Brat Jameel je ozbiljan igrač, nema tu nikakve zahebancije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by dekkard View PostA i eno ga u Kini od pre dva meseca.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPa toooo lutkooo! Julyane, hibridni pleju zarobljeni u telu niskog krila. Ti si nam potreban
pazi, ovde neki misle da se mi zahebavamoNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Čovek je doneo titulu Veneciji prošle sezone, odigrao plej-of za čistu desetku.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Post
Jos kad bi uleteo neki spidermen 3/4 sto igra. Recimo JaCorey Williams
Velika nepoznanica u Evropi, ipak je decko tek prosle sezone uleteo u G League iz Middle Tennessee-a. Levchuga, sa cudnim izbacajem ali efektivan scorer. Napredovao pre svega sa loptom u rukama. Federi, 3/4 hibrid Honeycutt style
Comment
-
Originally posted by Maverick88 View PostAko nekog bas zanima malo detaljnija analiza Barona
https://www.si.com/college-basketbal...-pick-and-roll
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostZamišljam sada situaciju gde Tomić, Topić, Bili, neko četvrti, pokušavaju da ovo prenesu Lesoru.
Glava mu je u NBA, sve drugo ga zanima kao i lanjski sneg ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Dečko je izgubio milion lopti iz razloga što ne može da shvati princip odskakanja lopte od čvrste podloge.
To je sve što bih rekaoA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment