Originally posted by ajkisloba
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
-
Originally posted by ajkisloba View PostE a ocu li docekati sezonu da je EL prioritet do sada stalno EL nije prioritet pa pitam se za koji je kurac onda igramo samo da smo na broju ne razumem.
Real, Fener, CSKA...
Comment
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostDokle vise sa ovom pricom... Decko je imao neverovatan "frame" za juniorski uzrast, i to je manje vise to sto se njegovog talenta tice. Sada je presao u seniorsku kosarku, gde je od fizicki dominantnog postao fizicki inferiorian, a druge aspekte igre nazalost uopste nije razvio. Uporedi njegove igre na U20 sa Gudurom, koji je bio MVP takmicenja, imao fantasticne brojke, cak je i finale resio onim neverovatnim kosem. Borisa trenutno nije najbolji cak ni u svom uzrastu, a po tebi je "apsurd teatar stil" sto ne igra u jednom od najboljih klubova Evrope?
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Postne moze.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostPa sta ce nam onda takav igrac? Bez igre na postu, bez suta. Zar ne moze da iskoristi brzinu i atleticizam? Nije mi jasno zasto je fladelfija onda draftovala po nba standardima jednog undersized centra? Vise volim klasicne petice a i nasa igra zadnjih pet godina je bila takva. Bilo je solidnih igraca u opticaju na pet bas u francuskoj
nakon sto evropskom kosarkom poslednjih godina dominiraju upravo takvi igraci?
mislim, mozemo i muslija da dovedemo...klasicna petica, domaci igrac, mrtvo puvalo...sve ono sto lesort nije
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostSa tobom se isto tako slazu i skauti 76rs i selektor jedne od najjacih reprezetntacija Evrope! Oh wait!
Comment
-
@ajkisloba
EL nam drži glavu iznad vode, da ne potonemo.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by djuras View Postozbiljno to pitas?
nakon sto evropskom kosarkom poslednjih godina dominiraju upravo takvi igraci?
mislim, mozemo i muslija da dovedemo...klasicna petica, domaci igrac, mrtvo puvalo...sve ono sto lesort nije
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostSlozices se da smo mi igrali malo atipicnu igru za evropu sa dominantnim visokik peticama, a ne amerikancima koji su zapravo cetvorke ali u evropi igraju na pet? Po meni je ipravo ta old school igra plej-centar bila nasa najveca prednost od bobija, maika, kuzmica pa cak i rako katic je imao tu igru iako je on po dimenzijama recimo isti kao lessort?
maik je blize lesortu nego bobiju i kuzmicu
tako da smo podjednako uspesno igrali i sa zidar tipom centra i sa onim koji prvenstveno finisira iz pnr
Comment
-
ukljucio davor grejalicu, potpis i zvanican sad
http://www.kkcrvenazvezda.rs/matias-...1-08-2017.html
Comment
Comment