Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Berdych bas mocno izgleda, finale pre finala sa Rogerom.
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
      Ne treba da cudi ako Toma iznenadi Rodzera
      Pu-pu-pu.

Uvek me Berdih plasi, ima istoriju da ume da izbaci Feda sa Gs-a.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Poraz dana je svakako ispadanje Hsie, teniserke sa najljepsom igrom i najelegantnijim udarcima ikad. Poezija kako igra tenis. Zivot nije pravedan.
        Apsolutno, nestvarno kakve uglove pronalazi i kako plasira loptice bez da generiše ikakvu snagu maltene, iskoristi snagu protivnice i samo preusmeri loptu. Baš prelepo za gledati, ali imala je nivo jedno set i po, da je izdržala još koji gem s onim nivoom verovatno bi prošla dalje. Jedino što je nekad baš previše nonšalantna, pa zbog toga izgubi dobijen poen.
        Mada daleko od toga da Kerber ne igra atraktivan tenis, it takes two za one bolesne poene što su igrale, a bilo ih je dosta

Comment

• El Vlad prati WTA.

Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
            Lijepo da nekome nije Federer idol. Je li on jedini takav slucaj?

Mislim da zasluga ide
            A kakve veze ima Uniklo? Ili sam nešto propustila?
            Ah,da, ti se upisuješ samo da bi hejtovao Novaka, a ne hvalio bilo koga...Izvini potpuno sam zaboravila na to.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              A kakve veze ima Uniklo? Ili sam nešto propustila?
              Ah,da, ti se upisuješ samo da bi hejtovao Novaka, a ne hvalio bilo koga...Izvini potpuno sam zaboravila na to.
              Ima veze sa popularizacijom na azijskom trzistu.

Ne znam otkud ti da ne volim Novaka. Covjek je primjer u svakom pogledu.

Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
                Ima veze sa popularizacijom na azijskom trzistu.

Ne znam otkud ti da ne volim Novaka. Covjek je primjer u svakom pogledu.
                I dalje ne kontam kakve veze ima Uniklo sa Novakom ili Čungom kada je Lakost obojici sponzor?
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pa Uniqlo je bio sponzor Novaku prije Lacostea koliko se sjecam.

Comment

• Blago ću da se oraspoložim ako Rafa ili Rodžer ne osvoje turnir.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Imao si izvezna (nerelana) očekivanja i kod Novaka, tako da ti odmah kažem.. bolje nemoj. Raspoloženje ti neće porasti, čak ni blago
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mischa Zverev zaradio rekordnu kaznu na Grand Slam turnirima

Stariji brat Zverev kažnjen je s 45 tisuća dolara nakon što je predao meč prvog kola Australian Opena Korejcu Hyeonu Chungu nakon samo 48 minuta provedenih na terenu.

Comment

• Pogresno mesto, ako neko moze nek izbrise komentar.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Mischa Zverev zaradio rekordnu kaznu na Grand Slam turnirima

Stariji brat Zverev kažnjen je s 45 tisuća dolara nakon što je predao meč prvog kola Australian Opena Korejcu Hyeonu Chungu nakon samo 48 minuta provedenih na terenu.
                            ne kontam zašto?
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                              ne kontam zašto?
                              While not only disappointing ticket holders, television networks were short-changed of hours of premium match play.
                              The new rule enables players unfit to compete at grand slams to collect half their prize money while offering a lower-ranked rival the chance to take a prized place in the main draw.

Australian Open tournament director Craig Tiley says the fact four players opted to withdraw before the season-opening slam kicked off, with Zverev being the only first-round retirement, provided proof the new rule has had the desired result.

Comment

• To je ovo novo pravilo koje su doneli pred pocetak sezone
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...