Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najbolje bi bilo da potpisu igraci koji se nisu pominjali do sada.
    Ako takvi postoje

Comment

• Verovatno pare, sto za obestecenje sto za plate.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
        Vama bar nije problem da smislite nesto, i udarite do jutra.. Masti na volju, milja igraca a neki koji su pominjani su i dalje u opticaju
        Đorđe Gagić , lepo je gazda Nebojša bacio dimnu bombu kad je onomad rekao da neće doći. Iskusno, nema šta...

Comment

• Gagić je... da ne pričam šta. Rekao sam mislim pre nego što ste vi sa b92 došli, posle onakvog nasrtanja kvazi na Gurovića i loženja, završio je što se tiče bilo čega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Gagić nije u našim planovima. Plan je da dovedemo još dvojicu ili trojicu igrača. Ročesti ne dolazi, a za drugoga se ne zna“, poručio je između ostalog Čović

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
              Ljudi kod Lessorta zaboravljaju da on nije nesto ultra jeftin. Naprotiv. To je draftovan igrac, koji je igrao letnju ligu, ima 21 godinu i prica se da je Fila zagrizla za njega ali da sada nema mesta u rotaciji. Sto znaci da hoce da ga povuku kasnije. Samim tim to je igrac koji nosi vrednost kao Bolden, NBA otkupnine koju dobija klub koji ga drzi pod ugovorom (max je 670k dolara ove godine za tu otkupninu). Plus decko je pod ugovorom sa Nanterom.

Znaci treba mu otkupiti ugovor tamo, dati mu ovde platu. Niko nece da ga da dzabe a i on klinac zna svoju vrednost zbog drafta. On je verovatno igrac koji je na samoj gornjoj granici nasih finansijskih mogucnosti.
              Bold 1: Pominje se Brose
              Bold 2: Za njega je Nanter trazio 100k..
              Verujem da ovde ima upucenijih od mene, pa neka slobodno potvrde ili demantuju..

Comment

• Bogi ti nas bacaš u misterije mislili smo opet svi aktuelni. al verujem da i tebe bacaju u različite misterije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Bogi, molim te ko Bog(ij)a, ajd namesti mašinu ti ili neki od tvojih programera, hakera, jebem li ga ko god hoće, pa kad neko potpiše ili vaskolika ciganska forumska populacija postigne koncenzus ko treba da dođe, da nama običnim smrtnicima i mučenicima monitor počne da blinka ko vatromet i da se čuje (moj skromni predlog) sirena za vazdušni napad. Pobeleše mi oči od kompjutera a ništa novo. Sinoć videh ispisano 30-ak stranica, pomislih potpiso Dubljević za nas kad ono patka. Odem kod čika doktora za glavu i kažem ne mogu da spavam. On kaže pa šta radiš noću? Kažem čitam forum KK CZ prelazni rok. On mi reče, ja mislio da se foliraš da bi uzo bolovanje a ti stvarno lud! Lepo pred spavanje 2 ksalola, remirta i lunata, ako ne zaspiš bar će lipšeš! J.....a te Zvezda i prelazni rok!
                  Dok ne probam lava, prase je za mene car životinja!

Comment

• Da nije stigao onaj faks od Ajversona?

Comment

• Smatraju da nije kvalitet za Zvezdu posle malo vise analiziranja. Misko je htio da ga gurne kod nas. Htio je i da plati slobodu njegovu. Ali Zvezda ne moze da garantuje minute momku od 21g.
                      Ja i dalje mislim da je Zvezda to trebala da rizikuje, ako za centra nema vise od 150k. Jer taj Lessort ne bi primao vise od 120k.

Comment

• Nisu ga hteli bez obestecenja i za 150k?

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                          Smatraju da nije kvalitet za Zvezdu posle malo vise analiziranja. Misko je htio da ga gurne kod nas. Htio je i da plati slobodu njegovu. Ali Zvezda ne moze da garantuje minute momku od 21g.
                          Ja i dalje mislim da je Zvezda to trebala da rizikuje, ako za centra nema vise od 150k. Jer taj Lessort ne bi primao vise od 120k.
                          Tako je, s tim shto je trazio 30% od sledece prodaje..
                          Kako god, slazem se da je bilo vredno rizika..

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                            Smatraju da nije kvalitet za Zvezdu posle malo vise analiziranja. Misko je htio da ga gurne kod nas. Htio je i da plati slobodu njegovu. Ali Zvezda ne moze da garantuje minute momku od 21g.
                            Ako je tacno da bi primao 120k, onda ga je trebalo uzeti bez razmisljanja, i uci u taj rizik, jer mislim da bi se visestruko isplatilo.

Comment

• Originally posted by Gandalff View Post
                              Da dopunim kolege sa jednom upadicom..

Mali je bio u Wasseru, a to sto bi Misko uleteo dovoljno govori o njegovoj moci. Taj ne uradi ono samo sto nece
                              Last edited by Боги; 07-08-17, 23:14.

Comment

• Originally posted by Gandalff View Post
                                Nisam ja htio da pisem to.
                                Ali kad menadzer ima udijela u igracu, procente od prodaje. Onda taj menadzer zeli da taj igrac dobije odredjenu minutazu. A kada dodje ponuda koja zadovoljava menadzera on ce se truditi da taj igrac bude prodat, kako bi se naplatio.
                                Ja nisam za takve dilove. Ako se vjerovalo tom momku trebalo ga je platiti iz svog dzepa i potpisati na 3 godine.

Comment

Working...
                                X