Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Daba View Post
    Trenera sam gledao ovo u FMP-u e sada imao sam tu srecu da sam od pocetka sezone gledao FMP i pod Klipom , kasnije pod Maksom i na kraju kod
    Alimpijevica. FMP je tek poceo da lici na ozbiljan tim kada ih je on preuzeo, neki igraci koji maltene nisu ulazili u igru kod prve dvojice prakticno su
    ekspolodirali ovamo.Sada naravno neki od njih nisu ni priblizno za Zvezdu ali ocu reci kako kod njega napreduju igraci. Radanov je mozda i najbolji
    primer. Strog je koliko sam uspeo da vidim, trazi disciplinu i FMP je igrao presing i nije zanemariti to sto su izbacili Partizan. U prvom kolu KLS lige su i Megu razbili sa 20 razlike gubili su i oni neke utakmice sa velikom razlikom ali on je nasledio tim nije ga pravio po svojoj volji a opet je izvukao mksimum iz te ekipe.
    Samo mu treba dati vremena i podrsku i zaista mislim da ce to biti sve ok na nasu radost.
    Alimpije je najveca nepoznanica ovog tima. Ajde ove igrace gledas na snimcima ali on je bas nepoznanica. Mislim da je i njemu rekao neko u aprilu ove godine da ce na jesen igrati EL ne bi ni on sam verovao. A sad treba da izadjes na crtu Zocu, Itudisu i ostalim zverkama. Ja znam da je veliki borac i da nije nista dobio na tacni a kako ce on i Milenko hendlovati ovaj tim ostaje da se vidi. Mozda je mogao neki mentor u vidi Karija ili tako nesto, ali mozda je i bolje ovako. Hard difens i tranzisn ofens, pa kom obojci kome jamu kopa majka crnu vunu prede.

Comment

• Stalno se prica kako je najvaznije osvojiti ABA, ali ako me secanje dobro sluzi ovo je treca, tj. poslednja sezona ugovora ABA i EL. Prakticno je nepoznanica, kako ce EL dogodine izgledati. Najave su da bi se mogla i prosiriti, ali sve to se ne zna i verujem nece znati sve do, pa mozda i proleca. Ako se prosiri, ko zna mozda i finale ABA bude dovoljno.

Comment

• Ako covek ima veliku dioptriju to je stvarno smesno da se spominje kao - problem sa vidom.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
          Što se Lessorta tiče, on je igrač koji je rangiran kao drugi najbolji igrač van koledza a da je 95. godište. Ispred njega samo igrač Canarije, Pasecniks. Pre samog drafta je bio predvidjen mnogo više od 50. mesta. Od u top 100 prospekta, on je na 32. mestu, znači mnogo bolji nego što je bio izabran na draftu. U pitanju je igrač visine 206 cm i težine od 113 kg. Što se tiče statistike iz sezone 2016/17, onda izgleda ovako: Procenat šuta za 2 je 57%, za tri je 100%, šutirao je ja mislim jednom. Šut za slobodna bacanja, slabo (59%). Imao je 7,2 skoka po meču što je baš dobro a uz to i 1 blok po meču. Prosečno beležio 10,2 poena po meču. Imao je 4. najbolji indeks korisnosti u Francuskoj ligi, što je svakako dobra stvar. Kao što se pisalo, kvaliteti su mu svako to što je agilan, brz za svoju težinu, dobro trči tranzicije, eksplozivan je igrač. On je undersize centar a nije realno da igra krilnog centra zato što nema neki osećaj za asistenciju a i ne ume da šutira sa distance (mislim ume ali loše). Ima čak 7'1 wingspan što mu svakako pomaže da nadomesti manjak visine. Dosta poene postiže tako što vraća loptu u koš kada neko pogreši, iz pika takodje kao i iz tranzicije. To su neke njegove mogućnosti u napadu. Ima mana svakako. Recimo mnogo puta izgubi pojam gde je lopta i tako se izgubi u odbrani, isto pravi glupe faulove.

