Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja bih bio zadovoljan i Manfordom.

Morisa nismo uspevali da privucemo ni kada smo imali nesto vise kinte i nesto bolji tim. Tesko da cemo sad uspeti. Ne znam sto se cepidlaci sa Manforda, sasvim dobar igrac koji nam je proslo leto bio nedostupan. Mi takvog igraca i mozemo da dovedemo samo ako ima slaibju sezonu, tako da ovo s Barselonom uopste ne mora da bude lose.

Comment

• Baš me zanima na koliko pokušavamo da mu spustimo cenu.450k bi bila solidna cifra,ali da l mi to imamo ?

Comment

• Pa rekao je Čović koliki nam je prag za plaćanje igrača

Comment

• Originally posted by Боги View Post
          500+k
          It’s Karić time.

Comment

• Pa dobro ako si ustedeo na centru a 4-ka ni u najavi mozes valjda pomeriti granicu. Ipak je to kljucna pozicija i kljucni igrac.

Comment

Kako neki ljudi prosto ne znaju da ćute. Neverovatno.

Da, Moris je taj igrač kome već neko vreme bezuspešno spuštamo cenu.
              Pa, jesmo li mu se cenom barem imalo priblizili za sve ovo vreme? Ili on nama? Mislim, ako se jurimo i ne nalazimo se "samo" za USD 50'000 (pa i USD 100'000), pa daj da zapnemo, majku mu. Imaju te donacije, bice nekako... Poluozbiljan sam.

Ako je, s druge strane, razlika preko USD 150'000, onda mozemo da zapinjemo kao sivonje, nece nam pomoci. Sivonju od njega necemo moci napraviti.

Comment

Pa rekao je Čović koliki nam je prag za plaćanje igrača

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                Meša Selimović

Comment

500+k
                  USD 400'000 plus bonusi, to moramo moci da mu ponudimo, ako je covek takva zver koja nam treba...

Comment

• nismo se bas bacili u trosak preterani u ovom prelaznom roku u odnosu na zaradjen novac od prodaje igraca ,mogla bi da pukne bomba jedna u vidu Morisa pa da poludi ciganska javnost a i da skoci prodaja sezonskih od tog momenta ...
                    zna li se inace koliko je sezonskih prodato ...

Comment

• Čovek je godinama odbijao redom Olimpijakosove, naše, Efesove, Lokomotivine ponude.. Jednostavno ne želi u Evropu iz nekog razloga

Comment

• Pa što ga jurimo više,samo gubimo vreme onda

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                          Pa dobro ako si ustedeo na centru a 4-ka ni u najavi mozes valjda pomeriti granicu. Ipak je to kljucna pozicija i kljucni igrac.
                          U to treba da se i uracunaju kazne i telefonski racuni koje cemo uredno evidentirati i naplatiti (tj. ustedeti). Ja bih kod tih stranaca stvarno poceo da kalkulisem sve s tim kaznama i dodatnim troskovima. Ugovoris ga recimo za USD 500'000, potpises, a u sebi mislis: "E, brale moj, ti vise od USD 425'000 od nas videti neces". Kvarno jeste, ali stuacija je takva...

Problem moze samo da iskrsne ako nam dodje neko tipa Jenkins. Njemu nisi za sta imao da naplatis kaznu... Mada, on nam je sam davao kintu dobrovoljno...

Comment

• Moris i Munford.
                            Totalno razliciti igraci.
                            Nasi ocigledno ne znaju sta bi.

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
                              Pa što ga jurimo više,samo gubimo vreme onda
                              BAS To, ako nece u Evropu sta mi radimo ....nisam znao za taj podatak ...izgleda samo se pogubili malo ,vremena sve manje ,sve manje opcija a pritom nemamo para ...

Comment

• Kada se završavaju Panameričke igre?U nedelju?

Comment

Working...
                                X