Originally posted by Dobar Los Milos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSofo je odigrao ljudski samo onaj period u Maccabiju a vecina ekipa koja ga je dovodila se pokajala. Taj Maccabi sa kojim je bio shampion je imao 4 shutera uvek na terenu i atletska krila koja su ga krila na boardu (ocajan skakac u svakom pogledu) i switchovali u picku dok je on kampovao u reketu. Kad ociste reket i svi odu spolja, njemu se spustala lopta da 1-na-1 ugura i to je to. Covek je tu bio nenormalno efikasan i celu karijeru odigrao sa 15 minuta po tekmi, podeljeno u 2-3 etape tokom tekme.
ali je ocigledno sve u glavi, dzaba visina, dzaba masa ako u glavi duva promaja.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Upravo tako, iskoristis ga maksimalno za tih par minuta sto odigra, iznudi faul(uvede ekipu u bonu),resi u vecini slucajeva, samo je potrebno da se nadje prava uloga za svaki tip igraca, kao sto ne mozes da branis pik na isti nacin sa Sofom, Marjanovicem ili Cirbesom.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostTako je, on je glavni zastupnik.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Душан Савић View PostДа сачекамо потпис Лесора, па да правимо пројекције, да се бусамо и да јадикујемо. То важи и за Вилијамса и све остале.
Офтопик - да ли нам се то под ником @Debeljuca sa Vidikovca пре пар страна вратио господин РВД?Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
Comment