Po mojim informacijama, imacemo u strucnom stabu i coveka zaduzenog za skauting!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Znači, temeljite promene koje izgledaju kao da krećemo napred.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostPo mojim informacijama, imacemo u strucnom stabu i coveka zaduzenog za skauting!Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Milivoje Lazić je bio jedan od najboljih pomoćnika za skauting, radio je i kod Dude u reprezentaciji, ako se dobro sećam ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostPo mojim informacijama, imacemo u strucnom stabu i coveka zaduzenog za skauting!
Comment
-
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCestitke Risticu.
Koliko se moze cuti sprema se zestoka rekonstrukcija tima. Tomic ne racuna na Feldina, Rocestija, Antica, Keselja, Omica, Dangubica, Jovanovica.
Lazic moze da ide ako bude ponuda, Lesor isto tako.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCestitke Risticu.
Koliko se moze cuti sprema se zestoka rekonstrukcija tima. Tomic ne racuna na Feldina, Rocestija, Antica, Keselja, Omica, Dangubica, Jovanovica.
Lazic moze da ide ako bude ponuda, Lesor isto tako.
Jesi namerno ili slucajno izostavio Covica?
Comment
Comment