Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moj trenutni odnos sa gazda Cokijem.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
      Salim se ja, dobro ti nama dosao..

Ali samo ne Pero. Sve sto nam ne treba na ovaj roster. Ako treba, malo i sacekati ali lepo izabrati.
      Sve sto nam ne treba! Prava definicija!

Comment

• Ma kakav Pero, samo Jameel Warney
        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Ja nisam odusevljen Rocestijem.Ali mi bolje i nismo mogli dovesti,jer nemamo novac za nesto bolje.

To sto je on bio najbolji strelac u Niznjem pre dve godine,ne znaci da ce to i u Zvezdi ponoviti.Posle Niznjeg je igrao Makabiju i Lokomotivi i nije se bas mnogo isticao.

Ovde je najstrasnije pljuvan Rajs a covek ima daleko bolji CV od Rocestija Rajs je mladji i ima dva priznaja MVP.Problem kod Rocestija su godine,sto sa sobom vuce pitanje izdrzljivosti i motivacije.

Sve u svemu tanak roster za EL.Unutrasnja linija je jako mekana,izuzev Lesora.Jedini igrac koji je EL nivo je Feldin.

Ali ne vredi kukati takva je sudbina nase Zvezde,mi smo sirotinja,sto rece Covic i u Evrokupu bi imali najmanji budzet.Problem je sto privatizacija nece u skorije vreme,do tad cemo raditi po principu "seci usi krpi d..."

Ja cu navijati za Zvezdu i kada bude imala i manji budzet,moja navijacka ljubav ne zavisi od visine budzeta.Bolji klub od ovog nemam a to sto imam bi valjalo podrzati.

Comment

• Kazes nije se isticao u Makabiju, bio covek u top 10 Evrolige u poenima i asistencijama uz odlicne procente. Interesantno negativan post.

Comment

• Najbolji asistent EL svojevremeno.. Postavio i rekord sa 15 asistencija. Posle ga prestigli nasi Markus (17) i Stef (19).

Comment

• Covek u Niznjem imao 19ppg, 51% za 2 i 50% za 3, uz oko 5 asistencija po mecu
                Ako izvucemo 70% od toga, mislim da ce biti pun pogodak. Meni su jedino godine razlog za sumnju.

Comment

• Ne moze coek ugoditi, ko god da dodje ne valja

Miki28
                  Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Nema se šta raspravljati, odlično pojačanje!!! Mora se pošteno zaliti.

Comment

• Rocesti je 950trazio prine samo mjesec ipo. Kako su ga potpisali ne znam zaista.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                        Rocesti je 950trazio prine samo mjesec ipo. Kako su ga potpisali ne znam zaista.
                        Misko je Misko

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                          Misko je Misko
                          Otkud Miško u toj priči?
                          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                            Otkud Miško u toj priči?
                            Bolje je pitanje zašto ti misliš da Miško nije u nekoj priči

Comment

• Sofo, Tejlor pa Markus.. Ako cemo po jacini imena koji su dolazili kod nas. Ozbiljan potpis.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                                Rocesti je 950trazio prine samo mjesec ipo. Kako su ga potpisali ne znam zaista.
                                Njegova zelja je presudila.

Comment

Working...
                                X