Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Sad je redno da se Billy Baron upari sa svojim kolegom iz FIBA Americup repke iz 2017. Koji je btw tada i bio MVP te ekipe. Imaju vec hemiju, a i kod nas bi palili.

Brate Djamile ideeemooooo.

To ce tesko da se ostvari ako se dogodi ono o cemu smo pricali. Mada meni je Thompson > Djamil

Comment

• Ako nekog bas zanima malo detaljnija analiza Barona
      https://www.si.com/college-basketbal...-pick-and-roll

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Sad je redno da se Billy Baron upari sa svojim kolegom iz FIBA Americup repke iz 2017. Koji je btw tada i bio MVP te ekipe. Imaju vec hemiju, a i kod nas bi palili.

Brate Djamile ideeemooooo.
        Još Munforda i nek se uigravaju za FIBA prozore ...
        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
          Još Munforda i nek se uigravaju za FIBA prozore ...
          Auuu koje bi to zlo bilo sa Munfordom i Baronom, Djamil da patrolira reket. Ovamo Jankela ko Kemp u najboljim danima [emoji16][emoji16][emoji16]

Gorece Evrokup!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
            Ako nekog bas zanima malo detaljnija analiza Barona
            https://www.si.com/college-basketbal...-pick-and-roll
            Sve pohvale za link, dobro stivo. Znaci da je bio Tomicu dugo na radaru.

Comment

• Džimija smo godinama prizivali na zvezdinim temama, dođe nam Bili ...
              momak koji je rođen 11. decembra mora da valja, tu nema greške
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                To ce tesko da se ostvari ako se dogodi ono o cemu smo pricali. Mada meni je Thompson > Djamil
                Nisam propratio, da li ste pricali privatnim porukama, ili na forumu. Jel' moze pojasnjenje?

Comment

• @Manny ...
                  Bulls waive Julyan Stone

Comment

• Evo i objava na eurohoops da su Ristic i Ojo potpisali.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                      Evo i objava na eurohoops da su Ristic i Ojo potpisali.
                      Pozvali se na Max Bet sport...
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Stranac, Radanov
                        Baron
                        Nenadic, Dobric
                        Danguba, Davidovac
                        Jankela, Borisa
                        Đamil
                        Ristic, Ođo, Jovanovic

Sasvim solidna i mlada ekipa, u skladu sa mogucnostima kluba.
                        Sto neko rece, ili imamo sampionski tim ili stvaramo sampionski tim.. Bilo bi mudro da se opredelimo za ovu drugu opciju, i to mora biti najvazniji cilj kluba ove sezone..

Moramo se resiti Covica, Keselja, Lazica i ne bi bilo lose da nekome uvalimo Borisu.
                        Nema mesta za Lazica, niti je mlad niti je jeftin niti ekipi nesto donosi.

Comment

• Dangubic je valjda odbio i nas i dzikica, tako da na njega ne racunajte.

Lazic je igrac sistema, i on mora da ima mesta u Zvezdi jer je u ovakvom rosteru daleko najbolji defanzivac. Uz pravog trenera i ulogu na terenu, moze mnogo.
                          Nadam se da ce mu Tomic naci tu pravu ulogu.

Da dodam da mi se ne svidja Ristic-Odzo na centru, vise sam za Ristic-Lesor.
                          Razlog, Ristic i Odzo su dva jako slabo pokretljiva centra, Lesor je jako brzi i mobilniji, ali sa drugim problemima.
                          Last edited by Drakarys; 14-07-18, 20:22.

Comment

• Originally posted by Antona View Post

Đamil
                            Vi baš ne kapirate zahebanciju?
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Drakarys View Post

Lazic je igrac sistema, i on mora da ima mesta u Zvezdi jer je u ovakvom rosteru daleko najbolji defanzivac. Uz pravog trenera i ulogu na terenu, moze mnogo.
                              Nadam se da ce mu Tomic naci tu pravu ulogu.
                              Ovo "Laza je igrac sistema" je obicna fraza zato sto se koristi samo u njegovom slucaju.. Ali navijaci k'o navijaci, svasta su u stanju da izmisle da bi nasli opravdanje za svog miljenika, razumljivo.

U zadnje vreme se Laza i prokurcio, sto mi jos vise smeta od njegovih sramnih igara.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                                Vi baš ne kapirate zahebanciju?
                                Moguce da ni ne kapiram.. Vidim da se neki lik Damil vrti danima, pa velim da ga stavim u sastav

Comment

Working...
                                X