Zasto ponovo dobivamo debila od sudije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
t has been reported that the race for Red Star Belgrade striker Luka Jovic is heating up.
The teen is attracting interest from Europe’s biggest clubs.
Calciomercato.com reported that Tottenham are keeping close tabs on Jovic.
However, it is believed that the 17-year-old is also being monitored by the likes of Arsenal, Juventus and Benfica.
Inače što se derbija tiče sjebala nas je ova povreda Koščelnog puno ne smem da zamislim Mertezakera truta protiv Martiala i Depaja i molim boga da nam odbrana ne zasere po običaju . Inače gledao sam par statistika kad im čovek gleda ekipu samo Smoling im je na svojoj prirodnoj poziciji čak će najverovatnije i Darmiana gurnuti na levu stranu ali opet za sad najbolja odbrana u ligi i samo 5 primljenih golova , biće veselosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ja ocekujem miroljubivi remi. To sam ocekivao i prosle nedelje protiv Leicestera, pa smo ih razbili u gostima, nemam nista protiv da se ponovi! Zrtvujem svoju kladionicarsku reputaciju.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Marsijal i Depaj na Bellerina i Peru u kontrama, jako veselo moze da bude. Tu ce kljucno biti da Coq uradi svoj posao i zatvori tu stranu.
Ako stavi desno Valenciu da cuva Alexisa na toj strani nece ni biti napada, Monreal i Gabriel ce uhapsit Matu, jedino pitanje je sta sa Rooneyem , mirat ce Coq i njega da ganja, a usput pazi na vezu Depaj-Marsijal.
Kod nas pitanje koga naprijed, da li sa Walcottom nastaviti ili stavit Olivjea da siluje Blindasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Mislim da nema neke nauke koji sastav izlazi danas....
-------------Theo------------
Alexis-----Özil-----Ramsey
--------Coq---Cazorla
Monreal-Gabriel-Mert-Bellerin
-----------Cech----------------
Nadam se da smo vezbali prekide i za odbranu i napad,jer smo ocajni kako okrenes tu
A ovo partnesrtvo Gabriel i Per mi je sumnjivo,ne znam ni dal su poceli neku utakm.zajedno...A uvek mogu Alexis i Teo da daju gol vise,lako cemo za odbranusigpic
Comment
-
....bez iznenadjenja
Originally posted by Jack View PostMislim da nema neke nauke koji sastav izlazi danas....
-------------Theo------------
Alexis-----Özil-----Ramsey
--------Coq---Cazorla
Monreal-Gabriel-Mert-Bellerin
-----------Cech----------------
Idemo po pobeduLast edited by Jack; 04-10-15, 16:08.sigpic
Comment
Comment