Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ajkisloba View Post
    E a ocu li docekati sezonu da je EL prioritet do sada stalno EL nije prioritet pa pitam se za koji je kurac onda igramo samo da smo na broju ne razumem.
    Niko te ne sprečava u uložiš destak milki eura ili dolara, svejedno, u klub, pa će odmah da postane prioritet.
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Ica View Post
      Lesort je drvo klasicno!

Sa tobom se isto tako slazu i skauti 76rs i selektor jedne od najjacih reprezetntacija Evrope! Oh wait!

Comment

E a ocu li docekati sezonu da je EL prioritet do sada stalno EL nije prioritet pa pitam se za koji je kurac onda igramo samo da smo na broju ne razumem.
        ima klubova kojima je EL svake godine prioritet, tako da lako mozes da se prebacis ako ti je do toga
        Real, Fener, CSKA...

Comment

• Originally posted by Ica View Post
          Dajte Bilana i Ročestija i da zatvaramo radnju!
          Cim pokazes prstom na sponzora koji ce da iskesira 1,5 milion eur za ova dva igraca i eto timcine.

Comment

• EL ne moze da bude prioritet dok god klub ne bude privatizovan i dok ne bude imao zagarantovano ucesce u istoj...a to ce biti...pa recimo nikad...
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
              Dokle vise sa ovom pricom... Decko je imao neverovatan "frame" za juniorski uzrast, i to je manje vise to sto se njegovog talenta tice. Sada je presao u seniorsku kosarku, gde je od fizicki dominantnog postao fizicki inferiorian, a druge aspekte igre nazalost uopste nije razvio. Uporedi njegove igre na U20 sa Gudurom, koji je bio MVP takmicenja, imao fantasticne brojke, cak je i finale resio onim neverovatnim kosem. Borisa trenutno nije najbolji cak ni u svom uzrastu, a po tebi je "apsurd teatar stil" sto ne igra u jednom od najboljih klubova Evrope?
              Брате Алимпијевићева Звезда нема луксуз за оваква срања, ако је Радоњићева имала. Ја разумем да је Бориша одлично уговором уновчио јуниорски статус мега звезде и да после тога крцка своју јуниорску игру. Међутим да у екипи која има 3-4 евролигашка играча Симанић буде персона нон грата и да се пусти низ воду, то не разумем. Знаш да није развио ниједан аспект игре? Можда за Радоњићев ратнички стил Симанић није добар, али да неће бити добар за пострадоњићеву то је тешко оборива претпоставка. На крају крајева неког треба истрпети на терену. Симанић не може да се истрпи на тренингу.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                ne moze.
                Pa sta ce nam onda takav igrac? Bez igre na postu, bez suta. Zar ne moze da iskoristi brzinu i atleticizam? Nije mi jasno zasto je fladelfija onda draftovala po nba standardima jednog undersized centra? Vise volim klasicne petice a i nasa igra zadnjih pet godina je bila takva. Bilo je solidnih igraca u opticaju na pet bas u francuskoj

Comment

E a ocu li docekati sezonu da je EL prioritet do sada stalno EL nije prioritet pa pitam se za koji je Q onda igramo samo da smo na broju ne razumem.
                  Da osvojimo iz zasede.
                  Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                    Pa sta ce nam onda takav igrac? Bez igre na postu, bez suta. Zar ne moze da iskoristi brzinu i atleticizam? Nije mi jasno zasto je fladelfija onda draftovala po nba standardima jednog undersized centra? Vise volim klasicne petice a i nasa igra zadnjih pet godina je bila takva. Bilo je solidnih igraca u opticaju na pet bas u francuskoj
                    ozbiljno to pitas?
                    nakon sto evropskom kosarkom poslednjih godina dominiraju upravo takvi igraci?

mislim, mozemo i muslija da dovedemo...klasicna petica, domaci igrac, mrtvo puvalo...sve ono sto lesort nije

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                      Sa tobom se isto tako slazu i skauti 76rs i selektor jedne od najjacih reprezetntacija Evrope! Oh wait!
                      Koliko vidin on je pridodat spisku. A tamo su od igraca koji qu igrali u francuskoj i mozda bili dostupni labeyrie, poirier, jaiteh, cak je mozda i fall koji je otisao u jebenu sakaryu bio opcija. Decko je 216cm i tipa raspon ruku 230.

Comment

• @ajkisloba
                        EL nam drži glavu iznad vode, da ne potonemo.
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                          ozbiljno to pitas?
                          nakon sto evropskom kosarkom poslednjih godina dominiraju upravo takvi igraci?

mislim, mozemo i muslija da dovedemo...klasicna petica, domaci igrac, mrtvo puvalo...sve ono sto lesort nije
                          Slozices se da smo mi igrali malo atipicnu igru za evropu sa dominantnim visokik peticama, a ne amerikancima koji su zapravo cetvorke ali u evropi igraju na pet? Po meni je ipravo ta old school igra plej-centar bila nasa najveca prednost od bobija, maika, kuzmica pa cak i rako katic je imao tu igru iako je on po dimenzijama recimo isti kao lessort?

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                            Slozices se da smo mi igrali malo atipicnu igru za evropu sa dominantnim visokik peticama, a ne amerikancima koji su zapravo cetvorke ali u evropi igraju na pet? Po meni je ipravo ta old school igra plej-centar bila nasa najveca prednost od bobija, maika, kuzmica pa cak i rako katic je imao tu igru iako je on po dimenzijama recimo isti kao lessort?
                            od dominantnih visokih petica imali smo bobija koji je kuriozitet svoje vrste i kuzmica
                            maik je blize lesortu nego bobiju i kuzmicu
                            tako da smo podjednako uspesno igrali i sa zidar tipom centra i sa onim koji prvenstveno finisira iz pnr

Comment

• ukljucio davor grejalicu, potpis i zvanican sad

http://www.kkcrvenazvezda.rs/matias-...1-08-2017.html

Comment

• Comment

Working...
                                X