GLAVNE PREDNOSTI: Neverovatan atleta, predobar odraz, igra čvrsto, može da brani više pozicija, nikada ne odustaje, stvarno je igrač koji daje poslednji atom snage

GLAVNE MANE: limitiran u napadu, svakako visina, prosečan ball-handler, muči se da postiže poene sa distance. Nadam se da je ova objava ok?
          e tako brate kada napises ovakav post niko ne sme nista da ti kaze. napises lepo mane prednosti uporedis isto tako nekog iz cedevite i partizana mane prednosti
          i to je to. Niko tebe niti mrzi niti ne zeli da kinji samo avansno kukanje ti ne prilici.
          Dacu ti primer doveli smo Sofoa, kud ces vece ime i svi znamo kako je proslo ajde u evroligi ali on ni u aba ligi nije mogao nista
          a partizan je doveo mek keleba za koga malo je ljudi ovde culo a on napravio haos.
          pojacanje ti je 50-50% ne znas moze da se uklopi ocas posla a moze da bude promasaj.
          Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
            cekaj to je onaj lazni tviter nalog.

Comment

• Nismo mi soveli Sofa, nego ti i pokvario si ga odma, istraumirao coveka u busu;)

Comment

• Originally posted by Clash View Post
                Alimpije je najveca nepoznanica ovog tima. Ajde ove igrace gledas na snimcima ali on je bas nepoznanica. Mislim da je i njemu rekao neko u aprilu ove godine da ce na jesen igrati EL ne bi ni on sam verovao. A sad treba da izadjes na crtu Zocu, Itudisu i ostalim zverkama. Ja znam da je veliki borac i da nije nista dobio na tacni a kako ce on i Milenko hendlovati ovaj tim ostaje da se vidi. Mozda je mogao neki mentor u vidi Karija ili tako nesto, ali mozda je i bolje ovako. Hard difens i tranzisn ofens, pa kom obojci kome jamu kopa majka crnu vunu prede.
                Tu je Duda, golubari ... nije to problem.
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                  Što se Lessorta tiče, on je igrač koji je rangiran kao drugi najbolji igrač van koledza a da je 95. godište. Ispred njega samo igrač Canarije, Pasecniks. Pre samog drafta je bio predvidjen mnogo više od 50. mesta. Od u top 100 prospekta, on je na 32. mestu, znači mnogo bolji nego što je bio izabran na draftu. U pitanju je igrač visine 206 cm i težine od 113 kg. Što se tiče statistike iz sezone 2016/17, onda izgleda ovako: Procenat šuta za 2 je 57%, za tri je 100%, šutirao je ja mislim jednom. Šut za slobodna bacanja, slabo (59%). Imao je 7,2 skoka po meču što je baš dobro a uz to i 1 blok po meču. Prosečno beležio 10,2 poena po meču. Imao je 4. najbolji indeks korisnosti u Francuskoj ligi, što je svakako dobra stvar. Kao što se pisalo, kvaliteti su mu svako to što je agilan, brz za svoju težinu, dobro trči tranzicije, eksplozivan je igrač. On je undersize centar a nije realno da igra krilnog centra zato što nema neki osećaj za asistenciju a i ne ume da šutira sa distance (mislim ume ali loše). Ima čak 7'1 wingspan što mu svakako pomaže da nadomesti manjak visine. Dosta poene postiže tako što vraća loptu u koš kada neko pogreši, iz pika takodje kao i iz tranzicije. To su neke njegove mogućnosti u napadu. Ima mana svakako. Recimo mnogo puta izgubi pojam gde je lopta i tako se izgubi u odbrani, isto pravi glupe faulove.

GLAVNE PREDNOSTI: Neverovatan atleta, predobar odraz, igra čvrsto, može da brani više pozicija, nikada ne odustaje, stvarno je igrač koji daje poslednji atom snage

GLAVNE MANE: limitiran u napadu, svakako visina, prosečan ball-handler, muči se da postiže poene sa distance. Nadam se da je ova objava ok?
                  Svakako visina?Ti druze ne bi uze Hajnsa iz cska zato sto nije visok?

Comment

• Comment

Nismo mi soveli Sofa, nego ti i pokvario si ga odma, istraumirao coveka u busu;)
                      Pusti u picku materinu nije mi bilo svejedno, reko sad kad popizdi pa pocne da nas baca kao Obeliks rimljane najebali smo.

Vidi sto se tice mentora, nasi koliko ja znam pokusali su i tu opciju sa Karijem odbili su. Jebi ga i Sale Obradovic, i Zeljko Obradovic i Itudis su jednom pocinjali.

