Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Дијаз View Post
    Не пиши глупости за Шилбову плату.
    600.000 dolara po sezoni. Pisano na 100 mesta.
    Pa tadasnji Galatasaraj nije uspeo da ga potpise vec mi.
    Ali OK kako god.

Comment

• На више места? Можда на гробарским местима.
      Био је најплаћенији, али далеко мање.

Comment

На више места? Можда на гробарским местима.
        Naprotiv, potvrdjeno od vise Cigana-insajdera i to uglednih.
        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
        Meša Selimović

Comment

На више места? Можда на гробарским местима.
          Ne nego od Zvezdasa.

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
            Naprotiv, potvrdjeno od vise Cigana-insajdera i to uglednih.
            Mislim da ce ovo leto biti no1 za insaderisanje sad trener, uprava, igraci...za sladokusce
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
              Mislim da ce ovo leto biti no1 za insaderisanje sad trener, uprava, igraci...za sladokusce
              Proslo "leto" je, za sad, nenadjebivo.
              Last edited by kronostime; 17-05-18, 19:18.
              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
              Meša Selimović

Comment

• Cova se zahvaljuje Vucicu jer i ovo sto se dobija dobija se zbog amina vrha vlasti. Ako se otvoreno okrenes protiv njih i glumis opozicionara (kao Vujosevic) onda ti potpuno zavrnu slavinu i prakticno nateraju sve ostale u klubu da bundziju sklone, jer se nema cak ni za svoje plate. Covic to zna, nije toliko tvrdoglav kao Dule, i zato i igra tu igru u javnosti. U stvarnosti znamo sta se desilo, i znamo da vrh odredjuje da li ce na kraju sezone doci ta sponzorska rata. Na kraju prosle sezone nije dosla i kao rezultat imamo ovu sezonu. Znamo takodje ko kontrolise navijace i znamo kako su se oni ponasali. Nije mi jasno kako neko moze da veruje svim Covicevim izjavama i da se na bazi tog verovanja gradi istina. Pa jel neko stvarno misli da postoji scenario da on kritikuje vlast? Pa to ce se desiti samo ako se toj vlasti blizi kraj....on je u preletanju maher.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                  Cova se zahvaljuje Vucicu jer i ovo sto se dobija dobija se zbog amina vrha vlasti. Ako se otvoreno okrenes protiv njih i glumis opozicionara (kao Vujosevic) onda ti potpuno zavrnu slavinu i prakticno nateraju sve ostale u klubu da bundziju sklone, jer se nema cak ni za svoje plate. Covic to zna, nije toliko tvrdoglav kao Dule, i zato i igra tu igru u javnosti. U stvarnosti znamo sta se desilo, i znamo da vrh odredjuje da li ce na kraju sezone doci ta sponzorska rata. Na kraju prosle sezone nije dosla i kao rezultat imamo ovu sezonu. Znamo takodje ko kontrolise navijace i znamo kako su se oni ponasali. Nije mi jasno kako neko moze da veruje svim Covicevim izjavama i da se na bazi tog verovanja gradi istina. Pa jel neko stvarno misli da postoji scenario da on kritikuje vlast? Pa to ce se desiti samo ako se toj vlasti blizi kraj....on je u preletanju maher.
                  Pa jesmo onda mi taoci nekakve bolesne zelje da Covic bude na celu Zvezde?

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                    Pa jesmo onda mi taoci nekakve bolesne zelje da Covic bude na celu Zvezde?
                    Pa ne znam sta da kazem...u jednom trenutku je sve u drzavi stalo iza tog coveka da preuzme ne samo KK vec i FK. Definitivno fokus drzave nije vise na kosarci...da li zbog toga zato sto im se on smucio (smeta im) a iz nekog razloga ne mogu tako lako i brzo da ga skinu, ili je jednostavno novac preusmeren na FK gde su porasle ambicije u odnosu na ranije, to je sada veliko pitanje. Ako se novac odjednom pojavio u FK morali su negde drugde da skinu....sigurno ga nismo dodatno zaradili kao drzava.
                    Last edited by mmajstor; 17-05-18, 20:26.

Comment

• Vec sam pisao, nismo miljenici vlasti zato sto Sns hoce da potpuno preuzme klub kao Partizan kao i sve u zemlji. Covic je po dolasku uneo i svoj novac , uveo Fmp u nas sistem i nece lako da prepusti to, to je srz problema, neko rece dok je Vujosevic bio u klubu njima je delom bila zavrnuta slavina sad odjednom gomila stranaca bivsih reprenzentativaca i slicno a najave za narednu sezonu su itekako ambiciozne. Ukoliko Covic ode videcete po novom predsedniku koliko je sve ovo istina.

Comment

• 'spomenu Valter Dulecenta, kako je on blizak sa SNS-om (znate ono poseta konvencijama , izjave ljubavi , potom mrznja kao i svaka igranka i uvrdjena mlada ), mozda bi dolaskom u klub smradikala dobili i trenera koji je nenadjebiv i nabolje se snalazi u ovom nasem mulju, gde bi nam prvo mesto bilo zagarntovano . Sa druge strane, moramo odmah da se oprostimo od evrope i borbe za TOP10 u prvih par godina.

Iskreno, nemam ni najmanju ideju kuda plovi ovaj nas brod. Bit' ce jebeno i vruce leto. Bocnih napada ce biti sa svih strana, a da li ce kormiral koji nas je svojim pogresnim odlukama proslog leta doveo u ovo nemirno more, vratiti u neke mirnije vode, bum videli

Comment

• Mogao bi Itudis kod nas na oporavak karijere
                          Svi preduslovi su tu,mlad,poznaje jezik a govori i engleski,dobar je sa GM-ovima, u ljubavi je sa lokalnim hedonizmom i obicajima,i gaji modernu ofanzivnu kosarku,ka kojoj i mi naginjemo u poslednje vreme
                          A i navikao je da trenira luzere
                          Pare su tu nebitne

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                            Mogao bi Itudis kod nas na oporavak karijere
                            Svi preduslovi su tu,mlad,poznaje jezik a govori i engleski,dobar je sa GM-ovima, u ljubavi je sa lokalnim hedonizmom i obicajima,i gaji modernu ofanzivnu kosarku,ka kojoj i mi naginjemo u poslednje vreme
                            A i navikao je da trenira luzere
                            Pare su tu nebitne
                            Itudis je doktor kosarke i voleo bi da dodje kod nas na klupu kad tad ...

Comment

• Jel ima istine da je Maljkovic i ekipa oko njega spremna da ,,udje,, u Zvezdu.????

Comment

• Slobodno napisi da li Maljkovic i njegova SNS ekipa spremna da udje...Avanzovao je Boza nema sta...daleko mu lepa kuca..
                                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                                2× German League champion (2018, 2019)
                                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Working...
                                X