Originally posted by Боги
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Hogar View PostAko ima ikakve šanse za Morisa vredi i čekati i platiti.
Ali ne palite se puno za Dariusa, to je još na jako dugom štapu.
Comment
-
On se pominje po forumima već 4 godineOK igrač, mada se sad malo preteruje, al dobro
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Morris po statsima iz poslednje sezone reklo bi se da ne traži previše. Doduše, minutaža mu je bila od 33-38 minuta.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Боги View PostNije baš tako ali nije ni daleko od istine da se smešan basket igra
Tj tačnije neobavezan.Druga je priča da se Moris dokazao partijama i NBA i u istom ima nešto preko 100 utakmica, što je svakako zavidno iskustvo.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
U ovoj novčanoj, trenersko, igračkoj ekipi, dovesti Morisa, bilo bi NEVEROVATNO VELIKI USPEH.
Sa njim bi svi nabrojani bili uspešniji.
Bilo bi više pretplatnih, i više prodatih pojedinačnih ulaznica = više love.
Trener bi sa njim ima mnogo više varijanti za bolji rezultat.
Tim bi bolje,brže i kvaitetnije napredovao.
Malo li je?
Nije?
Onda se Čovke otvori, bićeš ponovo, u ňovoj petoljetki, u isťoriji K K C. ZVEZDA !
Malo li je ?
Comment
Comment