Dosta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Ica View Postod njega ..a ti ..kakav ti problem imas ...ako se ne slazete sa mojim stavovima ok je to ...ja sa tim nemam problem ..nije ovo sekta da da svi isto m isle i pricaju", "drzi se ti vatre, kosarku prepusti nekome ko se razume u to", "kakav ti problem imas" itd.
Comment
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostKo je sta rekao o tvojim stavovima? Cak sta vise, mislim da je tvoja brojka bliza istini nego njegova. Ja sam samo govorio o forama na nivou dece od 12 godina, tipa "da, da svakako", "drzi se ti vatre, kosarku prepusti nekome ko se razume u to", "kakav ti problem imas" itd.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostPrasići...
Ako se ovo mrtvilo nastavi, nema nam druge nego da startujemo neki off-topic i da se modjusobno posvadjamo na, recimo 10 strana topika. Samo da pazimo da ne pokrenemo jos jednu seobu na forumu...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostFizicki su svi izuzetni, osim Simanica. Neki imaju poseban program treninga kako bi poradili na nedostacima. Rakicevic, Dobric i Radanov su imali najbolje rezultate na testiranjima prije pocetka priprema, a Simanic najlosije. Cak daleko losije od pretposlednjeg.
Zanimljivo da Simanic ima samo 3 4% masti. Radi se sa njim individualno na povecanju masti i misicne mase, kao i na kondiciji koja je uzasna za nekog ko igra na tom nivou.
Nema jos tu kosarkaskih elemenata puno da bi se moglo pricati detaljnije.
Kod Manforda vjerovali ili ne problem je dogovor oko dolaska na pripreme. Nasi ga zele odmah posle zavrsetka obaveza oko reprezentacije. Dok on zeli odmor nekoliko dana.
Da li je to do toga sto se skroz zapustio tolom leta i nije trenirao, loseg rada sa njim, genetike ili svega po malo?
Takodje, kakvi su rezultati Rakicevica u odnosu na period kada je dosao u klub, odnosno da li je ostvaren znacajan napredak?
Comment
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostKo je sta rekao o tvojim stavovima? Cak sta vise, mislim da je tvoja brojka bliza istini nego njegova. Ja sam samo govorio o forama na nivou dece od 12 godina, tipa "da, da svakako", "drzi se ti vatre, kosarku prepusti nekome ko se razume u to", "kakav ti problem imas" itd.
Originally posted by Ica View Postnecu te udostojiti odgovora ..postovacu moderatora ...ovaj put"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Dingospo90 View PostA koji je razlog sto Simanic dolazi toliko nespreman na pripreme?
Da li je to do toga sto se skroz zapustio tolom leta i nije trenirao, loseg rada sa njim, genetike ili svega po malo?
Takodje, kakvi su rezultati Rakicevica u odnosu na period kada je dosao u klub, odnosno da li je ostvaren znacajan napredak?
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post
Nemam dovoljnu "moc reputacije" inace bih ti je sa zadovoljstvom dao...
Je li, salu na stranu, gos'n Moderatore: kako to sa tim reputacijama ide? Ja evo od juce "zaradio" sestocifrenu (znam, nije sedmocifrena, ali svaki pocetak je tezak), a ne znam cime!?!?!? Koja vrsta "prostitucije" se nagradjuje povecanom moci reputacije?
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostPrasići...
Ako se ovo mrtvilo nastavi, nema nam druge nego da startujemo neki off-topic i da se modjusobno posvadjamo na, recimo 10 strana topika. Samo da pazimo da ne pokrenemo jos jednu seobu na forumu...Dok ne probam lava, prase je za mene car životinja!
Comment
-
Rajs dobio nogu u Barsi ... neko je nedavno pitao za njegovo zdravljeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostValjda jos nije otisao.Hoce da ga prebace u B tim.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment