Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rodzer je dobio Tomu u prethodnih osam meceva. Nikad nije uspeo da ga dobije devet puta zaredom
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Originally posted by SerenaKyrgios View Post
      television networks were short-changed of hours of premium match play.
      .
      Mischa Zverev i premium match play.

WTA > ATP

Mertens deluje moćno ove godine, jedini poraz ima na egzibiciji prvog dana. I to od Kerber u dva TBa, njih dve su definitivno u najboljoj formi i bilo bi fino videti to finale.
      E sad, igra i Caro dobar tenis u zadnje vreme i moguće da i to ode u 3 seta, ali mislim da Mertens trenutno ima potreban nivo da je dobije.

Večeras/sutra sudari stilova. Zanimljivo je da i Kerber i Halep imaju 6:1 protiv Keys/Pliskove.
      Ako se očekivano pojavi Kerber iz ove sezone, jedina šansa za Keys je da odigra jedan od, ako ne i najbolji meč svoje karijere i pogađa sve što zamisli. A svakako će probati. Ako ne bude bila u udarcu, mogao bi taj meč brzo biti gotov

Pliskova po meni ima dobre šanse da popravi H2H. Halep nije impresionirala do sada, spasavala meč lopte protiv Davis, a i podloga bi trebalo više da odgovara Čehinji.

Comment

• Drago mi je zbog Marina igrao je odlicno i zasluzio pobedu. Odusevio me je jer se radovao na svom jeziku a ne kao onaj cobanin Zverev Sasa koji se raduje na ENGLESKOM!
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Hsie sprdala Kerber dva seta, ali bukvalno se igrala sa njom, plasirala lopte lagane, mekane, ova trcala kao nenormalna i kako je uspjela da je dobije nije mi jasno. U svakom slucaju tenis je sranje kad igracica koja tako igra ispadne od igarcice kao sto je Kerber. Umjesto da um caruje, caruje snaga.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Hsie sprdala Kerber dva seta, ali bukvalno se igrala sa njom, plasirala lopte lagane, mekane, ova trcala kao nenormalna i kako je uspjela da je dobije nije mi jasno. U svakom slucaju tenis je sranje kad igracica koja tako igra ispadne od igarcice kao sto je Kerber. Umjesto da um caruje, caruje snaga.
            Da um caruje ovaj covjek bi bio najbolji.

Comment

• I sta ocekujemo nocas/sutra?
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
                Da um caruje ovaj covjek bi bio najbolji.

Stvarno je bio car, kudos za sliku.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  I sta ocekujemo nocas/sutra?
                  Realno osvaja RF,licno bih voleo Chunga Lunga

Kod zena,neam pojma,nadam se finalu ove Belgijanke-Halep i nek pobedi bolja

Comment

• Ja se plasim onog Berdiha, tako da tu ne smem nista da komentarisem
                    A izmedju Chunga i Sandgrena ocekujem dug mec i 5 setova

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Sandgreen i navijam za Feda ovamo A i znas da se ja uvek iz nekog razloga mozda i vise plasim od Berdiha nego sto bi trebalo, al uvek imam los trip kad se nalazi sa fedom oko 1/4

Uglavnom videcemo da li ce Sandgreen sve zivo pogadjati i kako ce iskoristiti ocajan servis malog Novaka.

Comment

• Ne znam al stvarno,cemu strah jeste ga izbacivao,2 puta,po meni jedina bitna,2010 sa W al to je mozda bio i najbolji Berdih ikada,i sa USO 2012,
                        Na AO mislim da ga je RF pocistio 4 puta gledah juce pa mozda i gresim da mu ovaj set nije uzeo.
                        I jos nesto Berdih je poceo ocajno godinu porazo od Strufa,a ovde kad sepogledaju rezultati deluje ubedljivo igracki ni najmanje bar meni ,ocekujem 3-0 za RF,mozda 3-1 kroz neki TB,servis mu uzeti nece Ceh

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                          Sandgreen i navijam za Feda ovamo A i znas da se ja uvek iz nekog razloga mozda i vise plasim od Berdiha nego sto bi trebalo, al uvek imam los trip kad se nalazi sa fedom oko 1/4

Uglavnom videcemo da li ce Sandgreen sve zivo pogadjati i kako ce iskoristiti ocajan servis malog Novaka.
                          I ja isto
                          ali prosle godine osim meca na AO, gde ga je stvarno odrao, u Majamiju je spasavao mec lopte, a ni mec na W nije bio lagan iako je tamo bilo 3:0, bila su 2 TB

sigpic

with experience.

Comment

• Cuj od Berdiha se plasu
                            OVAKO

Comment

• Čung-Tomica :a što je meni milo....:
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post

WTA > ATP
                                ...
                                P4p1 objasnio.
                                Strasni mecevi ce se igrati nocas, treba to da se isprati. Samo da budu raspolozene.
                                Muski tenis se realno moze i prespavati, ko da je bitno ko ce Federeru da bude zicer u polufinalu, a ni Berdych mu ne moze nista.
                                -To define is to limit.

Comment

Working...