Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
    Bas citam i imam utisak da pisu dve osobe.
    dajte decku da pomognemo u kom pravcu da pise i kako da polemise i bice on ok.
    Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      Što bi značilo Rašković
      Tako je, on je glavni zastupnik.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Sofo je odigrao ljudski samo onaj period u Maccabiju a vecina ekipa koja ga je dovodila se pokajala. Taj Maccabi sa kojim je bio shampion je imao 4 shutera uvek na terenu i atletska krila koja su ga krila na boardu (ocajan skakac u svakom pogledu) i switchovali u picku dok je on kampovao u reketu. Kad ociste reket i svi odu spolja, njemu se spustala lopta da 1-na-1 ugura i to je to. Covek je tu bio nenormalno efikasan i celu karijeru odigrao sa 15 minuta po tekmi, podeljeno u 2-3 etape tokom tekme.
        meni je neverovatno da covek sa onolikom masom je trebao da razgrce sve po reketu, da niko ziv ne moze da mu stane na crtu
        ali je ocigledno sve u glavi, dzaba visina, dzaba masa ako u glavi duva promaja.

Comment

• Originally posted by Daba View Post
          dajte decku da pomognemo u kom pravcu da pise i kako da polemise i bice on ok.
          Ja bi kume da mi to odma koljemo, ionako ce posle da prica da smo ga klali.;)

Comment

• Ako neko zna Ristovica licno nek mu kaze da je smesan.

Comment

• Да сачекамо потпис Лесора, па да правимо пројекције, да се бусамо и да јадикујемо. То важи и за Вилијамса и све остале.

Офтопик - да ли нам се то под ником @Debeljuca sa Vidikovca пре пар страна вратио господин РВД?

Comment

• Upravo tako, iskoristis ga maksimalno za tih par minuta sto odigra, iznudi faul(uvede ekipu u bonu),resi u vecini slucajeva, samo je potrebno da se nadje prava uloga za svaki tip igraca, kao sto ne mozes da branis pik na isti nacin sa Sofom, Marjanovicem ili Cirbesom.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                  Tako je, on je glavni zastupnik.
                  imaš još BDA Rade Filipović ... naravno tu je Miško i Excel Sports Management, to su ozbiljni igrači.
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Clash View Post
                    Ja bi kume da mi to odma koljemo, ionako ce posle da prica da smo ga klali.;)
                    Brisi ovo, ne prilici ti + decko ima pravo na svoje misljenje, kao i mi da ga zbog toga malo prozivamo.
                    Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by Душан Савић View Post
                      Да сачекамо потпис Лесора, па да правимо пројекције, да се бусамо и да јадикујемо. То важи и за Вилијамса и све остале.

Офтопик - да ли нам се то под ником @Debeljuca sa Vidikovca пре пар страна вратио господин РВД?
                      Glavom i stomakom.
                      Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

Bas citam i imam utisak da pisu dve osobe.
                        U praksi nisu dve osobe, u psihološkom terminu, apsolutno.

Comment

• E pa zovi onda ovog drugog cesce da pise

Comment

Brisi ovo, ne prilici ti + decko ima pravo na svoje misljenje, kao i mi da ga zbog toga malo prozivamo.
                            Eeeee чкоде....

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                              U praksi nisu dve osobe, u psihološkom terminu, apsolutno.
                              da nisi kerber slucajno

Comment

• Eh, nikada se zna koja će ličnost da preovlada i da krene da piše. U tome je draž a i problem.

Comment

Working...
                                X