Nema sta da se lozimo, on ce doci ako mu nasa ponuda bude odgovarala. Ako dodje neko drugi to znaci da smo njega doveli kao najbolje rjesenje u skladu sa mogucnostima. Bice to dobar igrac za koga god se odluce
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Ok Moris i ja dizem obe ruke za njega ali jesmo li mi svi svesni da nas vodi trener koji nije vodio nijednu ekipu u ABA ligi a kamo li ostalo da to ne spominjem.
Koce biti autoritet tu ko ce biti Atila bic bozji takvog u klubu nema oterali smo najboljeg Evropskog trenera i dali tim detetu koje ce da se uci na Evroligi.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostOk Moris i ja dizem obe ruke za njega ali jesmo li mi svi svesni da nas vodi trener koji nije vodio nijednu ekipu u ABA ligi a kamo li ostalo da to ne spominjem.
Koce biti autoritet tu ko ce biti Atila bic bozji takvog u klubu nema oterali smo najboljeg Evropskog trenera i dali tim detetu koje ce da se uci na Evroligi.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostOk Moris i ja dizem obe ruke za njega ali jesmo li mi svi svesni da nas vodi trener koji nije vodio nijednu ekipu u ABA ligi a kamo li ostalo da to ne spominjem.
Comment
-
-
Originally posted by Пера Ложач View PostIzvini Lada Niva je neprejebljiva za brdsko planinske uslove.
Za ove, Srpske puteve, treba traktor.
Sve bre ulice po Beogradu prekopane.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostOk, nema dileme. Konsenzus je ocigledno da se Morris mora dovesti. Koliko Prozor ne sme pasti (Tito i D. Vujosevic), toliko se D. Morris dovesti mora. Ako nece milom... ok, probacemo silom.
Comment
-
Originally posted by djuras View Postocigledno si detaljno pratio njihove dosadasnje karijere i igre...pa ako bi mogao malo da elaboriras kako su to dijametralno suprotni igraci?
Moriss je klasicni plejmejker.Odlican na lopti,vrlo dobar asistent,vodja na terenu.Neko kome je primarna pozicija 1.Ako bih ga poredio sa nekim to bi bio Jovic.
Munford je igrac izmedju 2 i 1.Kreacija mu nije element igre kojim se moze pihvaliti.Pre svega je napadac a ne asistent.
Nisam detaljno pratio karijere ali Munford i Moriss se pominju vec 3 sezone unazad,zapravo Munford dve.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostIako smatram tvoj post ironicnim odgovoricu.
Moriss je klasicni plejmejker.Odlican na lopti,vrlo dobar asistent,vodja na terenu.Neko kome je primarna pozicija 1.Ako bih ga poredio sa nekim to bi bio Jovic.
Munford je igrac izmedju 2 i 1.Kreacija mu nije element igre kojim se moze pihvaliti.Pre svega je napadac a ne asistent.
Nisam detaljno pratio karijere ali Munford i Moriss se pominju vec 3 sezone unazad,zapravo Munford dve.FILIPE ODLAZI!!!
Comment
-
Originally posted by Пера Ложач View PostDabo,oće li neko referisati sa utakmice?
Bilo bi dobro da dobijeko u kratkim crtama, barem o večini igrača
Čekamo izveštaj !!!
Verovatno ce on kada se zavrsi da nam napise koje slovo.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostZaboravite celu pricu. Covek je bio FA, ali je pre 10ak dana potpisao sa Lakersima negarantovani ugovor. Nisam ispratioNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment