Ako se planira cetvorka Simanic onda treba da ide u FMP da odigra jednu sezonu sa velikom minutazom, ako se ne dovodi 4 onda ga treba ostaviti uz prvi tim, jer ce onda imati prostora da dobije sansu, ako nista bar u ABA ligi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Ica View PostMi jos nismo ni odlazni rok završili po svemu sudećinego da vidimo ko će da dođe
Do kada uopšte traje prelazni rok? Ne znam da li sam skoro ponovila..jaoo kako ih mrzim, pogotovu što traju toliko dugo.. i ima ih...
Originally posted by Ganac View PostOd 04.08. je došlo poprilično......
forumaša novihsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Simanici ne zele da Borisa igra u FMP. To ako se desi bice presedan. Momak je clan EL ekipe, a spremniji je Daba od njega.
Ja sam prije napisao. Sve je dogovoreno sa Munfordom, samo je pitanje dolaska na pripreme. Nasi zele da ranije dodje, on zeli malo vise odmora.
Vidim da pisete kako nas Pulen prati na twiteru. On sigurno nece biti clan Zvezde. Moze i da istetovira grb nas.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostOnda ga neko opasno zajebava po Amerikama svih ovih godina davajuci mu da igra na toj pozicijiNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostPa i ta naša struka u klubu, bruka"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Manfor je dogovoren na 35k bez bonusa. Prosle sezone ga je Barsa placala 70. Vec sam napisao da je Misko zasluzan za ovo.
Sto se tice njegove igre na pleju. On je priucen plejmejker. Ali momak koji igra pik izuzetno. I ima odlicna resenja iz pika.
Ako konacno zvanicno i dodje bez dileme ce biti najbolji igrac ovog tima.
Napadacki ima daleko vise resenja od Jovica. Jedino gdje prednost ima Jovic je odbrana i cista fizicka snaga. Sve ostalo je na strani Manforda.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostOnda ga neko opasno zajebava po Amerikama svih ovih godina davajuci mu da igra na toj poziciji
Vise poenter i igrac koji vise kreira za sebe nego druge.
Posao sam o tome.
Nije lose pogledati nekog igraca,napisati misljenje.
On kroz koledz karijeru je bio na 3 asiatencije,prve sezone u razvojnoj takodje.
Jedino 15-16 god u razvojnoj je imao 6ass.
Comment
Comment