istog vec smo pokupili jesnog Keselja, tandem JJ, Radicevica itd,itd.
                          Domaci a kvalitetni igraci su sve veca retkost a samim tim i nama nepristupacni.
                          Ocekujem naredne sezone jedan tim slican FMP sa dva do 3 stranca.
                          Због овога треба да нас боли курац за домаће, већ треба да појуримо 6 странаца.Не морају сви да буду класа, само да се склепа добра екипа и да одмах нападнемо повратак у ЕЛ.Куп и овако танкујемо, трамвај лига је без ЕЛ безначајна.

Comment

• Mislis da je neki stranac kvaliteta Stevana Jelovca jeftiniji od njega?

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                              Mislis da je neki stranac kvaliteta Stevana Jelovca jeftiniji od njega?
                              Не пишем ово због Јеловца, небитан је у причи, него због врло лошег избора домаћих играча. Прилагођавајући се ограничењу броја странаца у домаћим такмичењима, довели смо студенте и Радичевића. Од 6 странаца, 3 нека буду звери, 3 нека буду бољи од домаћих алтернатива.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                                Mislis da je neki stranac kvaliteta Stevana Jelovca jeftiniji od njega?
                                Naravno, svi srpski igraci su nevidjeno skupi. Ne znam koji tacno nas domaci trener je to izjavio, Radonjic mozda, a ako pogledas ugovore svih, skontas da su na cijeni. Amera iz Dlige sa istim karakteristikama za manje pare dovedes.
                                Na cijeni su nasi igraci, pa pogledaj budzet Zvezde i rezultate pa pogledaj Makabi, Armani, Efes i ostale sa amerima koliko su napravili sa 10x vise novca

Comment

Working...
                                X