Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Боги View Post
    Čovek je godinama odbijao redom Olimpijakosove, naše, Efesove, Lokomotivine ponude.. Jednostavno ne želi u Evropu iz nekog razloga
    Imas pp.

Comment

• Ako ima ikakve šanse za Morisa vredi i čekati i platiti.

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
        Ako ima ikakve šanse za Morisa vredi i čekati i platiti.
        Baš to, evo već par danakako sam čuo za njega razmišljam se o tome, pa takav igrač je legitiman MVP kandidat u EL to je sigurno.

Ali ne palite se puno za Dariusa, to je još na jako dugom štapu.

Comment

• On se pominje po forumima već 4 godine OK igrač, mada se sad malo preteruje, al dobro
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Morris po statsima iz poslednje sezone reklo bi se da ne traži previše. Doduše, minutaža mu je bila od 33-38 minuta.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Čekam dan da se na nekom topiku KKCZ pojavi neko ime koje jurimo, a da svi kažu: "Super! Ekstra! Može!" Izgled da su svi košarkaši koji igraju na planeti nekako sa manama i nedovoljno dobri za nas.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                Čekam dan da se na nekom topiku KKCZ pojavi neko ime koje jurimo, a da svi kažu: "Super! Ekstra! Može!" Izgled da su svi košarkaši koji igraju na planeti nekako sa manama i nedovoljno dobri za nas.
                Evo, MORIS , za njega bi svi digli ruku!

Comment

• Originally posted by Пера Ложач View Post
                  Evo, MORIS , za njega bi svi digli ruku!
                  Daj ljudima vremena, pojaviće se prije ili kasnije neko ko će reći da D liga nije legitiman uzorak i da je to sprdačina u kojoj igraju propali basketaši.

Comment

• Nije baš tako ali nije ni daleko od istine da se smešan basket igra

Tj tačnije neobavezan.Druga je priča da se Moris dokazao partijama i NBA i u istom ima nešto preko 100 utakmica, što je svakako zavidno iskustvo.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                      Nije baš tako ali nije ni daleko od istine da se smešan basket igra
                      Tj tačnije neobavezan.Druga je priča da se Moris dokazao partijama i NBA i u istom ima nešto preko 100 utakmica, što je svakako zavidno iskustvo.
                      Pa, nisam siguran da je baš tako, ima i ladovine al zna i da se zakuva pa pršti na sve strane. Znao sam ranijih godina da odgledam 50+ utakmica razvojne lige, za verovali ili ne
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Pa dobro naravno, nije uvek tako po pravilu. Ima slučajeva svakako

Comment

• kazu moris je jos daleko od nas nerealan, al ja imam neki osecaj da ce doci, samo pozitivno braco

Comment

• Ja mislim da sam od svih klipova potencijalnih pojacanja Zvezde najvise gledao njegove klipove

Comment

• U ovoj novčanoj, trenersko, igračkoj ekipi, dovesti Morisa, bilo bi NEVEROVATNO VELIKI USPEH.
                              Sa njim bi svi nabrojani bili uspešniji.
                              Bilo bi više pretplatnih, i više prodatih pojedinačnih ulaznica = više love.
                              Trener bi sa njim ima mnogo više varijanti za bolji rezultat.
                              Tim bi bolje,brže i kvaitetnije napredovao.
                              Malo li je?
                              Nije?
                              Onda se Čovke otvori, bićeš ponovo, u ňovoj petoljetki, u isťoriji K K C. ZVEZDA !
                              Malo li je ?

Comment

• Ako dodje Moris to znaci da dolazi i Karic

Comment

Working...
                                X