Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinisa, aj vidi zavrsi kod brace nesto...

Comment

• Nema zavrnuli cesmu sve pare otisle na migrante, finansiranje tabloida i rijalitija. Ni braca makar nisu u boljem stanju ako nam je za utehu.

Comment

• Ove sezone smo sami sebi pokazali da je sve mnogo lakše i brze uništiti nego sagraditi. Tako da se nadam da smo sačuvali settings od prošle sezone i da možemo lepo da zaboravimo ovu sezonu, vratimo DR na klupu a Čovu opet sa trenerske klupe u predsedničku fotelju. Ako treba mogli bi nekako da ih zatvorimo u neku prostoriju i zaključamo dok se ne izvinu jedan drugo i pomire pa da opet igramo evroligasku košarku pa makar u tom EC.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Znaci:
          Trifunovic, Uvalin, Pavicevic, Jovovic, Milojevic, Lukic, Topic, Gurovic, Jovica Antonic, Jovanovic-FMP, Kesar, Minic, Mitrovic, Luka Pavicevic, Vlada Vukoicic, Dragan Bajic, Klipa, Bosko Djokic, Dragan Jakovljevic, Vladimir Djokic, Oliver Popovic, Darko Ruso.
          Evo pa birajte[emoji23][emoji23][emoji23]
          Dragan Bajic. [emoji108]
          Last edited by nemanja066; 15-05-18, 01:57.

Comment

• Bice to Pavicevic od sledece sezone, eventualno Antonic.

Comment

• Ivanovic produzio ugovor sa Podgoricanima jos 2 godine. Pametan potez.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Zele kontinuitet i probace sto vise igraca da zadrze.
                Od izbora amera ce im zavisiti naredna sezona, a i videcemo kako ce se snaci igraci koji nisu imali prilike igrati EL, veliki broj utakmica, putovanja...
                Posto zele dovesti sto vise domacih igraca, potpuno je logicno ono sto je jedan forumas napisao da jure Nidama(iako je to po meni za EL ubistvo uzimajuci u obzir pomenuti dvojac plejmejkera).

Comment

• Hajde moderatori, ovo nije prelazni rok KK Budućnost, već prelazni rok KK CZv...a ovo što pišete nije o Zvezdi...
                  Spoiler
                  Ako mi časi smrti postanu bliski,
                  I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                  Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                  Nije umio da odstupi,
                  Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                  Pao unapred, a ne unazad,
                  I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

• Cijenim da ce Nidam i Vranjes biti na nasem radaru ili

Comment

• Znajuci choa, ne bi me zacudilo da vec jesu...

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                        Hajde moderatori, ovo nije prelazni rok KK Budućnost, već prelazni rok KK CZv...a ovo što pišete nije o Zvezdi...
                        Mozda je bolje da se tema promijeni u generalno prelazni rok (ABA), na kojoj bi se pisalo o informacijama iz svih klubova, tracevima, pojacanjima, interesovanjima, skautingu igraca koji bi bili zanimljivi iz ncaa, nbdl, evropskih liga itd. Slozicete se da prelazni rok i poteze uprava u "najmanjoj mjeri" odredjuju pisanja i zelje na forumu. Predlog samo.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                          Mozda je bolje da se tema promijeni u generalno prelazni rok (ABA), na kojoj bi se pisalo o informacijama iz svih klubova, tracevima, pojacanjima, interesovanjima, skautingu igraca koji bi bili zanimljivi iz ncaa, nbdl, evropskih liga itd. Slozicete se da prelazni rok i poteze uprava u "najmanjoj mjeri" odredjuju pisanja i zelje na forumu. Predlog samo.
                          Podržavam u potpunosti. Mega produžila saradnju sa Mušidijem na još dve godine.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                            To bi po meni bilo sasvim ok i realno mnogo bolje nego da otvaramo brdo tema gde bi čitali po par upisa.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Sto se trenera tice, pre sam za Uvalina i Pavicevica, nego recimo Trife. Sa njim bi po meni ozbiljan zajeb napravili.
                              Nama treba trener na long term, a od svih koji bi nam bili dostupni bi najpre doveo Jovovica.

Comment

• Други клубови имају своје теме које ионако зврје празне, па им додатне нису потребне.Ова је ваљда отворена због прегледности, на матичној теми о дешавањима, утакмицама, игри, управи, тренеру, а на овој о пр.

Comment

Working...
                                X