Berdych bas mocno izgleda, finale pre finala sa Rogerom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2018
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Vladan View PostPoraz dana je svakako ispadanje Hsie, teniserke sa najljepsom igrom i najelegantnijim udarcima ikad. Poezija kako igra tenis. Zivot nije pravedan.
Mada daleko od toga da Kerber ne igra atraktivan tenis, it takes two za one bolesne poene što su igrale, a bilo ih je dosta
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostLijepo da nekome nije Federer idol. Je li on jedini takav slucaj?
Mislim da zasluga ide
Ah,da, ti se upisuješ samo da bi hejtovao Novaka, a ne hvalio bilo koga...Izvini potpuno sam zaboravila na to.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA kakve veze ima Uniklo? Ili sam nešto propustila?
Ah,da, ti se upisuješ samo da bi hejtovao Novaka, a ne hvalio bilo koga...Izvini potpuno sam zaboravila na to.
Ne znam otkud ti da ne volim Novaka. Covjek je primjer u svakom pogledu.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostIma veze sa popularizacijom na azijskom trzistu.
Ne znam otkud ti da ne volim Novaka. Covjek je primjer u svakom pogledu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Imao si izvezna (nerelana) očekivanja i kod Novaka, tako da ti odmah kažem.. bolje nemoj. Raspoloženje ti neće porasti, čak ni blagosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostMischa Zverev zaradio rekordnu kaznu na Grand Slam turnirima
Stariji brat Zverev kažnjen je s 45 tisuća dolara nakon što je predao meč prvog kola Australian Opena Korejcu Hyeonu Chungu nakon samo 48 minuta provedenih na terenu.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View Postne kontam zašto?
The new rule enables players unfit to compete at grand slams to collect half their prize money while offering a lower-ranked rival the chance to take a prized place in the main draw.
Australian Open tournament director Craig Tiley says the fact four players opted to withdraw before the season-opening slam kicked off, with Zverev being the only first-round retirement, provided proof the new rule has had the desired result.
Comment
-
To je ovo novo pravilo koje su doneli pred pocetak sezonehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment