Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by suptil View Post
    Брате Алимпијевићева Звезда нема луксуз за оваква срања, ако је Радоњићева имала. Ја разумем да је Бориша одлично уговором уновчио јуниорски статус мега звезде и да после тога крцка своју јуниорску игру. Међутим да у екипи која има 3-4 евролигашка играча Симанић буде персона нон грата и да се пусти низ воду, то не разумем. Знаш да није развио ниједан аспект игре? Можда за Радоњићев ратнички стил Симанић није добар, али да неће бити добар за пострадоњићеву то је тешко оборива претпоставка. На крају крајева неког треба истрпети на терену. Симанић не може да се истрпи на тренингу.
    Luksuz? Pa u ovom trenutku bi bio luksuz ubaciti u igru igraca koji nema razvijen ni jedan aspekt igre, osim (mozda) sutanja trojki. Fizicki inferioran, sumnjim ulaz, nepostojeca post igra, ocajna odbrana, ne narocito velik kosarkaski IQ, i sto je verovatno najbitnije, upitne radne navike i zelja za dokazivanjem.

    A sto se tice ovog u20 prvenstva, njegove brojke su 7,7p , 3,6s , 0,4a. Sut iz igre 37%. Poredjenja radi, Gudura je na tom istom takmicenju imao 13,4p , 4,1s i 2,1a, uz 50% suta iz igre.

    Comment


    • Originally posted by NateHuffman View Post
      Pa sta ce nam onda takav igrac? Bez igre na postu, bez suta. Zar ne moze da iskoristi brzinu i atleticizam? Nije mi jasno zasto je fladelfija onda draftovala po nba standardima jednog undersized centra? Vise volim klasicne petice a i nasa igra zadnjih pet godina je bila takva. Bilo je solidnih igraca u opticaju na pet bas u francuskoj
      U modernoj kosarci su undersized centri, koji su brzi i skocni dosta korisni. Eto na sutu prostora za napredak, a da vec sada ima i dobar sut, kostao bi tri puta vise. Ovo je nas limit.

      Comment


      • Lessort zvanicno novi igrac.Dobro dosao u klub

        Comment


        • Matias Lesor novo pojačanje Crvene zvezde mts!!!
          Francuski centar Matias Lesor potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

          Francuski krilni centar Matias Lesor potpisao je trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda mts!

          Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi na poziciji krilnog centra i centra, stiže među crveno-bele iz francuskog Nantera za koji je igrao prošle sezone.

          Lesor je poreklom sa Martinika, svoju karijeru gradio je u Francuskoj igrajući za ekipe ELAN Šalona (2014-2016) i Nantera (2016-2017), sa kojim je osvojio FIBA Evrokup, francuski kup, a takođe je igrajući za taj tim dobio i nagradu za najboljeg „šestog igrača" francuske lige uz skoro 11 poena i 7 skokova po utakmici.

          Lesora koji je rođen 29.09.1995.godine, je na poslednjem draftu izabrala je ekipa Filadelfije 76ers u drugoj rundi. Za „Siksere" je nastupao na letnjoj ligi. Odlikuju ga izuzetne fizičke predispozicije i velika snaga. Visok je 206 cm i težak 110 kilograma, i svojim dolaskom još više će osnažiti igru Crvene zvezde mts u reketu:

          „Reč je o veoma talentovanom igraču i sa te strane, nastavljamo sa ulaganjem u budućnost . Matias je potpisao ugovor na tri godine, posebno sam zadovoljan činjenicom da je izabrao Crvenu zvezdu, iako je imao ozbiljne ponude nekoliko evroligaša. Ogroman je potencijal, i očigledno je prepoznao da će da napreduje u dresu Zvezde, jer su prethodnih sezona na toj poziciji izvanredno igrali Bobi Marjanović, Maik Zirbes, Ognjen Kuzmić... Formiramo mlad izuzetno kvalitetan tim, koji će sigurno napredovati kako vreme odmiče, i sa te strane očekujemo strpljenje".

          Matias Lesor novi košarkaš Crvene zvezde mts

          Dobro došao u Srbiju i među crveno-bele!

          http://www.kkcrvenazvezda.rs/matias-...1-08-2017.html
          Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

          Comment


          • Originally posted by NateHuffman View Post
            Koliko vidin on je pridodat spisku. A tamo su od igraca koji qu igrali u francuskoj i mozda bili dostupni labeyrie, poirier, jaiteh, cak je mozda i fall koji je otisao u jebenu sakaryu bio opcija. Decko je 216cm i tipa raspon ruku 230.
            Ajde ovako da postavim pitanje, zasto Musli;Jelovac itd ne mogu ni na spisak od 24 da se nadju kod Djordjevica a ovde i na drugim mestima se prizivaju u nas roster, a priznaces da Fr reprezentacija ima i veci izbor igraca od nas pa se decko nasao ipak na tom dotatnom spisku. Kada se za nekog kaze da je drvo ja pomislim na Bozu Djumica,Lukovica itd, a Lesort je daleko od drveta, naravno svako ima pravo na svoj sud o igracu, te su neki iz 76rs i Fr procenili drugacije.

            Comment


            • .....
              Attached Files
              Last edited by Clash; 11-08-17, 11:03.

              Comment


              • I to je konacno zavrseno.Dobrodosao!

                Comment


                • Srecan Lessort svima koji slave!
                  Ja sam covek fin i suptilan.

                  Comment


                  • Ne bih se slozio da je maik bio iskljucivo pnr igrac. U drugoj sezoni je pokazivao kompletan centarski repertoar! Stvarno ne mogu da sudim o lessortu jer ga nisam gledao. Moje misljenje je da ne bi trebalo da menjamo filozofiju igre jer upravo ona nasa prednost!

                    Comment


                    • Comment


                      • Dobro nam dosao...i da izlomi sve table sirom Evrope u crveno-belom dresu... Kad ce vise te utakmice...
                        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                        Comment


                        • Dobrodosao. Sad kod pleja ne smije biti promasaja.

                          Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

                          Comment


                          • Originally posted by Šarac View Post
                            Ajde ovako da postavim pitanje, zasto Musli;Jelovac itd ne mogu ni na spisak od 24 da se nadju kod Djordjevica a ovde i na drugim mestima se prizivaju u nas roster, a priznaces da Fr reprezentacija ima i veci izbor igraca od nas pa se decko nasao ipak na tom dotatnom spisku. Kada se za nekog kaze da je drvo ja pomislim na Bozu Djumica,Lukovica itd, a Lesort je daleko od drveta, naravno svako ima pravo na svoj sud o igracu, te su neki iz 76rs i Fr procenili drugacije.
                            Nit sam ja rekao da je lessort drvo niti sam prizivao muslija. Pomesao si me. Sto se francuza tice oni su za ovo prvenstvo promenili gotovo ceo frontcourt. Pridodali upravo imena koja sam nabrojao, a ne verujem da su skuplja od lessorta. Mi smo zbog svih desavanja malo zakasnili sa prelaznim rokom. Ja samo kazem da bih vise voleo peticu sa post igrom i pnr igrom preko 208cm. Stvar ukusa nista drugo
                            Last edited by NateHuffman; 11-08-17, 11:08.

                            Comment


                            • Konačno igrač na poziciji mitske zveri [emoji16]

                              Comment


                              • Originally posted by Krvavo koleno View Post
                                Konačno igrač na poziciji mitske zveri [emoji16]
                                Da moze da igra i na cetri za mene bi to bio bas taj igrac! Tu zver sam nekako uvek zamisljao na 4/5

                                Comment

                                Working...
                                X