Na highlights ne mos nista da vidis, osim da tepa po lopti ko Jaka Blazic... Moramo mi mnogo bolje al da ima oko za pas to ima, to se vidi na jedan prodor.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by Victor BG View PostNa highlights ne mos nista da vidis, osim da tepa po lopti ko Jaka Blazic... Moramo mi mnogo bolje al da ima oko za pas to ima, to se vidi na jedan prodor.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostBolje da te čitaju u klubu nego mi...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Ja im bio poslao neke klipove...
mitsku zver
pipača vrha table
Kao i maštovitog pleja koji se ne libi kontakta
ALI kažu da je Čo kući i
jer se igrao
milionera
pa je sada
u klubu, do daljnjeg...
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa im bio poslao neke klipove...
mitsku zver
pipača vrha table
Kao i maštovitog pleja koji se ne libi kontakta
ALI kažu da je Čo kući i
jer se igrao
milionera
pa je sada
u klubu, do daljnjeg...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Šta ga citiraš sa ovolikim gifovima, još odmah posle njegovog posta, jedva mi se otvorila stranasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠta ga citiraš sa ovolikim gifovima, još odmah posle njegovog posta, jedva mi se otvorila stranaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zamisli da sam postavila sada, ovde tvoj avatarsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠta ga citiraš sa ovolikim gifovima, još odmah posle njegovog posta, jedva mi se otvorila strana"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ne skraćuješ ti nikome...samo da je gif..ojhaaa.. i ko je reko da skraćuješsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe skraćuješ ti nikome...samo da je gif..ojhaaa.. i ko je reko da skraćuješ
Kazi mi, pa da ga sefte banujem.
Last edited by kronostime; 24-06-18, 08:33."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKo mi te je iznervirao ovako sabajle nedeljom?Last edited by mark !t zer0; 24-06-18, 08:37.sloboda ili ništa
Comment
-
A ne, ne...ne skreći sa teme ...evo nešto što voliš
3.7 Trudite se maksimalno da ne citirate poruke bespotrebno. Citirajte delove poruke na koje se odnosi odgovor.
Korisnici često nepotrebno citiraju dugačke poruke da bi napisali jednu ili dva rečenice ispod. To nije preporučljivo, jer se tako zatrpava tema.
Ukoliko je poruka na koju odgovarate poslednja, napisana pre nekog vremena, mala je verovatnoća da će neko postovati baš dok vi pišete, tako da je zaista nepotrebno tada njeno citiranje, jedan pogled na gore/dole dovoljan da se vidi na šta tačno odgovarate. Ako odgovarate na poruke u nizu, koristite Edit post ili znak Multi-Quote koji se nalazi u tabu ispod svakog posta skroz desno, ali nikako nemojte dozvoliti da citat predstavlja veći deo poruke koju pišete. Citiranje celih poruka čini forum nepreglednim, a takođe se takve stranice sporije učitavaju.sigpic
Comment
Comment