Maljkovic?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by Guthrie View PostLazo, da li si cuo neke traceve o Boutrajtu??
Prica se da smo bili zainteresovani tokom leta, a da ce nam ovo leto biti dostupan...
Ma misljenja sam da ce nam od igraca koji bi igrali veci problem biti da resimo druge stvari. Uprava, trener, finansije,itd,itd
Comment
-
Sta fali da Boza udje u klub sa ljudima iz SNS? Pa nece da udje sa Sasom Jankovicem ili NDBG?
Ko ima bilo sta protiv toga, bas bih voleo da cujem argumente protiv? Sta, ostacemo bez Covicevih hala, trebaju nam njegove menadzerske sposobnosti, ili je veliki kosarkaski zbalac, pogotovo u delu izbora pojacanja.
Sto se mene tice divna vest, ako je istinita.Last edited by Antona; 19-05-18, 16:20.
Comment
-
-
Ne znam od kuda toliko izdrkavanje po covjeku koji je donjeo 10 trofeja?! Nisu tu samo infrastruktura njegova prednost. 40 godina u kosarci, slozicete se nije malo, a sa FMP je napravio klub koji je pomrsio racune Zvezdi i Partizanu u ono vrijeme. Stabilne finansije i nikada u blokadi a talenti su non stop izlazili iz te skole a od nekih je Zvezda skoro prihodovala 1.850.000€ sto je ozbiljna suma. Shodno budzetu koji smo imali proteklih godina mi smo bili primorani na rizik, jer ti kad dovodis igraca za male pare, svjesno rizikujes. Dogode se Mwill, Miller al dogode se i promasaji sto je i ocekivano.
Sta sad, ne valja nam sto smo osvojili ovoliko trofeja, igrali EL, dobili sve velikane u Evropi, pravili spektakl u areni a svidjao nam se period Kikanovica & Cvetkovica aka dinamic duo?! Majke mi ne kontam cemu toliko omalovazavanje posle jedne lose sezone i to samo rezultatski.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNe znam od kuda toliko izdrkavanje po covjeku koji je donjeo 10 trofeja?! Nisu tu samo infrastruktura njegova prednost. 40 godina u kosarci, slozicete se nije malo, a sa FMP je napravio klub koji je pomrsio racune Zvezdi i Partizanu u ono vrijeme. Stabilne finansije i nikada u blokadi a talenti su non stop izlazili iz te skole a od nekih je Zvezda skoro prihodovala 1.850.000€ sto je ozbiljna suma. Shodno budzetu koji smo imali proteklih godina mi smo bili primorani na rizik, jer ti kad dovodis igraca za male pare, svjesno rizikujes. Dogode se Mwill, Miller al dogode se i promasaji sto je i ocekivano.
Sta sad, ne valja nam sto smo osvojili ovoliko trofeja, igrali EL, dobili sve velikane u Evropi, pravili spektakl u areni a svidjao nam se period Kikanovica & Cvetkovica aka dinamic duo?! Majke mi ne kontam cemu toliko omalovazavanje posle jedne lose sezone i to samo rezultatski.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNe znam od kuda toliko izdrkavanje po covjeku koji je donjeo 10 trofeja?! Nisu tu samo infrastruktura njegova prednost. 40 godina u kosarci, slozicete se nije malo, a sa FMP je napravio klub koji je pomrsio racune Zvezdi i Partizanu u ono vrijeme. Stabilne finansije i nikada u blokadi a talenti su non stop izlazili iz te skole a od nekih je Zvezda skoro prihodovala 1.850.000€ sto je ozbiljna suma. Shodno budzetu koji smo imali proteklih godina mi smo bili primorani na rizik, jer ti kad dovodis igraca za male pare, svjesno rizikujes. Dogode se Mwill, Miller al dogode se i promasaji sto je i ocekivano.
Comment
Comment