Comment

• Mene je posebno radovao transfer Jankovica jer on za tolikog coveka je veoma fluidan. Nije on explozivan za te USA standarde ali odlicnu koordinaciju tela ima i moze da spusti loptu na parket. Mi osim Quincy-a koji je bio hibridno krilo nismo imali igraca na PF koji je mogao to da uradi. To ti daje malo vecu shirinu u napadu jer mozes da ga nabijes na vrh reketa gde ako primi loptu moze iz driblinga da bude opasan face up prema koshu a takodje ako doda sa kapice moze da se spusti spolja i kad krene udvajanje na penetraciju neku ili kad krenu da udvajaju centra, imas lika koji ce spolja da bude opasnost. Uz sve to ima shut iz driblinga na tu visinu, tako da kad switchujes iz pika njega preko beka moze da nategne.

Takav igrac ti otvara reket za Radicevica i Lessorta. Mislim da ce nasi bekovi konacno moci malo da zivnu unutra posle par sezona i da napadnu kos vise. Kao recimo sto Brose ima tu dimenziju gde Causer, Zizis, Lo, Miller svi dobijaju prostora jer i Theiss i Melli su mogli da te ugroze shutem. Djenka je jedini tu bio uspesan i to uglavnom zbog toga sto je tenk i uprkos tome sto je bilo puno kontakta dolazio je do kosa. Kad mora da budu obazriviji i da switchuju vise spolja zbog suterskih pretnji, dobice i bek otvoreniji put ka kosu.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                          Mene je posebno radovao transfer Jankovica jer on za tolikog coveka je veoma fluidan. Nije on explozivan za te USA standarde ali odlicnu koordinaciju tela ima i moze da spusti loptu na parket. Mi osim Quincy-a koji je bio hibridno krilo nismo imali igraca na PF koji je mogao to da uradi. To ti daje malo vecu shirinu u napadu jer mozes da ga nabijes na vrh reketa gde ako primi loptu moze iz driblinga da bude opasan face up prema koshu a takodje ako doda sa kapice moze da se spusti spolja i kad krene udvajanje na penetraciju neku ili kad krenu da udvajaju centra, imas lika koji ce spolja da bude opasnost. Uz sve to ima shut iz driblinga na tu visinu, tako da kad switchujes iz pika njega preko beka moze da nategne.

Takav igrac ti otvara reket za Radicevica i Lessorta. Mislim da ce nasi bekovi konacno moci malo da zivnu unutra posle par sezona i da napadnu kos vise. Kao recimo sto Brose ima tu dimenziju gde Causer, Zizis, Lo, Miller svi dobijaju prostora jer i Theiss i Melli su mogli da te ugroze shutem. Djenka je jedini tu bio uspesan i to uglavnom zbog toga sto je tenk i uprkos tome sto je bilo puno kontakta dolazio je do kosa. Kad mora da budu obazriviji i da switchuju vise spolja zbog suterskih pretnji, dobice i bek otvoreniji put ka kosu.
                          Upravo, Jankovic je od tih domacih opcija neko ko mi se najvise dojmio na koledzu i bas sam se smorio kad je bila prica da ga Muta uzima. Ovo je zaista lep tim koji ce imati uspona i padova ali u nekoj siroj slici mnogo dobru pricu za nas klub

Comment

Nismo mi soveli Sofa, nego ti i pokvario si ga odma, istraumirao coveka u busu;)
                            #Dabakriv

@Bogi: Pik valjda dodje jos neke pare za akciju, zar ne? Sa druge strane koliko nam je besplatne reklame napravio prosle sezone...
                            Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• @ Bogi

Pa znaci lik je sam inicirao da se prekine sa Bambergom i izabrao nas za svoj dalji razvoj i karijeru. Vjerujem da Dabin rezon ima smisla da sacekaju do sutra kako bi saopstili oba imena. Nadam se da opaska "stay tuned" ne misle na 24h.

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                                #Dabakriv

@Bogi: Pik valjda dodje jos neke pare za akciju, zar ne? Sa druge strane koliko nam je besplatne reklame napravio prosle sezone...
                                Baš sam skoro hteo da pitam jel nam Pik stvarno uplatio neke pare kao što je obećao

Comment

Working...